.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 78

Тема: SkinheadS

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Цитирай Първоначално написано от XaMcTeP
    Аз съм БЪЛГАРЧЕ

Типичен пример си ти за нездравомислещ човек!!!! Ами представи си, че например тъпата ти идея стане реалност , кво ще стане , замислил ли си се ..........

Ти ако си мислиш че на мен са ми приятни циганите ..... и аз ги мразя може би повече от теб .... ама пак ти казвам не е тва начина !!!

Което не става с много бой става с много бой !!!

Град
    Стара Загорка
    Цитирай Първоначално написано от Murderdoll
    а скинарите са ми отвратителни до
    незнам си къде.мразя ги.
    Цитирай Първоначално написано от Kittie_
    Smurt za ciganite? KOITO GO KAZA TOVA E TUP OGRANICHEN BEZGRABNACHEN IZROD koito nqma shtastie v jivota i kara na principa `ne e vajno na men da mi e dobre vajnoto e na vute da mu e zle` MIR s ciganite, koito imat jelanie! ni6to protiv nqmam tqh ima mn svqsni cigani i iskate ili ne sa RODENI V BALGARIA I SA BALGARI
    абсолютно съм съгласна и не разбирам
    кви са тия скинари дет се праят едва ли не
    на богове и мислят че те могат да решат кой
    да живее и кой не
    2.Всичките скинарчета са подрастващи хлапаци, които се опитват да изпъкнат по някъкъв начин, и като не могат по друг, избиват комплекси, като се събират на групички и вършат лапешки простотии, свързани с хулигански прояви!!!
    Тва всичко се дължи на факта че да си хулиган в България е нещо "велико" и звучи "гордо" .... еххх объркана пубертетска представа
    и човека мноо правилно си го е казал...

Аве ибах ги в шибаните мангали, като не е тяхна страната да се махат. Защо трябва да са в България?

Повечето незнаете че е имало идея САЩ и другите страни (незнам кои точно) да си изселят циганите в някоя по-малка страна. Единият вариянт е било да бъдат преместени тук в България. Това харесва ли ви като идея? Аз не я подкрепям !!!

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Smurt za ciganite? KOITO GO KAZA TOVA E TUP OGRANICHEN BEZGRABNACHEN IZROD koito nqma shtastie v jivota i kara na principa `ne e vajno na men da mi e dobre vajnoto e na vute da mu e zle` MIR s ciganite, koito imat jelanie! ni6to protiv nqmam tqh ima mn svqsni cigani i iskate ili ne sa RODENI V BALGARIA I SA BALGARI prosto imat greshka v kodeksa!
    Mai nikoga ne sum bila po-suglasna s Kittie_!

Kittie_ OSINOVI SI EDNO CIGANE DA SI BURSHE SOPOLITE U VAS I SLED TOVA VEROIATNO NIAKADE I CIGANITE TI POJELAVAM DA TI SKUSAT ZADNIKA I TOGAVA PAK VIKAI " MIR MIR MIR ". POVRUSHTA MI SE OT TAKIVA MEKOTELI KATO TEB.

Цитирай Първоначално написано от Гал

НЕ знам гадна работа ми се струва всичко. Колкото и да са лоши, гадни и противни мангалите никой не може да се прави на Бог и да наказва наред по негово усмотрение.
    napulno sum suglasna s tova,kakto i s prednite ti 2 mneniq.kakto i s fire_of_satan.tq su6to kaza mnogo to4ni ne6ta.kakto na neq,taka i na men ne mi e priqtno, 4e v bulgariq ima mesta kudeto turcite i ciganite sa pove4e i ot bulgartite izob6to sum napulno suglasna i s dvete
    i poradi to4nostta na izkazvaniqta vi, nqmam kakvo da dobavq

