- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Vapros?
Sno6ti si bix 4ekii i se izcepix!Sled 10 mis iskax da go vkaram na gadjeto si ama tq ne mi dade 6toto mojelo da ima sperma po nego?Vazmojno li e da zabremenee ako i go vkaram sled kato sam se izcepil!
mislq che da
[O]т дeкA дa cи въpтим гЪз[o], oн пaк чe cи e [o]тзaд
Podmii go we glupak!!!Първоначално написано от Mom4e
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Форумът не е място за обиди! Моля, спазвайте правилника!
Благодаря!
mejdo drugoto mislq 4e i spin moje da se hvane taka![]()
Спин не се хваща чрез сперма, а чрез кръв и секретиПървоначално написано от LiNkiN4eTo
estestveno che moje! ako znaesh samo kolko gafove sa stavali taka...
Mom4eестествено, че може, ако си го искал без кондомче
![]()
Ama 6te zabremenee li 100% ili prosto ima nqkva veroqtnost?Plus tva be6e v ovulacia!?!?!?
Явно никак не си осведомен, как да не може да се заразиш със СПИН чрез спермата, че то, ако неможеше, всеки щеше да го прави без презерватив...Първоначално написано от Анонимко
ALL I EVER WANTED,ALL I EVER NEEDED IS HERE IN MY ARMS!WORDS ARE VERY UNNECESSARY THEY CAN ONLY DO HARM!
А спермата не е ли вид секрет. Като не знаеш не отговаряй, защото изглеждаш глупав в очите на другите!Първоначално написано от Анонимко
![]()
А по темата. Ако е останала сперпа по члена, може да е забременяла, обаче шансовете ми се струват малки
Loving you is like breathing... how can I stop?!?!![]()
ami mislq che ima nqkva vurzmojnost ama to mno malka sq ... ama se pak .. abe slagash edin kondom i aeeee kvo se plashish :>
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар.
Определено може да се забременее. Винаги остават остатъци от сперма по пениса.
А на човека, който каза, че СПИН не може да се прихване от спермата ще му кажа, че ужасно греши.
СПЕРМАТА МОЖЕ ДА СЪДЪРЖА СЪЩО И БАКТЕРИИ, КАКТО И ОПАСНИЯ ПРИЧИНИТЕЛ НА СПИНА - Т.НАР. НІV-ВИРУС!!!
Днес е първият ден от останалата част от живота ти. Изживей я както искаш. Ти решаваш!
oh toz pyk ???
kaji mi samo kyde s trygnal da pravish sex sled kaot elementarna sexualna kultura i lichna higiena nqmash ???
i za razlika ot edin preden potrebitel , mene mi se iska da mi otgovorish![]()
![]()
![]()
![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж