.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 63

ТЪРСЯ МОЕТО МОМИ4Е ...?!?!

Дествен сам ... моите приятели посотянно се бъзикат. Имал съм възможности да правя секс , но не искам да съм с моми4е което е било с други преди мен. Искам сериозна връзка, не както казват моите приятели "Важното е да си в секса" ...За мен да има секс трябва да има и 4увства.Та..питам аз да продължавам ли да 4акам или няма ве4е моми4е което на 11-12 години да не си е с4упило "прозореца"...?

Град
    mAinA cItY...
    emii ba6 na 11-12 ... amaa na 13-14 godinii po4ti nqma momi4eta koito da ne sa go napravili ... a kolkoto do re6enieto ti da 4aka6 momi4eto koeto obi4a6 ... tfa e hubavo naistina noo nqma smisal da tursi6 momi4e koeto e devstveno ... po dobre bi bilo ako edin ot dvamata ima poi4e opit i v tozi slu4ai da e momi4eto ... taka i na dvamata 6te vi e po hubavo
    HoUsE MuSiC mAkeS mE sTaNd,MaKEs mE DaNcE,MaKeS mE fEeL a LiVe LiStEn AnD uNcOvEr ThE rEaL eMOtIon...FeEL tHe pOwEr Of hOuSe,MakE yOuR bOdY mAdNeSS!HoUSe MuSiC wILL sAvE tHe World!!

Ами, чакаи си девствена, добре би било да си намериш, но пък нищо не ти пре1и да го направиш с момиче което има опит, стига да е свястно и да не раздуха навсякаде.

Град
    Там, където има ракия.
    Цитирай Първоначално написано от [!
    p3rSoNaL s7yLe[!]]emii ba6 na 11-12 ... amaa na 13-14 godinii po4ti nqma momi4eta koito da ne sa go napravili ... a kolkoto do re6enieto ti da 4aka6 momi4eto koeto obi4a6 ... tfa e hubavo naistina noo nqma smisal da tursi6 momi4e koeto e devstveno ... po dobre bi bilo ako edin ot dvamata ima poi4e opit i v tozi slu4ai da e momi4eto ... taka i na dvamata 6te vi e po hubavo
    Не съм напълно съгласен - има моми4ета ,които не са го правили до 17-18 години ( вярно ,4е са по-малко но ги има) , така 4е споко ще намереш твоето моми4е . А доколкото за ебавките не ги приемаи ли4но
    Няма правда, няма ред, вадим куро и напред!

Аз познавам доста момичета, които са правили секс чак на 18-19 години. Тъй че съществуват, спокс ще си намериш.
    There lives a fair maiden of forty or more,
    Charlotte the Harlot, the cowpuncher's whore.

Ясно ,но бившото ми гадже (бях с нея 2 седмици ) цялото у4или6те ми каза "пи4 тая мн се е*е "...от което не ми стана мн приятно и скъсах с нея..нз просто съм такъв...

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    По добре ходи еби яко за да може да си перфектен за "ТВОЕТО МОМИЧЕ" когато я намериш да не иска да се отърве от теб ...общо взето вече да си pro в леглото.... давай смело... не мисля че един химен би бил пречка за любов )) Ае успех дано все пак намериш това което искаш !
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Всъщност, по-важни са чувствата, отколкото да си големия е*ач. Хич не ти и трябва да прескачаш от легло на легло с надеждата да натрупаш опит и после да впечатляваш. Ние момичетата (свестните де) също обичаме момчето да е неупотребявано.
    There lives a fair maiden of forty or more,
    Charlotte the Harlot, the cowpuncher's whore.

не е до това според мен . има 1 моми4е в другия вход което ми е правило сви*ка и което си има приятел ...не искам да попадам на мястото на гаджето и ...не искам такова моми4е ... до ubuntu be6e tozi otg

Цитирай Първоначално написано от Charlotte_the_Harlot
    Аз познавам доста момичета, които са правили секс чак на 18-19 години. Тъй че съществуват, спокс ще си намериш.
    да и аз познавам такива момичета и то не са някакви задръстени ,а са много красиви и готоно мацки и никой не им вярва,че не са правили секс!

xa kato edin 21 godi6en kaza mi 4e 4aka da se ojeni, za da spi s momi4eto ... ama vse pak za teb neznam 6tom tolkova durji6 na 4uvstavta 4akai podhodq6toto momi4e
    Когато мога-помагам, когато искам-успявам, когато докосвам-възпламенявам, когато целувам-сгрявам, когато обичам-наранявам!

