Запада![]()
zna4i az sas toq nick sam ot edna godina tyka
no predi bq vlizala sa6to edna godina samo 4e s dr ncik ...Blue^girl ili ne6to takova!!!
ta ...spored men zapada...adski mnogo glypavi temi,adski mnogo flooder-i,adski mnogo neyvajava6ti se xora
predi dizain-a na saita sa6to me kefe6 pove4e!!
ami s kvo mojem da pomgenm nie li??kato ne pi6em izli6ni glypavi temi,kato ne pi6em prosti mneniq ei taka za to4ki...s drygo ni6to 6toto to drygoto e rabota na adminite i moderatorite!!!
Ок, извинявай, просто си изказах мнението, че според мен той не е прав, но наистина, обърнахме една от най-хубавите теми за лични нападки...Извинявайте сички, моя е винатаПървоначално написано от GeRyTo
![]()
Ето, сега ще покажа една тема, която съм сигурен, че няма начин повечето форумци да не са я видяли, но за секи случай ще я покажа, за да докажа още повече на MiRaCuLiX.bb, че форума запада!!!Ако това е нормално...![]()
![]()
![]()
http://www.teenproblem.net/forum/viewtopic.php?t=5033
Може да отворите тази тема и да видите колко хубави съвети искат днешните новорегистрирали се!!!
![]()
![]()
![]()
И бтв, MiRaCuLiX.bb , не съм момиче![]()
EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE
kolega q ti i oniq drugiq deto se karate s nego ako obi4ate prekratete u4astieto si v temata ili si govorete na LS beshe to4no i qsno poqsneno 4e tuk trqbva da pishat potrebiteli registrirali se predi pove4e ot godina a vie nemate i 3-4 meseca taka 4e to4ka po vyprosa (ima se predvid godina ot registraciqta shtoto ne moje da se dokaje koi kolko e vlizal predi da se registrira) shtom drugite potrebiteli spazvat molbite ni zna4i i vie mojete taka 4e shte vi pomolq da prekratite u4astieto si v temataПървоначално написано от morsmordre
P.S.> saita kategori4no se nujdae ot novi moderatori shtoto v predishniq si vid imashe pone 10 moderatora a sega ima 1 deistvasht a tova 4e nqma dostoini za jalost e vqrno no kym toq moment tova e polojenieto![]()
Левски шампион але але!
не е само това, че не сме заедно. ако админите се сетят да ограничат правата на гостите на някои форуми, модераторите си вършат работата, а юзерите намерят общ език, всичко ще стане окей. щото само с "заедно" няма да стане. ся няма да обяснявам какво е на едно друго място, в което ренито всеки ден влиза, но там е точно така - админа и всички модератори си вършат работата. няма тъпи гости, които флудят, щото гостите са забранени навсякъде, а и юзерите не се карат с никой. аз тука МИСЛЯ, че намерих общ език с една юзерка, но дали караницата ни ще продължи зависи изцяло от нея. ако сичките се постараем да намерим някъв общ език, тогава форума ще потръгне.Първоначално написано от ^AvRiL^LaViGnE^
![]()
![]()
Абе то че няма да намерим всички общ език няма...прекалено много хора сме с абсолютно различни виждания и интереси...просто няма как да не се сблъскваме...но дайте поне да се уважаваме...да уважаваме мненията си и да не се нападаме с неща от рода на "шта таковам в таковата"...напротив..трябва да изразяваме ясни и точни позиции и да спорим като хората а не да превръщаме сичко на "махленски спорове и караници"...