Любовта е най-висшата степен на омразата

Guest
    Spored men skinarite sa neuravnoveseni i dulboko komplexirani deca, chiito jivot e truden i po tozi nachin te izrazqvat ozloblenieto si sreshtu sveta.. povecheto sa dosta ogranicheni psihicheski, ne obichat osobeno da mislqt (osven za tva koi da prebiqt, a naaai-taka umnite ot vreme na vreme se opitvat da izmislqt i zashto da go biqt...) Kakto imahme i dostatuchno qsen primer ot postovete na AZ sum bulgarche priznavat samo nasilieto kato edinstven nachin na jivot, koeto e ne prosto jivotinsko, mi nenornalno, koeto nqksi me kara da si gi predstavqm kato edni izdunki s izkriveno mislene i razbirane za jivota (ako vuobshte imat takova!)

btw az sum bulgarche taka i ne prochete kato horata kakvo tochno kaza kittie, a to beshe : iskate ili ne sa RODENI V BALGARIA I SA BALGARI

daa bulgari sa toest nashi si hora, ot koeto sledva, che malko ili mnogo cqloto obshtestvo e otgovorno za tova, koeto predstavlqvat te v momenta.. zashtoto ne si mislete, che v drugite strani nqma cigani! ima, obache obshtestvoto se e pogrijilo za tqh, suzdalo im e normalni usloviq, v koito te da se razvivat i integrirat! a tuk sme tolkova zle, che edva li ne teche obratniq proces i takiva kato Az sum bulgarche nai-natrapchivo go ilustrirat..

chudq se koga li shte sprete s jalkoto si durjane i shte poglednete na jivota kato normalni hora ?!??

Здравейте,
    аз имам крайно отрицателно менние за тези гологлави смешници!!!!!
    Веднага излагам аргументи :
    1.повече от половината от тях не знаят кой е Хитлер и какъв е бил , но постоянно рисуват пречупени кръстове
    2.Всичките скинарчета са подрастващи хлапаци, които се опитват да изпъкнат по някъкъв начин, и като не могат по друг, избиват комплекси, като се събират на групички и вършат лапешки простотии, свързани с хулигански прояви!!!
    Тва всичко се дължи на факта че да си хулиган в България е нещо "велико" и звучи "гордо" .... еххх объркана пубертетска представа

Фен
    Град
    sofia
    gosta bqh az, a sushto zabravih da dopulnq, che sum ujasno suglasna s kittie i hamster
    Your love is one in a million

Абе като не са българи - да се махат. Закво са тука.. ибаси гадните, миризливи, черни, изнасилвачи и нещасници, заради които повечето ми приятелки ги е страх да се прибират по-късничко[/quote]
    Аааа, ето къде била грешкатааа! Циганите СА българи, колкото и да не ти е приятно и да не искаш да го видиш. Турците, евреите и арменците, които са родени и живеят в България също. И да делиш на етноси и да не делиш все е тая- "българин" е общо понятие, по твоята логика православието и католицизма са 2 различни религии.
    Спри да четеш глупости, научи нещо полезно. Хитлер и нацизма са история. И кОбинките са кУбинки, а якето "бОмбар" е "бомбЪр".
    Повечето незнаете че е имало идея САЩ и другите страни (незнам кои точно) да си изселят циганите в някоя по-малка страна. Единият вариянт е било да бъдат преместени тук в България. Това харесва ли ви като идея? Аз не я подкрепям !!!
    А стига бе!!! И това е известно само на членовете на "скинхедс" и "куклуксклан" може би? Тц, тц, тц...
    Всички беди на компютъра идват от задклавиатурното устройство!

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    "ciganite da se mahat" kade da se mahat kak .... kak si go predstavq6 tfa mahane ... semesitvo mangovi si sabira partake6ite v semeiniq mikorbus i si zaminava za ***** ciganite nqmat dyrjava ... moje bi znaete 4e na6te cigani idvat ot India po vreme na turskoto robstvo turskata imperiq e stigala 4ak do india i gi e vkarala za prislujnici rabotnici po to4no 4ernorabotnici ... i taka do den dne6en si sedqt ... ta kade da si hodqt ? v India ... i kak si go predstavq6 .. sys samolet ... karuca? pe6a? 6toto az ne si go predstavqm nikak ... tfa 4e ciganite sa problem problem sa i trqbva da se razre6i ..... saglasen sam 4e im trqbva tvyrda raka ... no ne po na4ina po koito deistvat skinhead 6toto ednistvenoto koeto te pravqt e da biqt cigani i da gi nastyrvqvat sre6tu bylgarskite deca logi4no e prosto "6tom vie biete mene az ke biem vas" trqq im tvyrda raka no ne po tozni na4in trqq se nau4at da rabotat da u4at i da igraqt po pravilata!!!
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

