.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 27 от общо 27

Тема: ЕРОТИКА

Цитирай Първоначално написано от palomaaa
    Цитирай Първоначално написано от Lainovoz
    искам да е*а лили иванова
    aaa tva e gadno i izvrateno
    ne 4e iskam da ti razbivam me4tata,ama tq ve4e e navlqzala v kriti4eskata ot otdava i 6te ti bade dosta trydno

Вие жените си влизате в критическата на 40 - 50 години (при различните жени различно) и след известен период(2,3 год не съм много нясно)си излизате от тази менупауза и пак си правяте див секс .. лилито Отдавна е забравила , че има такова нещо като менупауза и единствения ми страх е докато го правим да не умре , че щото некрофилите влизат в затвора

Бил съм първия на няколко. Искам на една да съм последния !
    нямам подпис

Последната промяна е направена от Lainovoz на Вто Декември 21, 2012 21:21 pm; мнението е било променяно общо 73935278900ййее478паа338890 пъти

Цитирай Първоначално написано от palomaaa
    искам да е*а лили иванова
    aaa tva e gadno i izvrateno
    ne 4e iskam da ti razbivam me4tata,ama tq ve4e e navlqzala v kriti4eskata ot otdava i 6te ti bade dosta trydno

Вие жените си влизате в критическата на 40 - 50 години (при различните жени различно) и след известен период(2,3 год не съм много нясно)си излизате от тази менупауза и пак си правяте див секс .. лилито Отдавна е забравила , че има такова нещо като менупауза и единствения ми страх е докато го правим да не умре , че щото некрофилите влизат в затвора

Бил съм първия на няколко. Искам на една да съм последния !

Намираш някоя бабичка в болницата след инфаркт и действаш,току виж оживее
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си