Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ

Абе, Лелче, аз някъде споменал ли съм, че лично съм очаствал в така наречените "акции". Къде съм написал, че аз бия мангали или че съм скин?

haaaahaaaaha!! tva mi haresa!! za purvi put v jivota mi me narichat 'lelche' ahaahahahaaaha!!!!!!
hmm znachi veche si promeni taktikata, a? sega puk ne sme skinari.. vsushtnost tova e mnogo hubavo... che se otkazvash ot tova, koeto si kazal i s koeto predpolagam! si celql da ni se predstavish kato dosta opiten skinar, koito e navutre v neshtata i razbira edva li ne cqlata hitlerova filosofiq (ako vuobshte moje da se nareche taka..)

i za da moje da ilustriram tova, koeto po gore kazah shte te citiram.. =)
takaaam, ta znachi :

България за българите, за циганите СМЪРТ
Каквото не се постига с бой - се постига с много бой
аз поне винаги имам нож в себеси. И на даскало ходя с ножове.

3 снаряда по 85лв. и циганската махала в Стара Загора, вече ще е в минало свършено. Само трябва да се намери с какво да се изтрелят и навитаци да го свършат. Готова работата, няма нищо за мислене. Извиват се набързо многото мангали дето са на едно място и после един по един. НИКВА ПОЛИТИКА
i pak: Което не става с много бой става с много бой !!!

a tova tuk mi e liubiiimata replika lolllz! mai miskin veche q beshe citirala i vse pak da i se poliubuvame oshte vednuj:
Другото защото е "на почит" Хитлер е защото той прави, нещо за нас хубаво, изтребва всичко което не е от бялата раса

ima oshte mnooogo obache mislq, che i tova e dostatuchno da ubedi vsichko jivo kakuv vurl skin i poboinik si.. puk v tva, che samo si se pravil na takuv losho nqma (daje vsuashtnost e mnoo po-dobre=) zashtoto decata sa dosta liubopitni i obichat da opitvat ot nai-razlichni neshta.. lollz