Град
    Стара Загорка
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Spored men skinarite sa neuravnoveseni i dulboko komplexirani deca, chiito jivot e truden i po tozi nachin te izrazqvat ozloblenieto si sreshtu sveta.. povecheto sa dosta ogranicheni psihicheski, ne obichat osobeno da mislqt (osven za tva koi da prebiqt, a naaai-taka umnite ot vreme na vreme se opitvat da izmislqt i zashto da go biqt...) Kakto imahme i dostatuchno qsen primer ot postovete na AZ sum bulgarche priznavat samo nasilieto kato edinstven nachin na jivot, koeto e ne prosto jivotinsko, mi nenornalno, koeto nqksi me kara da si gi predstavqm kato edni izdunki s izkriveno mislene i razbirane za jivota (ako vuobshte imat takova!)

btw az sum bulgarche taka i ne prochete kato horata kakvo tochno kaza kittie, a to beshe : iskate ili ne sa RODENI V BALGARIA I SA BALGARI

daa bulgari sa toest nashi si hora, ot koeto sledva, che malko ili mnogo cqloto obshtestvo e otgovorno za tova, koeto predstavlqvat te v momenta.. zashtoto ne si mislete, che v drugite strani nqma cigani! ima, obache obshtestvoto se e pogrijilo za tqh, suzdalo im e normalni usloviq, v koito te da se razvivat i integrirat! a tuk sme tolkova zle, che edva li ne teche obratniq proces i takiva kato Az sum bulgarche nai-natrapchivo go ilustrirat..

chudq se koga li shte sprete s jalkoto si durjane i shte poglednete na jivota kato normalni hora ?!??

Здравейте,
    аз имам крайно отрицателно менние за тези гологлави смешници!!!!!
    Веднага излагам аргументи :
    1.повече от половината от тях не знаят кой е Хитлер и какъв е бил , но постоянно рисуват пречупени кръстове

Само да ти кажа, че повечето скинове (ВСИЧКИ) които познавам са доста умни и доста неща знаят..ходил съм с тях по палатки за по 1-2 седмици и има какво да се научи от тях (не само как да пребиеш някой)

А в другите страни знаеш ли как са се погрижили за циганите си? Ще ти кажа чрез МАСОВИ ГРОБОВЕ

Град
    Стара Загорка
    Цитирай Първоначално написано от miskin
    А стига бе!!! И това е известно само на членовете на "скинхедс" и "куклуксклан" може би? Тц, тц, тц...
    Ами аз знам и още неща за които съм питал майка и тя ми ги е казвала, но не защото се знае публично, а просто е разбрала от някъде. Малко ли са нещата които се прикриват. Представи си, че Хитлер не е човека за който го мислим. Защо пък някой да не премълчи нещо и да добави мъничко и се получава нещо съвсем различно. От къде знаеш, че човекът е бил това за което го мислиш в момента?

Град
    Стара Загорка
    Цитирай Първоначално написано от Momchence
    "ciganite da se mahat" kade da se mahat kak .... kak si go predstavq6 tfa mahane ... semesitvo mangovi si sabira partake6ite v semeiniq mikorbus i si zaminava za ***** ciganite nqmat dyrjava ... moje bi znaete 4e na6te cigani idvat ot India po vreme na turskoto robstvo turskata imperiq e stigala 4ak do india i gi e vkarala za prislujnici rabotnici po to4no 4ernorabotnici ... i taka do den dne6en si sedqt ... ta kade da si hodqt ? v India ... i kak si go predstavq6 .. sys samolet ... karuca? pe6a? 6toto az ne si go predstavqm nikak ... tfa 4e ciganite sa problem problem sa i trqbva da se razre6i ..... saglasen sam 4e im trqbva tvyrda raka ... no ne po na4ina po koito deistvat skinhead 6toto ednistvenoto koeto te pravqt e da biqt cigani i da gi nastyrvqvat sre6tu bylgarskite deca logi4no e prosto "6tom vie biete mene az ke biem vas" trqq im tvyrda raka no ne po tozni na4in trqq se nau4at da rabotat da u4at i da igraqt po pravilata!!!

