От ден на ден, форумът определено запада... Много хора казват, че имало напредък, но интересно защо аз не го откривам...Първоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
С какво и как пропада ли ... Еми с безбройните флудъри, глупави теми (от сорта за обсъждане на юзъри, какво слушате .. да не говорим за темите игри). Аз ако бях админ щях да забраня такива теми...Първоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
Може би, ако имаше повече модератори (които да си вършат съвествно работата) щеше положението малко или много да се оправи. Ама съгласете се, че ^npocTo^a3^f^ и да иска не може да изтрие всички излишни мнения и теми... Така че наистина не мога да си обясня защо не направят още няколко от редовните юзъри модератори...
"НИЕ ВСИЧКИ ЗАЕДНО" ... Еми, Рени, честно да ти кажа май и там е проблема, че ние не сме всички заедно ... Ние се се разединили, изпокаралали и не знам си още какво... Всички сме си един вид на групички ... Еди-кой-си харесва еди-кой-си и не може да понася еди-кой-си ... Нещо такова се получава... Аз лично не обичам да деля юзърите на такива, които ми харесват и които ме дразнят. Приемам всеки такъв какъвто е ... Мисля, че всички трябва да се замислим над това .. и да положим поне мъничко усилия да станем малко по-добри едни към други...
Аз съм май от година и нещо тук (не знам точно), и опрделено не съм само аз на мнение, че преди сайта беше сравнително в по-добро състояние от сегашното... Нямаше флудъри, нямаше безброй глупави теми... Всички се стремяха максимално да ти помогнат с каквото могат. Сега го няма това дружелюбно отношение. Именно и заради това толкова много потребители си отидоха... Просто им писна от разни лигльовци и лигли, които си нямат друга работа и са решили, че могат да ни развалят хубавия сайт. Наистина много съжелявам, че толкова много ценни юзъри ни напуснаха, но вярно си е и това, че се появиха нови, които малко или много заемат тяхното място. И също дават много от себе си, за да ти помогнат максимално...Първоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
Замислете се поне малко, и откриите поне малка част от пропадатането на сайта и във себе си, защото малко или много всички сме виновни за това...
Както и да е ... То само с приказки не се оправят нещата... Админите мисля, че трябва да се намесят...
Peace...