Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
Да си отиват както искат... Само да кажа, че не знам от къде идват тия изчадия, но все си мислех, че са от Африка и те са племе, но както и да е. Ами аз съм навит да им се направи някой остров някъде и да отиват там. Нека пък да се направи някое място за тях в пустините (незнам коя) и да си бъдат там от целия свят, скупчени на едно място. Пък те американците нека си правят опити в Канада с ядрено оръжие...те, ако са там мангалите тъкмо ще има какво да изучават децата ми

mislil, che sa afrikaknsko pleme?? GOSPODI!!!!!! kak moje da mrazish i da maltretirash po tozi nachin hora, koto dori ne poznavash!? neznaesh ot kude i kak sa doshli? i pone kakva im e rasata!? mi to ako sudq po tova, koeto kazvash ti moje bi si i protiv negrite?.. awe vsushtnost kvo govorq i az zabravih , che ste PROTIV VSICHKI, KOITO NE SA BELI awwwwww niamam dumi!
a kolkoto do tva, che imalo umni skinari, moje bi vse pak ima takiva, v chiito glavi uspqvat da protekat osnovnite mislovni procesi, no ako sudq po tebe, nqksi ne mi se vqrva tvoita precenka da e chitava, zashtoto osven, che si leko ogranichen i dori ne se opitvash da razberesh kakvo iskat da kajat toooolkova mnogo hora, koito se izkazaha po temata, ti si i UJASNO ZASLEPEN, tui kato moje bi za purvi put izrazqvash nqkvo mnenie i otnoshenie kum obshtestvoto, tova te kara da se chuvstvash velik.. A da ne govorim kolko tupo i neobmisleno e mnenieto ti i kak ne ti se uddavat jalkite opiti da go zashtitish..
shte ti kaja samo edno neshto i to e , che che ti si prosto zelen, nqmash si na predstava kolko si zelen, a nai-loshoto e che osven tova si i ujasno zabluden i ako skoro ne porastnesh, shte si ostanesh s nedorazvito i nedugavo mislene.. a tova bi bilo mnogo, mnogo jalko..