- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Kum Momichetata
Pravili li sa vi sadvich? Ia spodelete prejiviavania
супер
![]()
ne sa mi pravili !
pussy wet as a river
you need a boat for me nigga
come on baby just lay down
or to bed with me baby
see me rubbin' my clit
suckin' (suckin') my tits
Kakvo e tova ?!?!
Vai hora nqkoi moje li da mi dade nekaf site za sex-a da se obrazovam malko 6toto ni6to neznam za sex-a![]()
![]()
![]()
![]()
kakvo e sadwich?
Явно във форума има доста малки, дето не знаят нищо за секса. Не че ги обвинявам за нещо...
ALL I EVER WANTED,ALL I EVER NEEDED IS HERE IN MY ARMS!WORDS ARE VERY UNNECESSARY THEY CAN ONLY DO HARM!
ne ne sami pravili sandvi4![]()
Lije6 me,a az se raztapqm!Darji6 me,a az te capam!Lapa6 me,a az svar6vam v ustata ti!Delta vrah na sladoleda!
Obi4am te ne kriq,ustnite ti 6te izpiq kato grozdova rakiq!
I'm crazy!
I'm the best!
mi sandvich e edno takova deto te ragat i otzad i otpred dvama batkovcidadoh li pravdopodobno obqsnenie
inache na men ne sa mi pravili tupo e
hahahaha tva be6e velikoПървоначално написано от SANDRETO
![]()
Po-skoro ima nqkvi maloymnici deto im se stryva "vazbujdashto" li ne znam kakvo da pyskat takiva temi i da chakat nekvi podrobni seksyalni obqsneniq.Sled koeto da prasnat 1 chikiq na prochetenotoПървоначално написано от Allicia
![]()
Tai si mislq de...
Нищо не може да бъде по-голямо от човешката глупост !!!
mdam dosta tupa tema mi se struva taq!!!
Goreshtite ti ustni sa soleni, navjarno pak si pravila minet, no az shte prodyljavam da te shibam, zashtoto sym prostak, a ne poet!!!
da, vednyj mi napraviha sandvi4. be6e mn qk - sys 6unka i ka6kaval... basi typata tema
Виж за това не се бях замисляла, напълно възможно е!Извратеняци!!!!Първоначално написано от worldclass
![]()
![]()
![]()
ALL I EVER WANTED,ALL I EVER NEEDED IS HERE IN MY ARMS!WORDS ARE VERY UNNECESSARY THEY CAN ONLY DO HARM!
emi macko .... Vse O6te ne sa, noo ... skoro moje i da ti kaja ako stene , xaxa
![]()
www.sextex.hit.bg
tova e mn dobar sait vlez i razgledai
Mislim ednakvo!!!Taka si e!!!Първоначално написано от worldclass