Да си отиват както искат... Само да кажа, че не знам от къде идват тия изчадия, но все си мислех, че са от Африка и те са племе, но както и да е. Ами аз съм навит да им се направи някой остров някъде и да отиват там. Нека пък да се направи някое място за тях в пустините (незнам коя) и да си бъдат там от целия свят, скупчени на едно място. Пък те американците нека си правят опити в Канада с ядрено оръжие...те, ако са там мангалите тъкмо ще има какво да изучават децата ми

Е как откъде знам? От историята, откъде другаде? Аз не съм казала, че в книгите и филмите нищо не е преувеличено, очите на страха са големи, но и 1/1000 от това, което се знае за него е остатъчно. Ти да не би да твърдиш, че той не е толкова лош, защото не е убивал лично?
    А по въпроса с изселването на циганите в някоя малка държавица- помисли! Колкото и дебилни държавници да имаме това никога няма да се случи- освен, ако не попаднем пак под някакво робство (американско, щото натам сме тръгнали) и да направят България гето за излишните.
    Всички беди на компютъра идват от задклавиатурното устройство!

Град
    Стара Загорка
    Цитирай Първоначално написано от miskin
    Е как откъде знам? От историята, откъде другаде? Аз не съм казала, че в книгите и филмите нищо не е преувеличено, очите на страха са големи, но и 1/1000 от това, което се знае за него е остатъчно. Ти да не би да твърдиш, че той не е толкова лош, защото не е убивал лично?
    А по въпроса с изселването на циганите в някоя малка държавица- помисли! Колкото и дебилни държавници да имаме това никога няма да се случи- освен, ако не попаднем пак под някакво робство (американско, щото натам сме тръгнали) и да направят България гето за излишните.
    Т'ва за чичо Хитлер ми дойде докато писах. Пък за Американско робство да не говорим... просто споменах, че е имало такава идея..незнам кои са били другите страни, но едва ли са били малко.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    Да си отиват както искат... Само да кажа, че не знам от къде идват тия изчадия, но все си мислех, че са от Африка и те са племе, но както и да е. Ами аз съм навит да им се направи някой остров някъде и да отиват там. Нека пък да се направи някое място за тях в пустините (незнам коя) и да си бъдат там от целия свят, скупчени на едно място. Пък те американците нека си правят опити в Канада с ядрено оръжие...те, ако са там мангалите тъкмо ще има какво да изучават децата ми

mislil, che sa afrikaknsko pleme?? GOSPODI!!!!!! kak moje da mrazish i da maltretirash po tozi nachin hora, koto dori ne poznavash!? neznaesh ot kude i kak sa doshli? i pone kakva im e rasata!? mi to ako sudq po tova, koeto kazvash ti moje bi si i protiv negrite?.. awe vsushtnost kvo govorq i az zabravih , che ste PROTIV VSICHKI, KOITO NE SA BELI awwwwww niamam dumi!
    a kolkoto do tva, che imalo umni skinari, moje bi vse pak ima takiva, v chiito glavi uspqvat da protekat osnovnite mislovni procesi, no ako sudq po tebe, nqksi ne mi se vqrva tvoita precenka da e chitava, zashtoto osven, che si leko ogranichen i dori ne se opitvash da razberesh kakvo iskat da kajat toooolkova mnogo hora, koito se izkazaha po temata, ti si i UJASNO ZASLEPEN, tui kato moje bi za purvi put izrazqvash nqkvo mnenie i otnoshenie kum obshtestvoto, tova te kara da se chuvstvash velik.. A da ne govorim kolko tupo i neobmisleno e mnenieto ti i kak ne ti se uddavat jalkite opiti da go zashtitish..
    shte ti kaja samo edno neshto i to e , che che ti si prosto zelen, nqmash si na predstava kolko si zelen, a nai-loshoto e che osven tova si i ujasno zabluden i ako skoro ne porastnesh, shte si ostanesh s nedorazvito i nedugavo mislene.. a tova bi bilo mnogo, mnogo jalko..

