.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32

Re: spah s nai-dobria mi priatel....

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Hei daite mi savet pls!Znachi spah s nai-dobria mi priatel i tva se povtarq poveche ot vednuj,no nikoi ot nas ne govori za tova koeto se sluchva.....Smiatate li che e redno da go popitam kakvo tochno iska da budem ili taka riskuvam da go izgubq i kato priqtel?mnogo sam obarkana
    станете си 2ка по яко ще е
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от SANDRETO
    ami kakav priqtel ti e 6tom te izpolzva za sex za6toto tva si e 4isto izpolzvane 6tom se e slu4ilo pove4 ot vednaj i na4i pogovo ri s nego kakvo to4no iska ot teb i se razberete...ne e qko da te polzva samo za sex i posle daje da ne govori za tva to taka e mnoo lesno ebasi
    откъде разбра че той я "използва". в този случай може да се каже че и двамата се използват! да не би тя е спала а той я е е*ал!?!? не, нали!? тогава кво ми говорите за използване... в момента може и той да се чуди какво да прави и как да говори с нея. защо веднага прехвърляте вината на момчето!? все пак уж мъжете имат по-голям нагон, тя е трябвало да мисли и да направи така че тва да не се случва! .. и то няколко пъти!
    по темата : най-добре е да поговориш с него. все пак сте най-добри приятели и трябва да споделяте това което ви мъчи. но както каза някой преди мен, според мен вие вече имате връзка. пРиЯтеЛстВо и секс - това определено е нещо повече от е*ане...... и никой не е казал че връзката и ходенето разваля приятелството. напротив - това е начин да изпробвате доколко се разбирате и приятелството ви е ИСТИНСКО. успех.
    ...Its just one of those days
    Feelin' like a freight train
    First one to complain
    Leaves with a blood stain
    Damn right I'm a maniac
    You better watch your back
    Cuz I'm fuckin' up your program...

Wu-Baby
    Guest
    Emi da kvo lo6o ima az sam spala s nai dobriq mi priqtel deto daje go 4uvstvam kato po golqmoto mi brat4e nqa ni6to lo6o spored mene :P

Guzlqk
    Guest
    A s baba si spi6 li a?Kurve kon ke te ebe, i az pokrai nego. A taz tema ako toi ti be6e priqtel 6te6e q slojila u liubov a tuka za sexa seko moje napi6e 4e ebe ama za priqtel nema uvajenie. Ela i s kompaniqta 4e te otvorime kato kofi4ka ot mleko

~Guzlqk4life

Супер фен
    Град
    Венера
    Както обичам да казвам... "Хората и маймуните се различават само по това, че едните говорят"

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от NaSty GiRl
    qko tupo e 4e mu puska6 vuobshe shom ti e nai dobriq priqtel. ili moje bi ima6 nqkakvi 4uvstva kum nego ? dobre e tova da si go izqsni6 shoto kak izglejda toi ne izpitva nishty a samo te izpolzva za sex igra4ka

хХХмммм......и аз мисля така!!!!
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

Мега фен Аватара на koalka
    Темата е стара!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си