.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34
    malko lape
    Guest

а a we hora vie pu6ite li kogato.........

та вапрса ми е пу6ите ли когато ви боли гарло или сте болни от гноина ангинаа плс каже те сериозно е!!!и искам да ми кажете 4есно!!!!

malko lape
    Guest
    pls pi6ete

Guest
    ЦЕНЗУРА!!!

.: machoka :.

Супер фен
    Не!

Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...
    Ясна ми е картинката.Детенцето е болно и се прави на ударено Много добре знаеш според мен че не е добре ама ше пушиш че да не те видят без цигара

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    opredeleno ako si bolen ne trqbva da pushish,zashtoto moje da ima mnogo golemi uslojneniq posle...plius tva nqkolko dni bez cigari vse shte izdurjish..ne znam az ne pusha ama se pak

Аз ще отговоря на въпроса с въпрос, А ти като си мокър, а навън е -20 излизаш ли по-къс ръкав навън(ефекта е същия)

Повече от фен
    Град
    Точно зад теб ;)
    mda...to togava e nai-polezno,ne znae6e li?osobeno ako sa problemi s garloto za 5 min i si ozdravql!omg...

Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    ами да по дуре не пуши ..но ако толкова ти се иска си зими планински въздух ...

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

/wan`a`doo/
    Guest
    Ако не съм много зле и ми се пуши-пуша, ама от къв зор ще пуша, като ме боли

fake
    Guest
    дам, като имах гнойна ангина преди месец и половина-два, пушех, веднага след това една таблетка стрепсилс интензив(мноо помага тва, ей) и нищо ми нямаше.

Повече от фен
    Град
    В сърЦето на МоеТо бебе{}
    Em ne shtoto posle mi e oshte po-losho...
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

хахахаха ас пуша за здраве е то е съшото като да си допушваш фитила

Фен
    Град
    East.Side.of.KarNoBaT
    кога има цигари - пушим, кога няма - не пушим.гърло, глава, пети - квото и да ме боли - пушим и тфа е.точка!

Guest
    Аз миналата седмица бях болна и ме болеше гърлото и кашлях и не пуших няколко дена, докато не ми попремина

Повече от фен
    ne nikoga ne bix pu6ila,ako me boli gurlo ili o6te po malko,ako imam glnoina angina da ne dava GOSPOD.

Доста ще бъде тъпо ако пушиш докато си болен... и то на гърлото .. малии ...

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Ne te savetvam da pushish kogato te boli garloto(govorim ako galtash),za6toto shte te boli oshte poveche i e super nepriqtno

пак пиша,че съм непушачка,но моналата зима като ми беше болно гърлото изпуших половин цигара и си изкарах всички храчки.Но после нещата се влошуха и гърлото ми ме заболя повече.Може би след цигарата ако бях изпила един чай,щях да се оправя
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от sl1ck3r
    кога има цигари - пушим, кога няма - не пушим.гърло, глава, пети - квото и да ме боли - пушим и тфа е.точка!
    напълно съгласна !

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от SweeT_KiSs^F
    Цитирай Първоначално написано от sl1ck3r
    напълно съгласна !
    и аз тей !
    Love's the funeral of hearts an ode for cruelty when angels cry blood on flowers of evil in bloom
    The funeral of hearts and a plea for mercy when love is a gun separating me from you.

Guest
    az kato sym bolna ne pu6a.da ne sym luda

Град
    Някъде из страната на желанията :D
    Ами попринцип когато съм болна гледам да не пуша защото от цигарите гърлото се възпалява и не е особено приятно
    Колкото повече се разширява кръга от знанията ни,токова повече расте и повърхността на тъмнината около него.

Guest
    Ами значи февруари-март мн ме болеше гърлото,но естествено си пуших / Баси идиотката съм/ ,както обикновенно,но после нещата се влошиха,нз дали от цигарите или не,но явно са подпомогнали,но си докарах един бронхит

Голям фен
    ako SI RESHIL da qdesh prez trabi4ka prez noso si pushi axxaxaxa!!
    machoka
    Администратор

провери си в собствения гащник.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си