- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Party 18.02.2005 !!!
Мисля да направя яко парти (100+ човека), но засега проблема че няма да има момичета (само 6) . Така че искам да поканя вас момичета ! Стаява въпрос за 3 етажна къща в княжево.
Желаещите да пращат снимка и данни на -> p_u_t_i_o@abv.bg.
4ak ot Burgas nqma da doida![]()
eee stiga de az to4no se nadqvah da doide6 da se zabieme i da pravim jivotinski sex :P. aide pi4ki smelo
Аз съм момченце ама честно казано нямам желание да се разхождам до другия край на Б-яа м/у другото хич не ги виждам тия 100+ човека как ще се съберат в 3 етажна къща и честно казано не е добре да каниш непознати още повече от нета щото кой знае кой може да ти цъфне на купончето
Ама ти наистина ли смяташ, че някое нормално момиче ще се навие да отиде някъде си с някакъв непознатПървоначално написано от I_love_des1
![]()
utre samBurgas
Ако някой ти е писал, кажи.Наистина ми е интересно дали има момиче, което би се съгласило да отиде на купон с непознати и то почти всички момчета...
Ц ц ц ц тая простотия обаче почивен ден няма.
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
Първоначално написано от DiEsEl_GiRl4eTo
haaahahaha!!tva mi haresa!! =D
Your love is one in a million
ima 5 jelae6ti za sega ,ama ne moga da im obvurja imenata s nikovete v foruma. are narode smeloooooo![]()
Lele do kade izpadna naroda ... da ne si pokani priqtelite(priqtelkite) a kani nepoznati momi4eta na kupon.Ne 4e imam ne6to protiv ama si4ko moje da staneza tova ... VNIMAVAITE kakvo pravite. .. i nai-ve4e
PRIQTEN KUPON
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
Vijte go che e maluk kompleksar i iska tuka da lovi bezmozachnite s tejkata si oferta za trietajna kushta v kniajevo.Ti pikaia u kushtata be selianche.
ako tva ne e NIKI pa na...........Първоначално написано от I_love_des1
There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!
Ако ще и на Хавай да е кое момиче ще се съгласе знае ли се кво ще и направите там някви непознати ...оф чак не ми се и мисли!!!![]()
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
to4no.da si kaja 4esno ne mislq 4e nqkoe momi4e 6te e tolkova otka4eno 4e da otide.I_love_des1,6to li si mislq 4e malko poslugva6 za tiq 5 du6iПървоначално написано от Ashley
![]()
Любовта е най-висшата степен на омразата
Ммм някой курволинка!!!Първоначално написано от amy lee
![]()
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
Neznam za vas ama na mene mi se struva d0000sta symniteln0 imet0 na taq p06ta - p_u_t_i_o@abv.bg A za6t0 sam0 az zabelqzvam 4e t0q sp0mena "da pravim jivotinski sex " ???? Evala na taq det0 6te se usmeli da 0tide :P
chesno kazano ideqta e malko strana .. celiq forum na party ?!
neshto .. mi se stryva netman rabotata :?
Пий Бира За Да Станеш Човек