.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 56 от общо 56

Тема: punkari!!!!

Град
    on the island of the sun
    Цитирай Първоначално написано от Sk8eR^BoY
    http://www.metal-world.info/xskacorex/phpBB2/viewforum.php?f=7
    ей тоя сайт го разгледайте , и особено тези дето смятат да пишат за пънк'а , защото не ми се правете на разбирачи, а идете и си напънете мозъците като прочетете малко от историята както и ще видите йерархията в пънка и разните под жанрове..
    много добур форум! мерси за линка...и тва "Пънкар е това какъв си ти , и дали си такъв по душа .." съгласен съм и с тва,но то който си е пънкар ще си слуша и пънкарската музика...
    Beat The Bastards!!!

Повече от фен
    Град
    HELL
    am ima li punkari ot tuka koit se praqt na greben ??

Град
    on the island of the sun
    Цитирай Първоначално написано от mary_jane_666
    скоро да си виждала някой на гребен ? ама не от тея фешън четки,а голям цветен гребен...щото освен по фестовете,е така по улиците не съм виждал много такива аз преди си бях направил,но го носих 2 месеца и го постригах..ще си направя пак като си взема някви по стабилни кубинки с повече желязо иначе съм на рогове като ми порастне повече косата
    Beat The Bastards!!!

Цитирай Първоначално написано от universal_dream
    Цитирай Първоначално написано от Sk8eR^BoY
    http://www.metal-world.info/xskacorex/phpBB2/viewforum.php?f=7
    ей тоя сайт го разгледайте , и особено тези дето смятат да пишат за пънк'а , защото не ми се правете на разбирачи, а идете и си напънете мозъците като прочетете малко от историята както и ще видите йерархията в пънка и разните под жанрове..
    много добур форум! мерси за линка...и тва "Пънкар е това какъв си ти , и дали си такъв по душа .." съгласен съм и с тва,но то който си е пънкар ще си слуша и пънкарската музика...
    No Problem .. е да , то с едното си върви и другото /музиката/

...With every day , that goes by
    it sure gets lonely in this
    ... this world of mine ...

Повече от фен
    Град
    HELL
    Цитирай Първоначално написано от universal_dream
    Цитирай Първоначално написано от mary_jane_666
    скоро да си виждала някой на гребен ? ама не от тея фешън четки,а голям цветен гребен...щото освен по фестовете,е така по улиците не съм виждал много такива аз преди си бях направил,но го носих 2 месеца и го постригах..ще си направя пак като си взема някви по стабилни кубинки с повече желязо иначе съм на рогове като ми порастне повече косата
    ami edna frendka naskoro se napravi na golqm 4erven greben .. ama to tva vseki si go prai ... po qko golqm i cveten ama skoro ne sym mqrkala takiva ...
    obiknovenno sa 4erveni ...
    adski mnooo se zaribqvam po grebenite ... awe vyob6te po punkaRI ...

Фен
    Град
    Вкъщи
    Цитирай Първоначално написано от Sinister_Doll
    I za kvo ti e neo punk, kat moe6 da slu6a6 punk- punk???
    ПХАХАХАХА ТИ СИ ЗЛЕ ВЕ същото като за кво ти е нео метъл като можеш да слушаш метъл пхахаха. И кой каза че нео пънка може да му се вика поп неможе щото в попа няма китари нео пънка може да е боза ама си е нео пънк не поп

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си