.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 78

Тема: SkinheadS

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка

SkinheadS

Извинявам се, че преди имаше подобна тема

Та да питам...Значи много малко бяха хората, които харесваха SkinheadS в България. Аре сега тези хора да напишат, защо не ги харесват и какво знаят за S.S.!

Повече от фен

Re: SkinheadS

Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    Извинявам се, че преди имаше подобна тема

Та да питам...Значи много малко бяха хората, които харесваха SkinheadS в България. Аре сега тези хора да напишат, защо не ги харесват и какво знаят за S.S.!
    Spe4eli6 li go NAISTINA kato priqtel e stra6no to4en i svesten 4ovek, vurvi6 li sre6tu nego - trqbva ti mn kusmet, ako si obiknoven 4ovek, za da se oturve6 bez posledstviq. Razbiram motivite im, no ne opravdam deystviqta im.

Супер фен
    Град
    Варна
    НЕ знам много неща за тях, но според мен са неоправдано войнствени. Днес с един приятел си говорихме за някви скинари в Пазарджик и той ми разказа някви брутални работи... Определено като чуя SkinheadS първото нещо, за което се сещам е "Насилие"... и ми е кофти, аз съм миролюбиво същество(хиппи) и всичкото това насилие дето лъха от тия хора ме плаши... Все си мисля, че има и други начини да се бориш в името на някаква идея и да защитаваш принципите си...
    Две точки във безкрайността
    сред хорския безброй-
    там някъде се движи тя,
    а там се движи той...

Град
    Стара Загорка
    Цитирай Първоначално написано от Гал
    НЕ знам много неща за тях, но според мен са неоправдано войнствени. Днес с един приятел си говорихме за някви скинари в Пазарджик и той ми разказа някви брутални работи... Определено като чуя SkinheadS първото нещо, за което се сещам е "Насилие"... и ми е кофти, аз съм миролюбиво същество(хиппи) и всичкото това насилие дето лъха от тия хора ме плаши... Все си мисля, че има и други начини да се бориш в името на някаква идея и да защитаваш принципите си...
    А ти как мислиш, че ще се прибираш пре нощта, без да те е страх, че някъв грозен, миризлив, черен мангал няма да те изнасили? Съмнявам се, че не те е страх от тях. Пък най-малкото това е България, а не просто някоя страна в която трябва да има хиляди народи.

България за българите, за циганите СМЪРТ

Супер фен
    Град
    Варна
    Е виж сега и аз мисля, че в по-голямата си част(не всички) от циганите са гадно племе и не ги трая, ама това не значи, че трябва да ги избиваме и те са хора все пак. Доста е варварско да действаме на принципа "смърт за циганите".
    Признавам си бих предпочела да ги нямаше циганите, но колкото и да са ни неприятни и да ги мразим никой от нас не е Бог и нямаме право да ги изтребваме.
    сред хорския безброй-
    там някъде се движи тя,
    а там се движи той...

Повече от фен
    А ти как мислиш, че ще се прибираш пре нощта, без да те е страх, че някъв грозен, миризлив, черен мангал няма да те изнасили? Съмнявам се, че не те е страх от тях. Пък най-малкото това е България, а не просто някоя страна в която трябва да има хиляди народи.

България за българите, за циганите СМЪРТ
    Vij, i az sum na tova mnenie, no ima skinari, koito napadat obiknoveni hora, bulgari, zaradi nqkakva pri6tqvka ili da se pokajat ili az nz za6to. Suglasen sum, ako naistina iztrebvat mangalite, i se zanimavat s tqh, no ne sum suglasen sus skinarite, koito proqvqt agresiq s povod i bez povod. Ne sum ot nay-zapoznatite po tazi tema, taka 4e ako ima ne6to, koeto nz obqsni mi. Ayde 4ao i SMURT ZA MANGALITE

Град
    Стара Загорка
    В момента чета 'Mein Kampf" от Адолф Хитлер. И аз не съм много запознат с идеята. Ама то има различни скинове в България. Повечето са SkinheadS White Power. Ама има и дето са против расъзма и такива, ама не знам много по-нататък може да пусна тема за тези неща.

