- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво правите по това време на нощта?
Ми повечето време се случва да съм на работаИначе ако не сам гледам да съм си вкъщи под завивките с приятелкката :P
![]()
K'va no6t kvi 5 leva.?Teb mai te e prihvanala no6nata skuka i si re6il da si popi6e6 sam a?prez no6ta super trudno shte namerish nqkoi v tozi forum.![]()
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
hva6tam temata prez denq, za tva 6te kaja kvo pravq sega, predi malko stanah, vzeh si du6 i sega sum malko pred kompa
, a sled o6te malko 6te hodq malko na kafe
![]()
По това време, когато ти си пуснал темата, вече съм спинкала.
По т'ва време бях на топличко под завивките...
ZzZzZzZzZzZzZzZzZ![]()
Po tova vreme na no6tta prez sedmicata spia, a ako e petuk ili subota sam otdadena na liubov kam gadjeto...
az bqh vav foruma,no ne vidqh tazi tema.samo sega q namerih.a ina4e obiknoveno sarfiram v internet prez no6ta.
стига приказки!
ahahaha.emi spah ko da praa![]()
Любовта е най-висшата степен на омразата
Az puk to4no po tva vreme se subydih da pi6kam!![]()
Ами спа кво да прая![]()
hhahahahha
i az spinkammmm![]()
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
ДИджействам в някой дискотека или просто си запълвам свободното..време с този форум!!
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
Амм аз не си лягам ран0 ! П0следните няк0лк0 н0щи п0 т0ва време си лежа в легл0т0 и си пускам MP3 player-а и слушам Green Day - Boulevard Of Broken Dreams , гледам кам пр0з0реца и плача...![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
ZzZzZzZzZzZzZz
Kato se zamislq i az v posledno vreme sum taka....Kofti...Mejdu drugoto taq pesen e naistina strahotna!Първоначално написано от aBeP4eTo
![]()
Колкото и да не ми се спи...спя![]()
I'll be your dream,I'll be your wish
I'll be your fantasy.I'll be your hope,
I'll be your love,
be everything that you need.
Mnogo mi e tapo i krivo![]()
Iskam da ima ls.......
![]()
![]()
![]()
![]()
Ami ili 6te spa ili 6te sam nqkade na bar4e.Ima treti variant koito e da se rovq iz neta ama toi ne e mnogo veroqten.
Razdqlata za lubovta e tova koeto e vqtara za oganq:slabiq gasi,a silniq razgarq!!!
До към 00:30 писах за SkinheadS после четох "Mein Kampf" от Адолф Хитлер, а ся те чакам да напишеш нещо в темата ти за съседките сестриама иначе щях да спя
po tova vreme spinkam....
Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!
4akam da vlezne moita priqtelkaama ne6to e nqma
![]()