Фен
    Град
    sofia
    sujaliavam, che pak bqh zabravila da se regna, ma dnes neshto mnogo mi se spi i za tva, ta da potvurdq, che gosta pak bqh az
    Your love is one in a million

Guest
    Аз съм БЪЛГАРЧЕ ,izvinqvai,opravdai me,no mi se struvash ogranichen chovek.ahah,tva me izkefi-vzemi mi napravi i na men edin ostrov togava .shto za gluposti?Kakvo znachi da si "umen"? Da znaesh nqkoi neshta za sveta okolo teb i da jiveesh po nachina,po koito si mislish che e pravilno?Ako nai-pravilnoto reshenie e da se izbivat ciganite,zashto tolkova malko hora go podkrepqt?A i moga da ti kaja che imam nqkolko priqtelki,koito sa bili iznasilvani [!!!] i moga da te uverq,che ne cigani,a bylgari sa gi iznasilvali!!!Mrazq typite cigani,shtoto vonqt ujasno,draznqt me kak se opitvat da vkarat v BG edin mn gaden "selski" mantalitet,no da gi utrepesh ot boi ne e nachina!Hitler e bil velik samo za tva zashtoto e bil dobyr orator,inache edva li e shtql da se kachi na vlast.toi e neshto kato kopie na Bush - mashina za razporejdane koi tr da umre!
    Аз съм БЪЛГАРЧЕ ,zamisli se syshto zashto moje bi vsichki skinari,koito poznavash sa vse na tvoq vyzrast?ima li zrql chovek,koito da e tolkova bolen,che da trepe cigani?znam kolko sa prokleti tiq hora,shtoto edva ne dokaraha infarkt na bashta mi,no ne mislq,che kato gi iztrebim problema shte se reshi.a i shto za chovek tr da si za da si skin?neshto syvest nqmash li ili tva sa samo predmeti?ne e li po-dobre da im pokajesh kakvi sa im pravilata i zadyljeniqta otkolkoto da gi ubivash?taka li bi vyzpital 1 dete?ako ne te slusha - prebivash go ot boi nai-jestoko i sledvashtiq pyt da si znae uroka?daje i taka da se vyzpita 1 dete u deteto se porajda agresiq i kakvo...?gluposti!

Град
    Стара Загорка
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко

mislil, che sa afrikaknsko pleme?? GOSPODI!!!!!! kak moje da mrazish i da maltretirash po tozi nachin hora, koto dori ne poznavash!? neznaesh ot kude i kak sa doshli? i pone kakva im e rasata!? mi to ako sudq po tova, koeto kazvash ti moje bi si i protiv negrite?.. awe vsushtnost kvo govorq i az zabravih , che ste PROTIV VSICHKI, KOITO NE SA BELI awwwwww niamam dumi!
    a kolkoto do tva, che imalo umni skinari, moje bi vse pak ima takiva, v chiito glavi uspqvat da protekat osnovnite mislovni procesi, no ako sudq po tebe, nqksi ne mi se vqrva tvoita precenka da e chitava, zashtoto osven, che si leko ogranichen i dori ne se opitvash da razberesh kakvo iskat da kajat toooolkova mnogo hora, koito se izkazaha po temata, ti si i UJASNO ZASLEPEN, tui kato moje bi za purvi put izrazqvash nqkvo mnenie i otnoshenie kum obshtestvoto, tova te kara da se chuvstvash velik.. A da ne govorim kolko tupo i neobmisleno e mnenieto ti i kak ne ti se uddavat jalkite opiti da go zashtitish..
    shte ti kaja samo edno neshto i to e , che che ti si prosto zelen, nqmash si na predstava kolko si zelen, a nai-loshoto e che osven tova si i ujasno zabluden i ako skoro ne porastnesh, shte si ostanesh s nedorazvito i nedugavo mislene.. a tova bi bilo mnogo, mnogo jalko..

