.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    anonimanata
    Guest

kakvi sa celite v jivota vi?

trqbva da pravq edna anketa.. taka 4e HELP!!! PLS!
    KAKVI SA CELITE I AMBICIITE VI V JIVOTA?

Guest
    Za sega da zavarsha daskalo i da ida v universitet....

Супер фен
    Град
    Не Пиша Вече Ф Тъпия Форум
    да си пробия езика и да умра
    сериозно
    ...Romance Is For The Weak-Minded...

Голям фен
    Град
    ...Here In The Shadows...
    Амк на първо време да си взема изпитите и да ме приемат в Хуманитарната.... Иначе многооооооооо искам да отива в Австралия

Повече от фен
    Да си реша задачоте във УНСС юли месец, за което в моемнта много се съмнявам
    Да си намеря подходяща жена
    Да направя малко пари

Търгувайте или си останете бедни. Ако не търгувате рентабилно, няма да търгувате дълго, а ако изобщо не търгувате, подписвате съдбата си точно толкова сигурно, колкото и ако тръгнете да скачате от самолет без парашут.

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    да не пораствам

Повече от фен
    Ne iskam a 6te...
    1.stana bogat i izvesten actior
    2.6te si namerq gadje
    3.veroqtno i 6te zavur6a u4ili6te

HORA,ZAPOMNETE-AZ SUM MOM4E!!!

Голям фен
    Град
    Пловдив
    Оооо много са първо изпитите макар че нещо не се подготвям добре за сега после е да отида на Хавайте страшно много искам както и да си направя свястна кариера и да си умра щастлива!

Pozdravqvam za qkata tema Moqta cel v jivota na purvo vreme e da si zema knijka i da si kupq kola no shte po4akam oshte 2 godini za tova a v budeshte e da sledvam vuv varna ili sofiq medicina da me priemat i da si pravq qkoto po vreme na studentskiq mi jivot ina4e iskam da otida do Parij i da go razgledam tova go me4taq ot kakto se pomnq
    obi4kam da sportuvam ,da 4eta i da pisha .Luda glava sum samo shturotii mislq.Prosto teenager

Фен
    Град
    In the middle of Nowhere
    Moqta cel e edin den kogato se pogledna v ogledaloto da vidq ne6o koeto da mi haresa.DA namqm mn ne6a za koito da sujelqvam.Da ima nqkoi koito da me obi4a,i koito da go ebe za men.Da imam priqteli...Da ne si suzdavam mn vragove.
    I am alive
    I will never run away
    Places inside
    My heart screams inside with pride
    Once I cried
    Now I wipe away the tears
    Once I died
    Now I'm alive

ami mnogo iskam da si probiq vrataa =]
    a i sa6to iskam da stana zabolekraka haha

Голям фен Аватара на Nekasa4a
    Град
    София кв. Лозенец /Ловеч "Попска Градинка"
    Kogato doide vremeto da umiram da pogledna zad men i da vidq 4e sam ostavil ne6to smisleno za drugite okolo men s koeto da me zapomnqt
    I don't thing ! I drink !!!
    Litex & Metal Rulz !!!

Верни сме до Гроб!

Голям фен
    Град
    Нейде из Европа, по-точно Виена
    Az iskam da otida da y4a i jiveq v Avstriq, a kato zavur6a tam vi6eto si obrazovqnie , da rabotq v banka! Tova mi e me4ta i smqtam 4e moga da q osu6testvq (imam go potenciala ) .
    "Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."

Повече от фен
    Град
    Sf
    moje da zvu4i bezrazsadno i bezgijno,no edinstvenata mi cel e:
    HAVE FUN ALL THE TIME (toest da se zabavlqvam na max ot vsi4ko,vinagi i navsqkade)
    In the middle there is no beginning and no end...

Повече от фен
    Град
    На ЕдНо МяСтО
    Да бъда преуспяла адвокатка,финансово независима от никого с голям апартамент и куче...

Words don't come easy to me...
    How can I find a way to make you see...
    I love you...I will fly to tha moon and back
    if you be my baby...

Повече от фен
    da zavyrsha,da si mina izpitite mnogo uspeshno,da imam pole za razvitie,da byda nezavisima napylno,da imam chovek do sebe si seriozen istinski ...,da imam golqma kyshta i moje bi da ne jiveq v bg i da imam koteta mn
    Глупаво е да правиш планове за цял живот , когато не си господар дори на утрешния ден...

Истински същественото е невидимо.

http://tuleni.hit.bg/indexbg.html

Фен
    Град
    In ThE MiDDlE oF NoWhErE
    Ами до скоро нямах цел.Бях абсолютен непокист.Не ме интересуваше нищо.Но сега си поставих за цел да завърша с отличен успех,да успея да се справя на изпитите за кандидастване след 12 клас и да ме приемат Икономика или Счетоводство и контрол в УНСС
    Най-добрите и красиви неща на света не могат да бъдат видяни, нито докоснати... те се усещат в сърцето.

Да ме приемат в София или Пловдив специалност "Фармация", да си завърша обучението много добре и да отворя собствена аптека. Да имам много хубав и голям апартамент и... Сантбернар Също така да създам семейство и много да се обичаме... Може и на Малдивските острови да отида.... :P :P
    Някъде има някой, който мечтае за твоята усмивка и в твоето присъствие открива смисъла на живота си, така че когато си сам, помни това - някой, някъде мисли за теб!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си