Повече от фен
    В момента чета 'Mein Kampf" от Адолф Хитлер. И аз не съм много запознат с идеята. Ама то има различни скинове в България. Повечето са SkinheadS White Power. Ама има и дето са против расъзма и такива, ама не знам много по-нататък може да пусна тема за тези неща.
    OK, hubavo 6te e. Az sum zapoznat nay-ve4e sus skinovete, svurzani s futbola i mnenieto mi za pove4eto e tova, koeto kazah - priqtel li ti e, pe4eli6 mn, vrag li si mu, da ne si mu nasre6ta. Vupreki 4e celta opravdava sredstvata ne sum za nasilieto, no ako mnozinstvoto jelae ne6to i to ne moje da se postigne po drug na4in, osven 4rez nasilie nqma na4in da ne se namesi.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ©@|)@|\/|@®73®1
    OK, hubavo 6te e. Az sum zapoznat nay-ve4e sus skinovete, svurzani s futbola i mnenieto mi za pove4eto e tova, koeto kazah - priqtel li ti e, pe4eli6 mn, vrag li si mu, da ne si mu nasre6ta. Vupreki 4e celta opravdava sredstvata ne sum za nasilieto, no ako mnozinstvoto jelae ne6to i to ne moje da se postigne po drug na4in, osven 4rez nasilie nqma na4in da ne se namesi.
    Каквото не се постига с бой - се постига с много бой

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ©@|)@|\/|@®73®1
    Каквото не се постига с бой - се постига с много бой

gal: Tova e ujasno,za kakvi brutalni raboti stava vapros ? Razpravi po-podrobno,mislia che stana interesno za vsichki.

Повече от фен
    Град
    sOmEwErE iN mY dReAmS
    Ам....аз честно казано не знам...какви хора точно са Скинарите....горе-долу разбрах от постовете ви...ама ай някой да даде по-точно обяснение ...че нещо не ми е ясно

Супер фен
    Град
    Варна
    Ами не си спомням точно за Пазарджик или за Панагюрище ми говореше. Мисля, че беше за Пазарджик. Каза, че там циганите са изолирани само в една махала, не им дават да ходят по центъра, да влизат в барчетата и разни такива.
    Всяка седмица скинарите се събирали и ходели из циганската махала да трепят мангалите и биели на ред който им падне ей така "за да си поддържат формата".
    Каза ми, че е виждал какво има в една скинарска раница(от швейцарско ножче, през бухалки, полицейски палки, че до касапски ножове).

НЕ знам гадна работа ми се струва всичко. Колкото и да са лоши, гадни и противни мангалите никой не може да се прави на Бог и да наказва наред по негово усмотрение.
    сред хорския безброй-
    там някъде се движи тя,
    а там се движи той...

Голям фен
    Аз съм БЪЛГАРЧЕ,hubava tema...ne znam kakvo o4akvash da 4uesh...mislq 4e vsi4ki ne haresvat skinovete samo zaradi durganieto im s okolnite...no te se durjat gadno samo s tezi koito im se izpre4at na putq!Az ne haresvam v tqh nai-ve4e nasilieto!Milsq 4e ne vinagi sa to4ni v ubejdeniqta si...istinata e 4e prosto ne gi razbiram...razbiram tova 4e sa patrioti,4e obi4at rodinata i s pravo mrazqt ciganite i t.n.,no ponqkoga prekalqvat...za men te sa bez4uvstevni...hora koito znaqt kakvo iskat i se borqt da go postignat,no na kakva cena...te prosto nqmat jal kum nishto i nikoi....zashto togava da gi obi4ame,kak da obi4ame hora,koito ne obi4at sebe si...

Obiknesh li obi4ai silno,
    namrazish li zavinagi mrazi,
    ne sujalqvai nikoga za nishto,
    edva li nqkoi teb shte sujali...!!!

Голям фен Аватара на techCandy
    Град
    София
    da be, to hubavo i az obi4am BG...i na men ne mi haresva 4e v nqkoi
    bylgarski gradove ve4e nqma po4ti bylgari....oba4e ne e tva na4ina
    kakvo znam za skinheads li, ami nqma zna4enie kakvo znam, samo 6te ti kaja 4e kombinaciqta "typo i agresivno" e mnool vzrivoopasna...aide spesti si sa obidi i obqsneniq kolko sa gotini, nito az teb 6e te ubedq v ne6to, nito ti mene

Give me your best shot motherfucker!

