.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 42

Да се жертвам ли заради него?

проблемът е,че моят приятел с който ходим от много скоро(3 седмици)иска да правим секс на Н.Г(аз съм девствена)и според мен това няма да бъде най-подходящото място...но той ми каза,че ако не спя с него тои на този ден той нямал да бъде сам(леко гъзарче го раздава)демек ще спи с друга!какво да правя?не съм 100%сигурна че го искам..мн е рано..мястото не позволява....но все пак го обичам и съм се замисляла за секс с него...
    Ako obi4a6 krasivite,ne me obi4ai,za6toto ima i po-krasivi ot men.Ako obi4a6 bogatite,ne me obi4ai,za6toto ima i po-bogati ot men.No ako obi4a6 tezi,koito te obi4at,togava me obi4ai !!!

Ще сгрешиш, ако го направиш с него!!!!!

Re: Да се жертвам ли заради него?

Цитирай Първоначално написано от sladkoto_viki92
    проблемът е,че моят приятел с който ходим от много скоро(3 седмици)иска да правим секс на Н.Г(аз съм девствена)и според мен това няма да бъде най-подходящото място...но той ми каза,че ако не спя с него тои на този ден той нямал да бъде сам(леко гъзарче го раздава)демек ще спи с друга!какво да правя?не съм 100%сигурна че го искам..мн е рано..мястото не позволява....но все пак го обичам и съм се замисляла за секс с него...
    ем..... нали осазнава6 4е е с теб за едното ебане 1 сама каза 4е не си готова + тва как може стои6 с него па камоли 6е ти казва 4е 6е спи с друга ако ти не се навие6... и ти о6те го "оби4а6" пак со помисли изоб6то дали иска6 да си с него според мен 100% недеи... ама както ре6и6 ти

Град
    София
    Духай му. Иначе той да го духа! Е бати скапаняка! Щом за такова нещо се опитва да издевателства над теб... простак пълен!
    Smile!?

Голям фен Аватара на &ILoveU2
    Град
    Varna
    маце зарежи го тоя пич гъзар да си нямаш работа с такива. Кажи му, че то иначе и ти може да не си сама. Пък как може да го заобичаш за 3 седмици при положение и че така ти говори тоя
    Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.

Голям фен
    Викоо тва ти ли си Иначе колко пъти да ти повтарям НЕДЕЙ!Тва е пълна глупост,не заради ранната възраст,но заради това,че не може да обичаш някого,с когото не се чувстваш комфортно,и който те притиска по отношение на нещо толкова важно!Тва не е любов,ще разбереш,когато дойде истинския.Дори и да сме разкрепостено поколонеие,когато срещнеш някой,с който искаш да имаш по-сериозна връзка,би му било драго да си била и да бъдеш само негова.

Първият път е много важен момент от живота на всеки. Във вашия случай, той те изнудва, което не е никак хубаво. По това, което си написала личи, че не си готова да го направите. Мислиш, че е рано, че мястото и времето не са подходящи, ТИ САМАТА НЕ ИСКАШ мисля, че това е най-важното не го прави. Щом не искаш няма смисъл. Кажи му, че ако те обича истински и държи на теб ще те разбере и ще изчака момента, когато да си готова да направиш тази важна стъпка от живота си. Съветвам те, щом не си готова-не го прави. Разбирам те, че го обичаш и искаш да се жертваш за него, но тази жертва не си струва!!!

Ами... според мен ако толкова искаш някой да те отвори прави секс, ама иначе не се заслужава...
    [img][/img]

Щом ти поставя такива ултиматоми - МАЙНАТА МУ.....

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    "обичаш го"?!? моля ти се 3 седмици са тва...а щом е гъзарче и ти е казал че няа да е сам...зако си с него на него му е през оная работа за тебе
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

Повече от фен Аватара на anSsito
    Град
    Русе
    А как може да обичаш такъв тъпанар като него.. Замисли се колко е чиста и искренна любовта ти и ще разбереш,че хич не го обичаш.. А щомто тръгва да ти говори такива неща не осъзнаваш ли,че той е на принципа "чук и бег" Впрочем иска да те изчука и да те остави,а после ти само ще съжеляваш.. Момиче карай го спокойно и умно,а тоя го зарязвай
    "Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."

