Zna4i mnogo mi e lubopitno kakvo vi e mnenieto za Purata?
Znaete li kak se pu6i , haresva li vi , mislite li 4e e vredna , pu6ili li ste nqkoga ?
10x predvaritelno ;]
Life's worth livin' !
da ti kaja chestno i az sum si mislila po toq vuproszasega sum pushila samo pureta i mi haresa strashno mnogo zashtoto imashe vkus na shokolad
naistina bih iskala da opitam i pura..znam che ne se durpa mnogo navutre tui kato e dosta silna i ochite se izcuklqt super mn..ei taka stava chovek obshto vzeto:
hahahah
a shto se otnasq do vredata to e qsno.tiutiun polezen nqma nezavisimo dali e pod formata na pura, pureta ili obiknovena cigara.dori s purata e po zle tui kato tiutiuna e dosta po silen skoro kato pusha pak shte pisha da dam mnenie
![]()
Ами чак да съм пушила не,но съм си
дръпвала.Попринцип мисля,че пурите не са вредни
стига да не гълташ дима,както при цигарите.
Има много хубави пури с най-различни вкусове -
череша,ванилия,кафе,шокола .
Най-общо казано - харесва ми как миришат,но не и
на вкус.![]()
be 4astno kazano az sum tvurdo PROTIV purite,cigarite i izob6to protiv tiutiunopu6eneto sum.ne sum probval ama purata si e pura(dqdo mi pu6i takiva koito "uhaqt" na vanilia)vseki put kato gi pomiri6a mi ide da povurna.
HORA,ZAPOMNETE-AZ SUM MOM4E!!!
az sam pu6ila takiva,koito mirashat na shokolad i sa adski gotini. mnogo mi haresvat!
No MaN, No CrY!!!
\m/
Az sum pu6ila i ne e ni6to osobeno men li4no ne me kefi(za men)no me kefi kato vidq nqkoe mom4e da se pravi na gazar s nqkva puraSpored men ne e vredno no ne e za vseki den
A za tova kak se pu6i-ami ne trqbva da se gulta-prosto guzariq
probvala sum, no ne me kefi, nqkvo super tejko mi e![]()
Purite sa mi mnogo gadni. Cqla ne sym pu6ila, a samo sym si drypvala i ne mi haresa. 1. Miri6e gadno(vsy6tnost ponqkoga miri6at i dobre-zavisi ot purata);2. Na vkus e kofti; 3. Ustata stava jylta lqk :P
Oba4e v knigi i filmi mi haresvat![]()
Too much love will kill you
if you can't make up ypur mind
Torn between the lover
and the love you leave behind
you're headed for disaster,'cos you never read the signs
Too much love will kill you everytime
Hi,mnogo puti sam pu6il puri i pureti.Purite me kefqt gultal sam dima ne e 4ak tolkoz gadno,ako ne go gulta6 puk 6e polu4i6 rak na vencite taka4e i v dvata slu4aq si precakan no me kefi.Pureti sa6to sam pu6il ama okolnite ose6tat aromata na vaniliq 6okolat i tn a ne ti.
P.S. nargile su6to sam pu6il to e nai qko ne e tiutiun ami nekvi plodove se slagat i varxu tqx vuglen darpa6 prez edin marku4 tam i ima6 vkus na tva det si slojol pri men be6e qbulka vkusa be6e se edno toku 6to sam ql nqkvo sladko ot qbulki i dosta dulgo vreme posle imax toq vkus a puk i super mnogo dim se izkarva ot nargileto ta to nai me izkefi probvaite qko e!!! :P :P :P :P
2PAC forever in our hearts! Just keep this legend alive!!!
THUG LIFE
Until The End Of Time
Just Me Against The World
"....What's next, I don't know and I don't care
One things fo' sho', tommorrow I won't be here...."
Tiq s 4ere6kata sa stra6ni!A kolko sa vredni nqmam predstava.Dori ne sam se zamislqla.Ama sigurno i te vredqt po nqkav na4in....
![]()
I don't lost my mind.I know exactly where I left it!
пълна тъпотия според мен, някои като захапе цигарата и си въобразява, че е големия гъзар. Как може да даваш пари за да си увреждаш здравето, правеики нещо, което даже не е и приятно (защото в началото, не изпитваш никотинов глад)
Обожавам пури. Много са яки! Доста пъти съм пушила и сега като ме подсети ще ходя да си купя. Много ме кефят едни пурети Fellows с вкус на ванилия. Не мисля, че пурите са по вредни от цигарите, щото нали все пак дима не се гълта. Мисля, че предпочитам пуретите пред пурите.![]()
purata e mnogo dobro v smisal po dobro ot ciarite poneje ne se durpa nikotina a i e po gazarsko poglednatone 4e sum pu6il de i ne sum gazar no su mzabalqzal 4e momi4etata gledat mnogo vlajno na mom4eta s skupidrehi i pura zahapane leko i nebrejno ...
![]()
mi az li4no ne sum pu6il no ako nqkoi me ofertira sam nawitak
за необразованите - пурите нямат аромат, тъпите есенции слагат само на пуретите![]()
ина4е ми някво яко е, пушила съм, гълтала съм дима - не е гадно, някво приятно![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Щом не се гълта дима по-дяволите какъв е шибания смисъл от тез пури?
пушим пури, защото нямям цигари- тва само в БГ може да стане
така казва един приятел, който верно няма пари за цигари, но пуши пури (просто в тях има пури)е не е ли ирония?