Ами това 13 правило ако не се лужа до преди няколко седмици го нямаше и много от правилата според мене се написаха последно време за да има причина поради която да банете някой хора.....хубаво може някой хора да са прекалили не казвам 100% че аз съм прав а вие криви но защо никаде абсолутно никой и никаде не видах да е казал "Да може би това и това е така може би и ние сме сгрешили някаде ... ще видим какво може да се направи...ще се промени едикакво си..." Никой модератори или админ не е казал нещо подбно това което казваха са безкраини оправдания и бягане от отговорност чрез заключване и изтриване на теми....така няма да стане...Колкото до правилника....защо пак нито вдъж не съм чул някой някаде да попита "Абе форумци, потребители какво мислите за нашия правилник?" Тоя правилник си го пишете вие и практически може да напишете каквото на вас ви изнася .... не е справедливо ... сяко 3-то правило завършва на "по пренценка на модераторите" според мен и това не е нормално ... при положение че вие си пишете правилника....как може да стане въпрос за "демокрация" и свобода....колкото до дребните неща....мисля че в една тема не е фатално ако някои се отклони и каже нещо не чак толкова по темата стига разбирасе да не е ругатня или обида....спроед мен не енормално тоя стриктен контрол темата е примерно кажете тва тва и тва и сички трябва да си напишат тея три неща и нищо повече .... и ако нямой коментира по закачлив или весел начин веднага се модерира като "пишете по зададената тема" така не еинтересно !!! Тва са си мой мнения и на никой не ги налагам .... Форума според мене запада ... не съм сагласен с LadyDi нещата вървят на зле Цецо казва само "форума се развива посещаемустта се увличава съвсем скоро нещата ще се променят бла бла бла" тва секи може да го каже .... А това че админи и модератори не търят критика е така .... защо ли ... защото не са показали обратното!!!