Абе, Лелче, аз някъде споменал ли съм, че лично съм очаствал в така наречените "акции". Къде съм написал, че аз бия мангали или че съм скин?

Голям фен
    Град
    София, Матрицата-4 :)
    за мене скинарите са хора с болни мозъци, които имат нужда от лечение от специалисти.

Click!

Doniakade sum suglasen s teb,no mai ti sushto imash nujda ot lechenie.ANALNA PENETRACIA.

Супер фен
    Град
    Варна
    Аз съм Българче, казваш, че не знаеш много за скинарите, но подкрепяш идеята им "Смърт на циганите!"
    НЕ знаеш нищичко за циганите(които съвсем не са Африкански племена), ама искаш да ги изтребиш. Е добре де ай ми кажи как подкрепяш някакви идеи като не знаеш нищо за тях.
    Съдиш прибързано за много неща. По-добре преди да решиш кой трябва да се изселва на някой остров и кой е в правото си да се прави на Бог вземи помисли малко повече от 1 минута и попрочети малко повече книжки, които да не са само "Моята борба" или трудовете на други изявени фашисти.
    Две точки във безкрайността
    сред хорския безброй-
    там някъде се движи тя,
    а там се движи той...

Фен
    Град
    sofia

Абе, Лелче, аз някъде споменал ли съм, че лично съм очаствал в така наречените "акции". Къде съм написал, че аз бия мангали или че съм скин?

haaaahaaaaha!! tva mi haresa!! za purvi put v jivota mi me narichat 'lelche' ahaahahahaaaha!!!!!!
    hmm znachi veche si promeni taktikata, a? sega puk ne sme skinari.. vsushtnost tova e mnogo hubavo... che se otkazvash ot tova, koeto si kazal i s koeto predpolagam! si celql da ni se predstavish kato dosta opiten skinar, koito e navutre v neshtata i razbira edva li ne cqlata hitlerova filosofiq (ako vuobshte moje da se nareche taka..)

i za da moje da ilustriram tova, koeto po gore kazah shte te citiram.. =)
    takaaam, ta znachi :

България за българите, за циганите СМЪРТ
    Каквото не се постига с бой - се постига с много бой
    аз поне винаги имам нож в себеси. И на даскало ходя с ножове.

3 снаряда по 85лв. и циганската махала в Стара Загора, вече ще е в минало свършено. Само трябва да се намери с какво да се изтрелят и навитаци да го свършат. Готова работата, няма нищо за мислене. Извиват се набързо многото мангали дето са на едно място и после един по един. НИКВА ПОЛИТИКА
    i pak: Което не става с много бой става с много бой !!!

a tova tuk mi e liubiiimata replika lolllz! mai miskin veche q beshe citirala i vse pak da i se poliubuvame oshte vednuj:
    Другото защото е "на почит" Хитлер е защото той прави, нещо за нас хубаво, изтребва всичко което не е от бялата раса

ima oshte mnooogo obache mislq, che i tova e dostatuchno da ubedi vsichko jivo kakuv vurl skin i poboinik si.. puk v tva, che samo si se pravil na takuv losho nqma (daje vsuashtnost e mnoo po-dobre=) zashtoto decata sa dosta liubopitni i obichat da opitvat ot nai-razlichni neshta.. lollz

Град
    Стара Загорка
    Цитирай Първоначално написано от so mazy!

haaaahaaaaha!! tva mi haresa!! za purvi put v jivota mi me narichat 'lelche' ahaahahahaaaha!!!!!!
    hmm znachi veche si promeni taktikata, a? sega puk ne sme skinari.. vsushtnost tova e mnogo hubavo... che se otkazvash ot tova, koeto si kazal i s koeto predpolagam! si celql da ni se predstavish kato dosta opiten skinar, koito e navutre v neshtata i razbira edva li ne cqlata hitlerova filosofiq (ako vuobshte moje da se nareche taka..)

i za da moje da ilustriram tova, koeto po gore kazah shte te citiram.. =)
    takaaam, ta znachi :

България за българите, за циганите СМЪРТ
    Каквото не се постига с бой - се постига с много бой
    аз поне винаги имам нож в себеси. И на даскало ходя с ножове.

