e tva im e celiq jivot..sus misula da si xodi6 po ulicata vupreki 4e si bulgarin i da ti izsko4at otnqkude e takiva Skinar4eta i da te prebiqt zaradi pri4eskata ili za cveta na kojata,ili za na4ina po koito se obli4a6 ili prosto e taka 6toto si nqmat druga rabota az sum BULGAR4E ot 6-7 pokoleniq sofianec i 3 puti sa me bili skinari ot koito 2 puti be6e grubo priznavam si...emi to4no po tazi pri4ina skinarite ne xodqt sami...za6toto e takiva kato men 6te xvanat i 6te gi s4upqt...skinarite gi e strax no ne si go priznavat...zatova pove4eto se drusat ili piqt...a moje i dvete razbira se da im doide malko power(Govorq za pove4eto SKINARI V BULGARIA) mi tva be6e za taq ve4er,ako nqkoi ne e suglasen da se obadi...i Az Sum Bulgar4e...ti na kolko godinki si 4e ne razbrax? i nali kaza 4e ne si skin...emi 4eti 4eti da vidi6 za kvo stava vupros,vij i ti kolko xora sa izbiti pri stalingrad i ne samo tam i kvi ne6ta sa pravili s horata teq SKAPANQCI...a q se zamislete skinovete anarhisti i punkovete kolko ob6ti ne6ta imat? za6to pak zasegnaxte samo ciganite? NS PI4 ti na kvo mnenie si,6toto az sum ot sofia i znam nqkoi ne6ta ne samo ot statiiki...i 4akam otgovori i v drugata tema na Az Sum Bulgar4e !