- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- spah s nai-dobria mi priatel....
станете си 2ка по яко ще еПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
откъде разбра че той я "използва". в този случай може да се каже че и двамата се използват! да не би тя е спала а той я е е*ал!?!?Първоначално написано от SANDRETO
![]()
не, нали!? тогава кво ми говорите за използване... в момента може и той да се чуди какво да прави и как да говори с нея. защо веднага прехвърляте вината на момчето!? все пак уж мъжете имат по-голям нагон, тя е трябвало да мисли и да направи така че тва да не се случва! .. и то няколко пъти!
по темата : най-добре е да поговориш с него. все пак сте най-добри приятели и трябва да споделяте това което ви мъчи. но както каза някой преди мен, според мен вие вече имате връзка. пРиЯтеЛстВо и секс - това определено е нещо повече от е*ане...... и никой не е казал че връзката и ходенето разваля приятелството. напротив - това е начин да изпробвате доколко се разбирате и приятелството ви е ИСТИНСКО. успех.
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
Emi da kvo lo6o ima az sam spala s nai dobriq mi priqtel deto daje go 4uvstvam kato po golqmoto mi brat4e nqa ni6to lo6o spored mene :P
A s baba si spi6 li a?Kurve kon ke te ebe, i az pokrai nego. A taz tema ako toi ti be6e priqtel 6te6e q slojila u liubov a tuka za sexa seko moje napi6e 4e ebe ama za priqtel nema uvajenie. Ela i s kompaniqta 4e te otvorime kato kofi4ka ot mleko![]()
~Guzlqk4life
Както обичам да казвам... "Хората и маймуните се различават само по това, че едните говорят"
Първоначално написано от NaSty GiRl
хХХмммм......и аз мисля така!!!!
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.