Айде една тема за пънк и сички да се покажат какви разбирачи са. Първо от пънк до пънк има разлика толкова колкото в предпочитанията на всеки един от вас , това дали са old ili new има ли значение ? времената се менят, и кво , като ми слушате групи като exploited , sex pistols , anti-flag и прочие , смеете да се наречете пънкари ли ? Говорите ми за музика която се прави за пари .. че всеки прави музика за пари , мн малко са групите дето е правят за феновете ... това че някои не са стигнали далеч си е тяхна работа.. а дори тези дето е правят за хората за това са и по известни , защото на неразбирачите им харевса повечко слушам както и по хард така и "непънк" както вие го наричате .. слушам това което ми харесва , и съм сигурен че повечето "пънкари" дори и да им хареса нещо по модерно няма да си признаят от гордост и повече от това да не бъдат изхвърлени от тяхното общество/приятелското пънк обръжение/ .. също така и като нареждате ню пънк'а , по пънкари ли сте ?! .. и ще ви кажа още нещо , което знам :
Един човек неможе да се нарече пънкар по музиката която слуша/независимо от пънк'а софт или хард/ , Пънкар е това какъв си ти , и дали си такъв по душа ..
П П : Ако искате нареждайте ме и за Simple Plan ..ама аз ще ви кажа едно .. Хич не ми пука и сички дето имат против мен могат да си теглят една майна
...With every day , that goes by
it sure gets lonely in this
... this world of mine ...