.
Затворена тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    SaD^GiRl``
    Guest

Gardite sqka6 spadat.......

Edin ot nai-golemite problemi pri otslabvaneto e 4e nikade ne smakvame tam kadeto iskame, a to4no obratnoto.Problmnite mesta za edno momi4e sa xansha i bedrata.Za6to vinaga vsi4ko se lepi "otzad".Ili kogato zapo4nem da otslabvame parvoto mqsto e ot biusta.Tova e edno mn sve6tenno mqsto za nas i nikoq ot nas ne jelae da zagubi dori i 4ast ot sexsapila si.Xaresvam tqloto si no iskam za lqtoto da porabotq o6te malko na fitnes,no se straxuvam za6toto ne iskam da otslabna v gardite.Tova e edna ot nai-dobre oformenit mi 4asti .Mislq 4e ne samo az se sblaskvam s tozi problem.Daite nqkoe savet4e ako znaete ne6to po vaprosa.Misi predvaritelno

znam 4e trq da otslabva6 postepeno,ne rqzko,za da ne zagubi6 tonusa im.mozhe bi 6te stanat po-malki,ne e stra6no,glavnoto-ne trq da uvisnat.i ispolzvai krem4eta za tqlo,za da izbegne6 strii.uspeh!
    стига приказки!

Mi trenirai samo dupeto, qj zdravoslovna hrana, qj po-rqdko i do 17:00
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

Супер фен
    Писал съм по подобна тема, поразрови се.

Re: Gardite sqka6 spadat.......

Цитирай Първоначално написано от SaD^GiRl``
    Edin ot nai-golemite problemi pri otslabvaneto e 4e nikade ne smakvame tam kadeto iskame, a to4no obratnoto.Problmnite mesta za edno momi4e sa xansha i bedrata.Za6to vinaga vsi4ko se lepi "otzad".Ili kogato zapo4nem da otslabvame parvoto mqsto e ot biusta.Tova e edno mn sve6tenno mqsto za nas i nikoq ot nas ne jelae da zagubi dori i 4ast ot sexsapila si.Xaresvam tqloto si no iskam za lqtoto da porabotq o6te malko na fitnes,no se straxuvam za6toto ne iskam da otslabna v gardite.Tova e edna ot nai-dobre oformenit mi 4asti .Mislq 4e ne samo az se sblaskvam s tozi problem.Daite nqkoe savet4e ako znaete ne6to po vaprosa.Misi predvaritelno
    verno e ne trqq se otslabva rqzko a postepenno sega zimata e problem 6toto ne moje6 da bqga6 za da si stegne6 bedrata ama puk pone moje6 si prai6 koremni presi vsustnost ne vinagi kogato otslabva6 busta ti namalqva ama se slu4va
    ...edin za vsi4ki...
    ...i vsi4ki za ganja...

Фен Аватара на Eclipse_bb
    Град
    Yet to be revealed
    Не трябва да се отслабва рязко, но и при бавно отславае пак ще губиш от гърдите.
    Не е вяно, че ако тренираш само определени асти, ще губиш от тях - тъй наречената точкова редукция не е възможна.
    Ето ви малко инфо за гърдите
    The more I see, the more I know.
    The more I know, the less I understand...

Guest
    Аз пък искам да отслабна и в бюста.Тялото ми е много смотано.Висока съм 160,тежа 57 и бюста ми е 95см.Мразя се.

offffffff
    Guest
    Вече нямам думи за вас ... ! Не се отслабва в бюста (да уточня че бюста са гърдите) отслабва се в подгръдната тоест мазнините около бюста ако ме разбирате и ако проумявате отслабва се в подгръдната... и ви се струва че бюста ви се смалява но не е така най много да се отслабне с 1 см бюста или си го имаш или си го нямаш ... така че стига фантазии отслабвала била в бюста най вече.. хаха слух все едно от боза да ти станат по големи ей така звучиш

Голям фен
    Град
    софия

Re: Gardite sqka6 spadat.......

Цитирай Първоначално написано от SaD^GiRl``

аз се страхувам че одавна си закъсняла ....

Темата е стара!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си