Всъщност освен по горе казаното съм съгласна че трябва да се ограничи писането на гости най вече в раздел "Секс"
In such ugly times, the only true protest is beauty!
suglasna sum s teb,dosta e vqrno.i kakto kaza ^AvRiL^LaViGnE^ dosta sme se razedinili.da,sled 4 meseca 6te stane edva godina,no opredeleno kogato se registrirah vsi4ko be6e mnogo po dobre.oba4e strannoto v slu4aq e 4e to4no minalata ve4er si misleh vurhu tozi vupros i kakvo be6e teenproblem kogato se registrirah i v kakvo se e prevurnal sega.naistina v po4ti vsqka tema ima karanici,ne se uvajava mnenieto na drugite useri...dori ne moje6 da si izkaje6 mnenieto bez nqkoi da te napadne i da izrusi ton obidi po tvoi adresПървоначално написано от TaStY^GiRl
a predi ne pomnq da e stavalo taka.izcqlo ot nas si zavisi dali saita 6te stane dobroto staro mqsto koeto pomnim
sega 6te dam edin,spored men podhodq6t,primer:vsqka durjava i imperiq e imala vuzhod i padenie.da,naistina tuk e forum,ne e nito imperiq,nito durjava,no kakto vijdade v momenta saita e vuv fazata na padenieto.i tazi faza ve4e produljava dosta dulgo i ot nas zavisi dali 6te doide otnovo red na "vuzhoda".
ne znam dali me razbrahte..6te se radvam ako e takai molq vi-neka pone v tazi tema da ne se karame
![]()
![]()
peace all
Любовта е най-висшата степен на омразата
Честно казано, не разбирам защо толкова много плачете за това, че "форума запада"
Когато сте се регистрирали, сте били доста по-малки, и тогава ви е било интересно да четете, а после постепенно сте си изградили други ценности, интересите ви са се променили и сега имате по-интересни занимания.
Мисля си, че на 13-14 годишните, които сега почват да влизат във форума, им е интересно
Мисълта ми е, че форума си е свършил работата за някои от нас, няма какво да го оплакваме...
Надявам се поне някой да ме е разбрал![]()
Животът е прекрасен
Определено ЗАПАДА.Защо ли?Защото стана супер скапано.Сайта е направен да се решават проблеми а не да си лафим .. кой какво слуша ... не че ги опреквам .. добре е човек да разпитва за другите ... но определено този сайт се нуждае от подновления.Иска се нови цветове ... аватари .. ВСИЧКО!
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
Ami vie mai kazahte vsi4ko... I spored men foruma zapada... moje da ne sum vlizala mnogo, no predi oshte kogato se regnah beshe mn hubavo... temite bqha naistina s problemi, a ne nqkvi tupi... seki se opitvashe da pomogne... A sq? Nqma gi starite moderatori... seki si prai kot si iska... ima samo nqkolko razbrani 4oveka v toq forum... Spored men ne trqbva gostite da puskat mneniq i trqbva da ima pove4e moderatori...(btw i az sum lape ama se pak...)
ЗАПАДА!Разбира се че запада.Помна форума преди месеци беше много по добър.Не ставас дума само за раздел "Секс" и "Любов"Става дума за форума изцяло.Какви са тези банове на стари потребители?Какъв е този модераторски произвол!?Този форум вече на нищо не прилича! Изглежда всеки си прави каквото иска и няма нито едно и няма кой да оправи цялата тази бъркотия.Накрая форума ще се сдуха толкова че ще трябва доброволно да го напуснем а това ще стане скоро ако някои не предприеме нещо.
Сега прочетох мението на Добрина..и съм съгласна!Горе долу е така...форума е преди всичко да помага на тинейджърите...в началото и аз влизах в любов и секс...но постепенно по-малко и в момента почти не.Сайта е да се споделят проблеми..било то любовни,с прители..всичко..и да подпомага развитието на "децата"..обаче освен горе споменатото развитие има и едно друго..да го наречем интелектуално.И не можеш да научиш нещо от някой крайно тъп човек,който задава безмислени въпроси и също така е по-добре да получиш съвет от някой по-голям от теб и с повече опит.За съжеление някои от тези хора ги няма.Ама както и да е..мисля,че този сайт наистина си е свършил работата за някои хора и сега е ред други да ги заместят..кръговрата на живота.
I'll be your dream,I'll be your wish
I'll be your fantasy.I'll be your hope,
I'll be your love,
be everything that you need.