Айда Скот Тейлър

Nqma smisul da si s nego 6tom ti pravi takiva ogovorki -ako ne napravi6 tva az 6te napravq tva ;prosto nqma smisul

NEDEI ne si go pri4inqvai za da ti kaje takova ne6to na4i ne zaslujava da ti e 1-viq, 2-ro na kupon.. 6te ima mn hora i sigurno 6te e piqn i MN 6te sajelqva6 posle.. nqma smisal ne se jertvai!!!!

Цитирай Първоначално написано от sladkoto_viki92
    не го прави..ще сажаляваш...тои явно е с теб само за броитака...не се обиждаи но...ако наистина ти е казал 4е ако не спиш с него ще си намери друга..то ти сама би трябвало да видиш и прецениш 4е тои не е с теб защото те оби4а, а за да те... "напляска" =D>
    Lubovta e 4uvstvoto,koeto 4uvstva6,kogato si po4uvstval,4e 4uvstva6 4uvstvoto,koeto nikoga dosega ne si 4uvstval!

не мога да повярвам,че след 3 седмици ходене ти го обичаш.Бах мааму докъде стигна младежда-осквернихте тази красива дума....пусни му бе!стани и ти поредната 14-15 годишна курвичка.Успехи ти желая в "любовта"...

Голям фен Аватара на techCandy
    Град
    София

И кога успя да го обикнеш за 3 седмици?
    След като не си готова не го прави, пък и какво му обичаш? След като ти поставя такива ултиматуми значи той 5 пари не дава за теб.

Give me your best shot motherfucker!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от ra4ence
    Духай му. Иначе той да го духа! Е бати скапаняка! Щом за такова нещо се опитва да издевателства над теб... простак пълен!
    A to4no exx все sym na tvoito mnenie ))))))) bravo Ai slu6ai kaka si malko ina4e naistina 6te syjelqvash . . . pyk ako si re6ila tyi i tyi da si naprai6 sefteto - davai ,ama imai predvit ,4e spi6 s nego ili ne toi 6te te zareje skoro vse taq

Spored men 6te napravi6 mnogo golqma gre6ka ako spi6 s nego.Ne e vuzmojno da go obikne6 samo za 3 sedmci,pomisli malko...Ako toi durje6e na tebe nqma6e da ti postavq ultimatumi taka i da ti razpravq 4e ako ne si ti 6te e nqkoq druga.Li4i si po samoto mu durjanie 6to za 4ovek e i kolko go interesuva dali 6te te narani s tova ,koeto pravi
    §~How can I go on, from day to day
    Who can make me strong in every way
    Where can I be safe, where can I belong
    In this great big world of sadness...~§

ъъ, той ти казва, че ако не спиш с него, ще си легне с друга, и ти се чувстваш длъжна да му дадеш това, за да го задържиш?!

Ако имаш малко мозък в главата, няма да спиш с него... или ще го направиш по свое собствено желание или нищо няма да правите. Понеже го обичаш, ще му се отдадеш изцяло, за да задоволи 'гъзарските' си прищевки. Ако имаше сериозни чувства към теб, никога нямаше да ти постави условия.

Сама си прави изводите...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Град
    shumen
    Цитирай Първоначално написано от CapNuSS
    не мога да повярвам,че след 3 седмици ходене ти го обичаш.Бах мааму докъде стигна младежда-осквернихте тази красива дума....пусни му бе!стани и ти поредната 14-15 годишна к**вичка.Успехи ти желая в "любовта"...
    q sa gramni sas tvoite kyrvi4ki

mmmm ne my pyskai - logi4no e... ama do nqkade razbiram kak se 4yvstva6... ama prosto nedei my pyska - trqq si preodolee6 nekak 4yvstvata
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Супер фен
    пусни му на момчето бе, що ше го мъчиш!
    мъжка солидарност...

Фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от assd
    пусни му на момчето бе, що ше го мъчиш!
    мъжка солидарност...
    и аз удрям 1 рамо за момчето
    sam ne moga :P

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Ти сериозно ли заядаваш подобен въпрос? Ти настина ли искаш да си с човек, който ти заявява недвсмислено, че може и да те замени с друга, ако не му угаждаш на прищевките. За нова година предлачав да му кажеш едно сбогом!

tozi me drazni

Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от Dark_Angel_F
    Щом ти поставя такива ултиматоми - МАЙНАТА МУ.....

\/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си