3 снаряда по 85лв. и циганската махала в Стара Загора, вече ще е в минало свършено. Само трябва да се намери с какво да се изтрелят и навитаци да го свършат. Готова работата, няма нищо за мислене. Извиват се набързо многото мангали дето са на едно място и после един по един. НИКВА ПОЛИТИКА
    i pak: Което не става с много бой става с много бой !!!

a tova tuk mi e liubiiimata replika lolllz! mai miskin veche q beshe citirala i vse pak da i se poliubuvame oshte vednuj:
    Другото защото е "на почит" Хитлер е защото той прави, нещо за нас хубаво, изтребва всичко което не е от бялата раса

ima oshte mnooogo obache mislq, che i tova e dostatuchno da ubedi vsichko jivo kakuv vurl skin i poboinik si.. puk v tva, che samo si se pravil na takuv losho nqma (daje vsuashtnost e mnoo po-dobre=) zashtoto decata sa dosta liubopitni i obichat da opitvat ot nai-razlichni neshta.. lollz

Само да ти кажа, че никога не съм се мислил за Скин. Но това не означава, че не мразя циганите. Просто да ти кажа, че не съм бил на "акция". Още ги мразя тия мангали. Тук, във форума, просто написах някой друг ред и Вие всички само за т'ва мрънкате, как "Трябва да ги интегрираме тия" и такива...

Guest
    Ne znam da se smeq li da izpadam v isteriq ili da placha...

Az sum Balgarche...sajalqvam te....chisto sajalenie, zashtoto znaish li kvo shte stane? Sha umresh i tiq koito skinarite sa uchili ` da ubivam ciganite` shte e ubiqt v sledvashtiq ti jivot - zashtoto samiq ti s hte si ciganin.
    I shte kazvash `..ama i nie sme hora...i nie jiveem...dishame...ne e nasha vinata che sme se rodili tuka...i seki ni mrazi po razni MALVOJNI prichini..i nie imame pravo na jivot...`

Znaete li kvo stava v BG? Kvoto e stanalo v Amerika predi 100 godini... negrite sa bili tam - sichki sa gi mrazeli obvinqvali...nqma lli sa pravo na glas - sashtoto e i v BG SEGA! Skinarite ako iskat da trepat da biqt...no da NE POSMQVAT DA SE NARICHAT BALGARI I DA PETNQT DARJAVATA NI S NEVINNA KRAV!

Град
    Стара Загорка
    Ne znam da se smeq li da izpadam v isteriq ili da placha...

Az sum Balgarche...sajalqvam te....chisto sajalenie, zashtoto znaish li kvo shte stane? Sha umresh i tiq koito skinarite sa uchili ` da ubivam ciganite` shte e ubiqt v sledvashtiq ti jivot - zashtoto samiq ti s hte si ciganin.
    I shte kazvash `..ama i nie sme hora...i nie jiveem...dishame...ne e nasha vinata che sme se rodili tuka...i seki ni mrazi po razni MALVOJNI prichini..i nie imame pravo na jivot...`

Znaete li kvo stava v BG? Kvoto e stanalo v Amerika predi 100 godini... negrite sa bili tam - sichki sa gi mrazeli obvinqvali...nqma lli sa pravo na glas - sashtoto e i v BG SEGA! Skinarite ako iskat da trepat da biqt...no da NE POSMQVAT DA SE NARICHAT BALGARI I DA PETNQT DARJAVATA NI S NEVINNA KRAV!

Хахаха

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си