Първоначално написано от AvLee
Opredelenono se pak dokato ne polu4a ban i az 6te si vlizam da naglejdam ko stava tuka
![]()
![]()
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
Ами тези, които са били тук преди 2 годиниПървоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
Те имат ли право на мнение
Аз определено мога да ти дам отговор, защо "старите" не влизат. Ами защото те се изчерпаха, не мисля, че имат с какво да помогнат на младите. А дори и да имат, другите не чуват какво им се говори. Защото, когато сега се пуска тема, тя не е за да се отсее най-правилният отговор, най-вярното и коректно решение, а за да намери авторът подкрепа за своето собствено решение. Не че в това има нещо лошо, но един човек, който е интелигентен малко над средното ниво, няма да си губи времето да поства по такава тема. След това - загубиха се действително интересните дискусии. На всеки в един момент омръзва да обсъжда темата "Вярвате ли в любовта от пръв поглед" или "Искам да правя секс с нея - как да я накарам"
Не че в тези теми има нещо лошо... просто бяха предъвкани за 2 години, откакто аз съм тук, поне 200 000 пъти. Триенето на идентични теми не помогна.
И второ - всеки един боец, трябва да отстъпи място на своите наследници.
Baby_Sexy_Girl, ето за това не влизат вече старите потребители - защото нямат какво да ви кажат. А и повечето не искат да ви казват нищо.
А колкото до това дали запада форумът - и на това имам отговор.
НЕ.
Не запада, развива се. Просто се развива в друга посока на тази, която сте очаквали. Фактите, които говорят за това са, че има голяма посещаемост, към него има приповдигнат интерес, което пък означава, че той изпълнява основната си функция - да помага на тийнейджърите. Което пак ме връща на въпроса за "старите"... Повечето от тях вече не СМЕ тийнейджъри. Какво да правим тук![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Ох, и още нещо забравих.
Какво е това чудо с Модераторския ПроизволНяма такова нещо.
Набийте си един път завинаги в главата, че модераторите не са сложени да ви правят сечено и гадно, а за да помогнат за по-доброто развитие на форума. Имат си достатъчно работа, за да се занимават с това да ви трият нещастните мнения, за които вие пък толкова се впрягате. Всичко това е от ВНУШЕНИЕ и изключителното желание на младите да създават интриги. Сякаш ако няма за какво да се карат и зъбят един на друг, животът им няма да има смисъл.
Я си кротнете на задниците, спрете да се правите на идиоти и ще видите как модераторите просто си вършат съвестно работата.
И това ви го казвам и като потребител, и като бивш модератор.
Когато ме свалиха от модераторското ми място, как така нито едно мнение не ми беше изтрито, как така нито една тема не ми беше заключенаА аз с пълно право можех да твърдя, че новите модератори не ме обичат, не ме уважават и така нататък....
Това което правите е тъпо, друго нямам какво да кажа.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Izvinqvam se predvaritelno za malkata otmetka ot temata![]()
LadyDi, po-dobre nqma6e kak da si izkaje6 menieto![]()
Napulno te podkrepqm, vsi4ko tova ti go vijda6, za6toto si ot mnogo vreme tuk, bila si mod, na svoi grub si ponasqla kritiki za moderiraneto si, i to neosnovatelni...i sa6to taka razsajdava6 super realno
Foruma ne be6e v dobra posoka, no naposledak ekipa raboti izkaso, nqkoi ot forumcite, koito provalqha vsqka 2-ra tema s mnenieto si sa premahnati...Mnogo se napravi za foruma v posledniq 1 mesec, li4i si otdale4e
Nai-mnogo mi haresa vtoriqt ti post, kratko to4no i qsno se opita da otvori6 o4ite na 4ovek, koito 4ete tova...i dano tezi hora sa pove4e
Jalko e, 4e pove4eto potrebiteli se nahvarlqt na ekipa bez da znaqt tehnite zadaljeniq i prava, da ne govorim 4e nqkoi potrebiteli dori sobsvenite si zadaljeniq ne sa 4eli
Nadqvam se nqkoi den otno6enieto kum ekipa da se promeni, nikoi ne se pravi na vajen, vseki si var6i rabotata, ima koi da ocenqva tova i ako nqkoi ne si q var6i 6te bade otstranen
Dano ve4e da sme izqsnili tozi maluk problem, koito malko ili mnogo zagrozqva foruma
![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Aide i az da se otklonq malko ot temata, BSG, kvo iskash da kajesh s tva 4e bqha premahnati nqkoi forumci, deto provalqli vsqka vtora tema? Utopia_ Murderdolly, Momchence... i drugite, kvo sa provalili? Te bqha edni ot nai dobrite forumci ama nqmashe koi da go occeni...![]()
Te naistina bqha dobri potrebiteli, ne vizirah tqh...No qvno sa naru6ili nqkoe pravilo (13) i zatova sa bili bannati...Първоначално написано от Bolid1
Tova go re6ava ceco
Btw vseki ima pravo na mnenie, vseki misli razli4no
Btw v 13 pravilo pi6e izri4no 4e pri negovoto naru6enie se banva usera bez preduprejdenie...
