Аз съм БЪЛГАРЧЕ ,izvinqvai,opravdai me,no mi se struvash ogranichen chovek.ahah,tva me izkefi-vzemi mi napravi i na men edin ostrov togava .shto za gluposti?Kakvo znachi da si "umen"? Da znaesh nqkoi neshta za sveta okolo teb i da jiveesh po nachina,po koito si mislish che e pravilno?Ako nai-pravilnoto reshenie e da se izbivat ciganite,zashto tolkova malko hora go podkrepqt?A i moga da ti kaja che imam nqkolko priqtelki,koito sa bili iznasilvani [!!!] i moga da te uverq,che ne cigani,a bylgari sa gi iznasilvali!!!Mrazq typite cigani,shtoto vonqt ujasno,draznqt me kak se opitvat da vkarat v BG edin mn gaden "selski" mantalitet,no da gi utrepesh ot boi ne e nachina!Hitler e bil velik samo za tva zashtoto e bil dobyr orator,inache edva li e shtql da se kachi na vlast.toi e neshto kato kopie na Bush - mashina za razporejdane koi tr da umre!
Аз съм БЪЛГАРЧЕ ,zamisli se syshto zashto moje bi vsichki skinari,koito poznavash sa vse na tvoq vyzrast?ima li zrql chovek,koito da e tolkova bolen,che da trepe cigani?znam kolko sa prokleti tiq hora,shtoto edva ne dokaraha infarkt na bashta mi,no ne mislq,che kato gi iztrebim problema shte se reshi.a i shto za chovek tr da si za da si skin?neshto syvest nqmash li ili tva sa samo predmeti?ne e li po-dobre da im pokajesh kakvi sa im pravilata i zadyljeniqta otkolkoto da gi ubivash?taka li bi vyzpital 1 dete?ako ne te slusha - prebivash go ot boi nai-jestoko i sledvashtiq pyt da si znae uroka?daje i taka da se vyzpita 1 dete u deteto se porajda agresiq i kakvo...?gluposti!