Guest
    Tva,che ciganite sa izolirani v 1 mahala v Pz,ne e verno.az sym ottam i moga da kaja,che te prosto sa super mn i za tva si jiveqt tam,no ne sichki cigani daje jiveqt tam.v pz ima mn skinari.daje blizo do moq kvartal ima 1 kvartal s mn skinari,deto mytni i kyrvavi sa gi vyrshili...osven tva ciganite v pz sa super dolni syshtestva. i az ne sym mn navita da gi trepqt,ama zaslujava li si za 2-3 svestni mangala? bahti..inache za pz kafetata tova e taka. vie izobshto ne znaete kvo e da jiveesh v mahala,kydeto ima cigani i to ne prosto cigani,a mn cigani!! fire_of_satan i vsichkite deto ste mn miroliubivi samo ne vi pojelavam nqkoi den da se ozovete tam,shtoto shte si zabravite vsichki miroliubivi prikazki.smyrtta e mn kriano neshto spored men,ama zaslujavat mn qk boi tiq smotanqci!

Hiparkata,vie ste golemi paranoii,viarvash li che niakoi naistina moje da nosi izbroenite ot teb neshta v edna ranica.Mnogo filmi gledate.Vnimavaite niakoi skinar da ne skochi prez monitora u vas.

Град
    Стара Загорка
    Ами KGW аз мога да ти кажа за един от наще дето имаше 10 военни димки в раницата и досие след това. Ама по интересно е с един друг който на бой ходи с: верига с халки на края и карабинерче, ОГРОМЕН карабинер на кръста (вместо бокс) и тръба в ръкава. Като има много варианти да се "съчетават" карабинерите с веригата. Пък и като прибавим кобинки (някои с метални бомбета). Незнам...аз поне винаги имам нож в себеси. И на даскало ходя с ножове.

Guest
    Smurt za ciganite? KOITO GO KAZA TOVA E TUP OGRANICHEN BEZGRABNACHEN IZROD koito nqma shtastie v jivota i kara na principa `ne e vajno na men da mi e dobre vajnoto e na vute da mu e zle` MIR s ciganite, koito imat jelanie! ni6to protiv nqmam tqh ima mn svqsni cigani i iskate ili ne sa RODENI V BALGARIA I SA BALGARI prosto imat greshka v kodeksa!

Град
    Стара Загорка
    Цитирай Първоначално написано от Kittie_
    Smurt za ciganite? KOITO GO KAZA TOVA E TUP OGRANICHEN BEZGRABNACHEN IZROD koito nqma shtastie v jivota i kara na principa `ne e vajno na men da mi e dobre vajnoto e na vute da mu e zle` MIR s ciganite, koito imat jelanie! ni6to protiv nqmam tqh ima mn svqsni cigani i iskate ili ne sa RODENI V BALGARIA I SA BALGARI prosto imat greshka v kodeksa!
    Абе като не са българи - да се махат. Закво са тука.. ибаси гадните, миризливи, черни, изнасилвачи и нещасници, заради които повечето ми приятелки ги е страх да се прибират по-късничко

Град
    Plovdiv
    Здравейте,
    аз имам крайно отрицателно менние за тези гологлави смешници!!!!!
    Веднага излагам аргументи :
    1.повече от половината от тях не знаят кой е Хитлер и какъв е бил , но постоянно рисуват пречупени кръстове
    2.Всичките скинарчета са подрастващи хлапаци, които се опитват да изпъкнат по някъкъв начин, и като не могат по друг, избиват комплекси, като се събират на групички и вършат лапешки простотии, свързани с хулигански прояви!!!
    Тва всичко се дължи на факта че да си хулиган в България е нещо "велико" и звучи "гордо" .... еххх объркана пубертетска представа

Не е тва начина да се справим с проблема с мръсните мангали ... просто не е !!!!!! Тва е проблем на държавно ниво и ако си мислите, че ще стане по този начин : аиде хуквайте всички да биете циганите..... значи че не сте обмислили обстойно проблема!!!