Aide peace i stiga s tozi 4at
![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Абе незнам ама според мен вие админите сте вложили много труд![]()
Ами това 13 правило ако не се лужа до преди няколко седмици го нямаше и много от правилата според мене се написаха последно време за да има причина поради която да банете някой хора.....хубаво може някой хора да са прекалили не казвам 100% че аз съм прав а вие криви но защо никаде абсолутно никой и никаде не видах да е казал "Да може би това и това е така може би и ние сме сгрешили някаде ... ще видим какво може да се направи...ще се промени едикакво си..." Никой модератори или админ не е казал нещо подбно това което казваха са безкраини оправдания и бягане от отговорност чрез заключване и изтриване на теми....така няма да стане...Колкото до правилника....защо пак нито вдъж не съм чул някой някаде да попита "Абе форумци, потребители какво мислите за нашия правилник?" Тоя правилник си го пишете вие и практически може да напишете каквото на вас ви изнася .... не е справедливо ... сяко 3-то правило завършва на "по пренценка на модераторите" според мен и това не е нормално ... при положение че вие си пишете правилника....как може да стане въпрос за "демокрация" и свобода....колкото до дребните неща....мисля че в една тема не е фатално ако някои се отклони и каже нещо не чак толкова по темата стига разбирасе да не е ругатня или обида....спроед мен не енормално тоя стриктен контрол темата е примерно кажете тва тва и тва и сички трябва да си напишат тея три неща и нищо повече .... и ако нямой коментира по закачлив или весел начин веднага се модерира като "пишете по зададената тема" така не еинтересно !!! Тва са си мой мнения и на никой не ги налагам .... Форума според мене запада ... не съм сагласен с LadyDi нещата вървят на зле Цецо казва само "форума се развива посещаемустта се увличава съвсем скоро нещата ще се променят бла бла бла" тва секи може да го каже .... А това че админи и модератори не търят критика е така .... защо ли ... защото не са показали обратното!!!
Ами запада,защото просто станаха едни и същи теми по 1000 пъти!Няма ги вече Сет Коен и другите наистина стари потребители!Те наситина даваха хубави мнения и помагаха на нуждаещите се!Аз вече почти не влизам в раздел "любов" и "секс",защото ми омръзна да чета е едно и също!!!Аз съм в този форум от една година и преди беше много добре!Лятото бях спряла за окло 1-2 месеца да влизам,но ся като пак се завърнах направо се оплаших от това,което е станало за толкова време!
Съжалявам,ако съм повторила мнението на някои,но истината е една!
Тя го обичаше,той нея не...
Тя го ревнуваше,той нея не...
Тя го забрави,той нея не!
Ако наистина смяташ точно тоя Сет Коен за стар потребител, даващ умни мнения или нещо подобно мога само да ти се изсмея. Особено за стар потребител, за мненията поне такъв ми е спомена, че не бяха нищо особено.Първоначално написано от sladkish4e
![]()
Левски шампион але але!
i spored men e taka za sujalenieПървоначално написано от eNigMaTic^
![]()
![]()