emi to pove4eto ot pri4inite bqha izbroeni no az shte se opitam da dobavq novi no pyrvo da izredq izbroenite smqtam 4e lipsata na starite potrebiteli naistina se okaza pagubna zashtoto te sa krepeli saita vinagi i smqtam 4e te sa edinstvenite koito nqkoga sa obi4ali istinski saita (lele kakvi dumi revnah) i po tqhno vreme imashe prostotiq no mnogo po malko i tuk opirame do vtoriq moment napusnaha predimno (da ne kaja i izcqlo) moderatori i tuk se otvarq moderatorskiq problem s lipsata na aktivni takiva (s izkliu4enie na prosto az f) pravi foruma mqsto kydeto vseki moje da si pravi kakvoto si poiska (vinagi me e draznelo nqkoi potrebitel da ne moje da razgrani4ava svoboda ot svobodiq) loshoto e 4e osven moderatori horata koito napusnaha saita bqha i to4no horata koito nai mnogo se otzovavaha na problemite i nai mnogo pomagaha za tqhnoto reshenie druga pri4ina za propadaneto na saita e tova 4e ve4e vseki 3ti pone teen znae za nego (imam predvid teenove otdelqshti pove4ko vreme za net) a tova nqma kak da ne vodi do povtarqne na temi (ave hora naistina li si vyobrazqvate 4e za 3 godini nqkyde ot tolkova syshtestvuva saita ne se e obsydilo ABSOLIUTNO vsi4ko osobeno v razdel sex ?) puskat se razni typi igri4ki vseki moje da si puska temi pravila ima no samo za nqkoi i samo ponqkoga ta tova sa samo 4ast ot pri4inite (az se bqh setil za pone oshte 2-3 pri4ini no v momenta ne mi e samo tva na glavata i ne moga da se setq posle shte dopylnq)
P.S.> v na4aloto si priznavam 4e i az vlizah v saita za da se e.b.a.vam s userite ama dosta skoro toq element se premahna![]()
Левски шампион але але!