- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- а a we hora vie pu6ite li kogato.........
та вапрса ми е пу6ите ли когато ви боли гарло или сте болни от гноина ангинаа плс каже те сериозно е!!!и искам да ми кажете 4есно!!!!
pls pi6ete
ЦЕНЗУРА!!!
.: machoka :.
Не!
Ясна ми е картинката.Детенцето е болно и се прави на удареноМного добре знаеш според мен че не е добре ама ше пушиш че да не те видят без цигара
![]()
opredeleno ako si bolen ne trqbva da pushish,zashtoto moje da ima mnogo golemi uslojneniq posle...plius tva nqkolko dni bez cigari vse shte izdurjish..ne znam az ne pusha ama se pak![]()
Аз ще отговоря на въпроса с въпрос, А ти като си мокър, а навън е -20 излизаш ли по-къс ръкав навън(ефекта е същия)
mda...to togava e nai-polezno,ne znae6e li?osobeno ako sa problemi s garloto za 5 min i si ozdravql!omg...
Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!
ами да по дуре не пуши ..но ако толкова ти се иска си зими планински въздух ...
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Ако не съм много зле и ми се пуши-пуша, ама от къв зор ще пуша, като ме боли![]()
дам, като имах гнойна ангина преди месец и половина-два, пушех, веднага след това една таблетка стрепсилс интензив(мноо помага тва, ей) и нищо ми нямаше.
Em ne shtoto posle mi e oshte po-losho...
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
хахахаха ас пуша за здраве е то е съшото като да си допушваш фитила![]()
![]()
кога има цигари - пушим, кога няма - не пушим.гърло, глава, пети - квото и да ме боли - пушим и тфа е.точка!
Аз миналата седмица бях болна и ме болеше гърлото и кашлях и не пуших няколко дена, докато не ми попремина![]()
ne nikoga ne bix pu6ila,ako me boli gurlo ili o6te po malko,ako imam glnoina angina da ne dava GOSPOD.![]()
Доста ще бъде тъпо ако пушиш докато си болен... и то на гърлото .. малии ...![]()
Ne te savetvam da pushish kogato te boli garloto(govorim ako galtash),za6toto shte te boli oshte poveche i e super nepriqtno
пак пиша,че съм непушачка,но моналата зима като ми беше болно гърлото изпуших половин цигара и си изкарах всички храчки.Но после нещата се влошуха и гърлото ми ме заболя повече.Може би след цигарата ако бях изпила един чай,щях да се оправя
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
напълно съгласна !Първоначално написано от sl1ck3r
![]()
и аз тей !Първоначално написано от SweeT_KiSs^F
![]()
Love's the funeral of hearts an ode for cruelty when angels cry blood on flowers of evil in bloom
The funeral of hearts and a plea for mercy when love is a gun separating me from you.
az kato sym bolna ne pu6a.da ne sym luda
Ами попринцип когато съм болна гледам да не пуша защото от цигарите гърлото се възпалява и не е особено приятно
Колкото повече се разширява кръга от знанията ни,токова повече расте и повърхността на тъмнината около него.
Ами значи февруари-март мн ме болеше гърлото,но естествено си пуших / Баси идиотката съм/ ,както обикновенно,но после нещата се влошиха,нз дали от цигарите или не,но явно са подпомогнали,но си докарах един бронхит
ako SI RESHIL da qdesh prez trabi4ka prez noso si pushi axxaxaxa!!
machoka
Администратор
провери си в собствения гащник.![]()