Цитирай Първоначално написано от ^AvRiL^LaViGnE^
"НИЕ ВСИЧКИ ЗАЕДНО" ... Еми, Рени, честно да ти кажа май и там е проблема, че ние не сме всички заедно ... Ние сме се разединили, изпокаралали и не знам си още какво... Всички сме си един вид на групички ... Еди-кой-си харесва еди-кой-си и не може да понася еди-кой-си ... Нещо такова се получава... Аз лично не обичам да деля юзърите на такива, които ми харесват и които ме дразнят. Приемам всеки такъв какъвто е ... Мисля, че всички трябва да се замислим над това .. и да положим поне мъничко усилия да станем малко по-добри едни към други...[/b]
не е само това, че не сме заедно. ако админите се сетят да ограничат правата на гостите на някои форуми, модераторите си вършат работата, а юзерите намерят общ език, всичко ще стане окей. щото само с "заедно" няма да стане. ся няма да обяснявам какво е на едно друго място, в което ренито всеки ден влиза, но там е точно така - админа и всички модератори си вършат работата. няма тъпи гости, които флудят, щото гостите са забранени навсякъде, а и юзерите не се карат с никой. аз тука МИСЛЯ, че намерих общ език с една юзерка, но дали караницата ни ще продължи зависи изцяло от нея. ако сичките се постараем да намерим някъв общ език, тогава форума ще потръгне.