- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- kakvi sa celite v jivota vi?
trqbva da pravq edna anketa.. taka 4e HELP!!! PLS!
KAKVI SA CELITE I AMBICIITE VI V JIVOTA?
Za sega da zavarsha daskalo i da ida v universitet....
Амк на първо време да си взема изпитите и да ме приемат в Хуманитарната.... Иначе многооооооооо искам да отива в Австралия![]()
Да си реша задачоте във УНСС юли месец, за което в моемнта много се съмнявам
Да си намеря подходяща жена
Да направя малко пари![]()
![]()
Търгувайте или си останете бедни. Ако не търгувате рентабилно, няма да търгувате дълго, а ако изобщо не търгувате, подписвате съдбата си точно толкова сигурно, колкото и ако тръгнете да скачате от самолет без парашут.
Ne iskam a 6te...
1.stana bogat i izvesten actior![]()
2.6te si namerq gadje
3.veroqtno i 6te zavur6a u4ili6te
HORA,ZAPOMNETE-AZ SUM MOM4E!!!
Оооо много са първо изпитите макар че нещо не се подготвям добре за сега после е да отида на Хавайте страшно много искам както и да си направя свястна кариера и да си умра щастлива!
Pozdravqvam za qkata temaMoqta cel v jivota na purvo vreme e da si zema knijka i da si kupq kola
no shte po4akam oshte 2 godini
za tova a v budeshte e da sledvam vuv varna ili sofiq medicina da me priemat i da si pravq qkoto po vreme na studentskiq mi jivot
ina4e iskam da otida do Parij i da go razgledam tova go me4taq ot kakto se pomnq
![]()
obi4kam da sportuvam ,da 4eta i da pisha .Luda glava sum samo shturotii mislq.Prosto teenager
Moqta cel e edin den kogato se pogledna v ogledaloto da vidq ne6o koeto da mi haresa.DA namqm mn ne6a za koito da sujelqvam.Da ima nqkoi koito da me obi4a,i koito da go ebe za men.Da imam priqteli...Da ne si suzdavam mn vragove.
I am alive
I will never run away
Places inside
My heart screams inside with pride
Once I cried
Now I wipe away the tears
Once I died
Now I'm alive
ami mnogo iskam da si probiq vrataa =]
a i sa6to iskam da stana zabolekraka haha
Kogato doide vremeto da umiram da pogledna zad men i da vidq 4e sam ostavil ne6to smisleno za drugite okolo men s koeto da me zapomnqt![]()
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
Az iskam da otida da y4a i jiveq v Avstriq, a kato zavur6a tam vi6eto si obrazovqnie , da rabotq v banka! Tova mi e me4ta i smqtam 4e moga da q osu6testvq (imam go potenciala) .
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
moje da zvu4i bezrazsadno i bezgijno,no edinstvenata mi cel e:
HAVE FUN ALL THE TIME (toest da se zabavlqvam na max ot vsi4ko,vinagi i navsqkade)
![]()
In the middle there is no beginning and no end...
Да бъда преуспяла адвокатка,финансово независима от никого с голям апартамент и куче...
Words don't come easy to me...
How can I find a way to make you see...
I love you...I will fly to tha moon and back
if you be my baby...
da zavyrsha,da si mina izpitite mnogo uspeshno,da imam pole za razvitie,da byda nezavisima napylno,da imam chovek do sebe si seriozen istinski ...,da imam golqma kyshta i moje bi da ne jiveq v bg i da imam koteta mn
Глупаво е да правиш планове за цял живот , когато не си господар дори на утрешния ден...
Истински същественото е невидимо.
http://tuleni.hit.bg/indexbg.html
Ами до скоро нямах цел.Бях абсолютен непокист.Не ме интересуваше нищо.Но сега си поставих за цел да завърша с отличен успех,да успея да се справя на изпитите за кандидастване след 12 клас и да ме приемат Икономика или Счетоводство и контрол в УНСС
Най-добрите и красиви неща на света не могат да бъдат видяни, нито докоснати... те се усещат в сърцето.
Да ме приемат в София или Пловдив специалност "Фармация", да си завърша обучението много добре и да отворя собствена аптека. Да имам много хубав и голям апартамент и... СантбернарСъщо така да създам семейство и много да се обичаме... Може и на Малдивските острови да отида.... :P :P
Някъде има някой, който мечтае за твоята усмивка и в твоето присъствие открива смисъла на живота си, така че когато си сам, помни това - някой, някъде мисли за теб!!