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Цитирай Първоначално написано от Diva4e
    да и аз познавам такива момичета и то не са някакви задръстени ,а са много красиви и готоно мацки и никой не им вярва,че не са правили секс!
    И аз познавам такава която преди месец направи 21 и все още е девствена смисал от деца сме израснали заедно ... и много си я уважавам . .тва че не е правила секс нищо не означава много си е готина и наистиана е красива ..... МНОГО СЪМ ПРОТИВ ДНЕШНИТЕ 12-13-14 ГОДИШНИ които се шибат наляво и надясно щото така било модерно . . .
    Но просто няма нужда да се измъчва може да си мине 1-2 момичета докато търси своето момиче . . . всекия я търси ... но никой не е казал край стига няма да правя секс ... такъф е живота гаден и непредвидим ... може никога да не откриеш точно това което търсиш . . .. Затова ако имаш възможност опитай нека не си пълно дърво с избраницата
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

spored men e nai qko da 4aka6 momi4eto koeto obi4a6 a ne da si ebe6 za da si po dobyr.se pak tfoe si e re6enieto...ama i az taka si 4akam za mom4eto0 koeto naistina da me vpe4atli i iskam dulga vruzka...nz dali 6te q namerq ama po dobre sledvai surceto ti , NO ne ebi za da si pro A ebi 6toto izpitfa6 4uvstfa !!!!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Всъщност, по-важни са чувствата, отколкото да си големия е*ач. Хич не ти и трябва да прескачаш от легло на легло с надеждата да натрупаш опит и после да впечатляваш. Ние момичетата (свестните де) също обичаме момчето да е неупотребявано.
    Аха, по-хубаво от мъж, който е само твой няма. Моя мъж си е само мой и аз само негова и това ми харесва много. И моите познати и приятелки загубиха девствеността си след навършване на 18 години, а не говорим за 1-2 момичета. Има всякакви. не бива да се отчайваш. И все пак тва нека да не бъде най-важният критерий за избор, защото в търсене на идеалната любов, може да пропуснеш голямата си любов. Какво, ако момичето е имало 1-2-3 сексуални партньора? Ако тя държи на тебе, свястна е и те обича..........това, че не си й първия не значи, че чувствата й ще са по-слаби към тебе. Не търси идеали и не се кланяй на светици. Търси жената за тебе!

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Цитирай Първоначално написано от ViLLa*07
    не е до това според мен . има 1 моми4е в другия вход което ми е правило сви*ка и което си има приятел ...не искам да попадам на мястото на гаджето и ...не искам такова моми4е ... до ubuntu be6e tozi otg
    Аха, искаш девствено момиче, за да си сигурен, че след като сте се праснали, си я вързал вече?
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Цитирай Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
    Аха, искаш девствено момиче, за да си сигурен, че след като сте се праснали, си я вързал вече?
    Много си прав...
    [img][/img]

+1 Мн0г0 п0-хубава е мисълта, 4е ник0я не е пипала м0ет0 м0м4е, какт0 за нег0, 4е ник0й не е пипал нег0в0т0 м0ми4е... А и ти м0жеш да 4укаш наред и да не натрупаш никъф 0пит...

Град
    Цитирай Първоначално написано от SilverAngel
    Много си прав...
    ПравА
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

еми да, мога да съм с моми4е което е било с други но това зависи от много неща и предимно какво 4увствам към нея защото искам вси4ко да е сериозно не някфи лигавщини...

Град
    еми да, мога да съм с моми4е което е било с други но това зависи от много неща и предимно какво 4увствам към нея защото искам вси4ко да е сериозно не някфи лигавщини...
    Ами тогава гледай да не лягаш с нея след първата седмица, ами изчакай няколко месеа да се опознаете, толкова ли е сложно

Цитирай Първоначално написано от † “~ALpHa d0g~” †
    +1 Мн0г0 п0-хубава е мисълта, 4е ник0я не е пипала м0ет0 м0м4е, какт0 за нег0, 4е ник0й не е пипал нег0в0т0 м0ми4е... А и ти м0жеш да 4укаш наред и да не натрупаш никъф 0пит...
    НАПЪЛНО СЪМ СЪГЛАСНА.

Ами тогава гледай да не лягаш с нея след първата седмица, ами изчакай няколко месеа да се опознаете, толкова ли е сложно
    дори да легна с нея не е проблем стига да знам 4е и тя е сериозна ...
    Ние сме номер ЕДНО....защото : от ПРАХТА се ИЗДИГАМЕ. "ЦСКА" , защото от нулата се завръщаме. "ЦСКА" , защото и на клада да сме, няма да ви предадем..."ЦСКА , защото няма стадион , побиращ душата и сърцето на този отбор с тази велика история..!

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от † “~ALpHa d0g~” †
    +1111 \/

според мен ако го обичаш това момиче няма значение кога ще правите секс...той ще стане естествено и двамата ще знаете кога е най подходящия момент...не бързаи и не слушаи какжо ти казват другите....следваи сърцето си !!!!!!
    When life gives you a hundred reasons to cry..Show life that you have a thousand reasons to smile =)

Град
    Ами тогава гледай да не лягаш с нея след първата седмица, ами изчакай няколко месеца да се опознаете, толкова ли е сложно
    дори да легна с нея не е проблем стига да знам 4е и тя е сериозна ...
    Именно затова ти казах да изчакаш да се опознаете, мисля, че едва ли това става за седмица - две. А пък ако и чакаш "твоето" момиче, ще ти трябва много повече време от 1-2 месеца, защото дълбоките чувства не се появяват току-така...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си