.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Тема: Снимки !!!

Снимки !!!

Нека да ви видим ако имате куража да си сложите ваша снимка...

След 1 2 дни и аз ще си сложа снимката но дотогава нека видим вашите !!! Не се срамувайте...

Град
    Plovdiv
    Ei me tam dolu ...

Guest
    Grozen sam

emiii eto moite http://shtraker.sladur.com
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар.

Mi moite sa na avatarite mi, ina4e vav butona "sait" kum mneniqta mi ima o6te mnoo Btw sled kato si slojih snimki za avatar4eta po4ti celiq forum napravi sa6toto, taka 4e e izli6no da pita6 za snimki
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

на всичко тийн накуп има снимките на почти всички форумци.освен мен.но аз изглеждам почти като аватара ми
    стига приказки!

Супер фен
    Град
    sofia
    ima cqla tema s 100000 stranici sus snimki na potrebiteli, koito sa re6ili da si dadat snimkite-vij tam

Еми то си има тема вече. Хубаво беше да провериш, преди да пускаш нова.
    SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
    Mi moite sa na avatarite mi, ina4e vav butona "sait" kum mneniqta mi ima o6te mnoo Btw sled kato si slojih snimki za avatar4eta po4ti celiq forum napravi sa6toto, taka 4e e izli6no da pita6 za snimki
    Ouuu az sam po4ti celiq forum ... ne znaeh
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

IMA TAKAVA TEMA BE HORAAAAAAAA.IMA DAJE 2.KOLKO EDNAKVI TEMI 6TE PUSKATE

Любовта е най-висшата степен на омразата

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    aaaa ko stana s albuma be , kade se dqna

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    E, BSG, ne se li prestara malko ? Vsichki vzeli da si slagat snimki, sled kato TQ go napravila ?! Yhohohoho, q mi dai edin prrrimer ? I T'Va e narushavane na choveshkite prava da slagash takava ujasqvashta snimka, ami az kak shte spq dovechera MAMKA MU >!#(!) Basi da ne si q svalqla ot rotten.com
    Звезди ли искаш да ти свалям... морски пясък да броя... Нима не чувстваш мила моя, че аз по ТЕБ горя!

Голям фен
    Град
    Констанц
    ne 4e se zaqjdam ma se pak ne si prepisvai zaslugite za6toto ti ne si parvta koqto si sloji snimkata za spravka edin ot parvite tuka be6e jamboo

a eto me i mene http://www.unibg.net/user_gallery.php?user=Water_lili
    Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
    Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
    Аз съм човекът, който те отвращаваше
    Аз съм човекът, на когото се подиграваше
    Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
    Но и аз съм Човек - като теб.

Голям фен
    Град
    По света и у ВАС!!!
    Цитирай Първоначално написано от SanDRo
    E, BSG, ne se li prestara malko ? Vsichki vzeli da si slagat snimki, sled kato TQ go napravila ?! Yhohohoho, q mi dai edin prrrimer ? I T'Va e narushavane na choveshkite prava da slagash takava ujasqvashta snimka, ami az kak shte spq dovechera MAMKA MU >!#(!) Basi da ne si q svalqla ot rotten.com
    Хахахах цепиш човек иначе мойта снимка е в онази тема...голямата за снимките..може да се поразровиш....и видиш!!
    Иначе за темата смятам ,че няма нужда от 2ра!!
    When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away

Повече от фен Аватара на Liz
    Град
    Canada/Sf
    Ama ti kakto vinagi ima6 mnogo qk avatar i podpis :P .No site-a ti ne mi se otvarq ,a mnogo iskam da vida nqkoi drugi ot novite ti snimki(ako ima6)...i AKO iska6 gi prika4i na server ili mi gi izpprtai...

A za mene az imam Tuk .Tam az sum betty Sorry NE iskam da prava reklama na site-a i ne prava ,no prosto sega e kusno i mnogo me murzi da gi prika4vam na server.
    I am the substance and the one who has no substance.

Фен
    Град
    behind you, bitch
    eto i moite pic-ove
    http://www.svalki.com/dope_boy

Цитирай Първоначално написано от LiNkiN4eTo
    aaaa ko stana s albuma be , kade se dqna
    aha kade e albuma a i e-maila -parolata ne baca ve4e mai

.....IF YOU.....
    DON`T LIKE MY
    ...ATTITUDE...
    QUIT TALKING
    ....TO ME!!!.....

Супер фен
    Град
    above the clouds..
    а да не се караме..... ПАК....
    и /ме кат нормално тъмно русо момиче..предлага някой...да се заема да напраИ пак галерията..щото си беше якооо..а ся тряа се ровиш из темите ако искаш да видиш някой...моля вии направете яя...е така ше ни е кеф паак..баси якото ше е

..But why?...

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    Ei t'va jivotno dolo na pic-a sam az s ORanjevata bluzka.
    Admin-Coki:
    Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си