Цитирай Първоначално написано от korn___
nqma da se predava6 ei !mene me iznasili momi4e ama ne se oplakvam i ne se travmirah spoko postepeno kato izliza6 s nqkoi pone s 1 priqtelka i malko po malko 6te go zabravi6 i 6te si nameri6 nqkoi priqtel a ako si re6ila da si ostane6 na tva polojenie det si sega travmirana dai pone da ti dam nqkolko ospokoqva6ti pesni da se ospokoqva6 i da ima na kakvo da pla4e6 kakto as redovno pravq za ospokoenie moje da mi pi6e6 na meila moga da ti pomogna budi sigorna no ti si re6ava6 dali iska6 pomo6t ili ne as i da podam raka i ti trqbva da q podade6 za da moga da te hvana i da te drupna ot dunoto na brega predi da se odavi6 puk i as si imam mnogo problemi i pak tursq re6enie a problemite sa ogromni no ne se predavam ako iska6 pomo6t pi6i mi na meila toi e kd2010@abv.bg i 6te ti togovorq po4ti vednaga

Ей пич! Не говори нещо което не разбираш О'к ? За едно момиче е хиляди пъти по травмиращо! А на нея мога само да и кажа: Обърни се към семейството и приятелите си дори и психолог няма нищо срамно или нередно да споделиш и да си поплачеш, най вече родителите, те винаги ще те подкрепят във всичко. Бъди силна