- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- SkinheadS
Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
mislil, che sa afrikaknsko pleme?? GOSPODI!!!!!! kak moje da mrazish i da maltretirash po tozi nachin hora, koto dori ne poznavash!? neznaesh ot kude i kak sa doshli? i pone kakva im e rasata!? mi to ako sudq po tova, koeto kazvash ti moje bi si i protiv negrite?.. awe vsushtnost kvo govorq i az zabravih , che ste PROTIV VSICHKI, KOITO NE SA BELI awwwwww niamam dumi!
a kolkoto do tva, che imalo umni skinari, moje bi vse pak ima takiva, v chiito glavi uspqvat da protekat osnovnite mislovni procesi, no ako sudq po tebe, nqksi ne mi se vqrva tvoita precenka da e chitava, zashtoto osven, che si leko ogranichen i dori ne se opitvash da razberesh kakvo iskat da kajat toooolkova mnogo hora, koito se izkazaha po temata, ti si i UJASNO ZASLEPEN, tui kato moje bi za purvi put izrazqvash nqkvo mnenie i otnoshenie kum obshtestvoto, tova te kara da se chuvstvash velik.. A da ne govorim kolko tupo i neobmisleno e mnenieto ti i kak ne ti se uddavat jalkite opiti da go zashtitish..
shte ti kaja samo edno neshto i to e , che che ti si prosto zelen, nqmash si na predstava kolko si zelen, a nai-loshoto e che osven tova si i ujasno zabluden i ako skoro ne porastnesh, shte si ostanesh s nedorazvito i nedugavo mislene.. a tova bi bilo mnogo, mnogo jalko..