Има и доста повече ама ся не ми се пише ....вярвам всеки здравомислещ ще се съгласи с мен
    So What !?!

Град
    Стара Загорка
    Цитирай Първоначално написано от XaMcTeP
    Здравейте,
    аз имам крайно отрицателно менние за тези гологлави смешници!!!!!
    Веднага излагам аргументи :
    1.повече от половината от тях не знаят кой е Хитлер и какъв е бил , но постоянно рисуват пречупени кръстове
    2.Всичките скинарчета са подрастващи хлапаци, които се опитват да изпъкнат по някъкъв начин, и като не могат по друг, избиват комплекси, като се събират на групички и вършат лапешки простотии, свързани с хулигански прояви!!!
    Тва всичко се дължи на факта че да си хулиган в България е нещо "велико" и звучи "гордо" .... еххх объркана пубертетска представа

Не е тва начина да се справим с проблема с мръсните мангали ... просто не е !!!!!! Тва е проблем на държавно ниво и ако си мислите, че ще стане по този начин : аиде хуквайте всички да биете циганите..... значи че не сте обмислили обстойно проблема!!!

Има и доста повече ама ся не ми се пише ....вярвам всеки здравомислещ ще се съгласи с мен

Аре и аз да каже нещо, обратно на това което написа. Защо да е на политическо ниво. Нека никой да не ги маха тия мангали. 3 снаряда по 85лв. и циганската махала в Стара Загора, вече ще е в минало свършено. Само трябва да се намери с какво да се изтрелят и навитаци да го свършат. Готова работата, няма нищо за мислене. Извиват се набързо многото мангали дето са на едно място и после един по един. НИКВА ПОЛИТИКА

Фен
    Град
    Planet Earth
    dnes prochetoh dosta interesna informaciq v neta za Skinheads http://www.nazi.hit.bg/skinheads.htm, tuk obache se govori nai-veche za muzikata koqto slushat razlichnite "tipove" skinari i raznite tam organizacii koito gi podkrepqt... no nikyde nishto ne se kazva za nasilie i huliganski proqvi... a omrazata kym vsichki rasi razlichni ot bqlata kato che li se podrazbira...
    celiq site e interesen, koito se interesuva za neshto poveche po temeta moje da mu hvyrli edin pogled...

lichnoto mi mnenie e, che v povecheto sluchai skinheads sa mnogo kraini v deistviqta si i opredeleno ne gi podkrepqm... vseki ima pravo da mrazi kakvoto si poiska, no kogato tova e drugo choveshko syshtestvo NEZAVISIMO OT KAKVA RASA E, nqma pravo da mu ska4a na boi bez kakvato i da bila prichina...
    If today was perfect, there would be no need for tomorrow...

Град
    Plovdiv
    Аз съм БЪЛГАРЧЕ

Типичен пример си ти за нездравомислещ човек!!!! Ами представи си, че например тъпата ти идея стане реалност , кво ще стане , замислил ли си се ..........

Ти ако си мислиш че на мен са ми приятни циганите ..... и аз ги мразя може би повече от теб .... ама пак ти казвам не е тва начина !!!
    So What !?!

Супер фен
    Град
    Не Пиша Вече Ф Тъпия Форум
    а скинарите са ми отвратителни до
    незнам си къде.мразя ги.
    Цитирай Първоначално написано от Kittie_
    Smurt za ciganite? KOITO GO KAZA TOVA E TUP OGRANICHEN BEZGRABNACHEN IZROD koito nqma shtastie v jivota i kara na principa `ne e vajno na men da mi e dobre vajnoto e na vute da mu e zle` MIR s ciganite, koito imat jelanie! ni6to protiv nqmam tqh ima mn svqsni cigani i iskate ili ne sa RODENI V BALGARIA I SA BALGARI
    абсолютно съм съгласна и не разбирам
    кви са тия скинари дет се праят едва ли не
    на богове и мислят че те могат да решат кой
    да живее и кой не
    Цитирай Първоначално написано от XaMcTeP
    и човека мноо правилно си го е казал...
    ...Romance Is For The Weak-Minded...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си