Имате ли сексуални фантазии.Предполагам, че да.Все пак, нали в моменти на сухота ви трябва малко стимул...Може би не се изразявам правилно, но просто аз така виждам нещата.
Пиша я тази тема, защото напоследък имам известни сексуални фантазии, които включват две мои съученички.Едната има перфектно тяло, защото тренира кънки на лед.Тя е направо жестока!С невероятна форма на тялото и мн яко дупЕ

Особено, когато си облече някой панталон, който да й е по кожата

Но пък е много комплексирана и затова не обръщам много внимание на това в сексуалните си фантазии за нея.
Другата пък вече е д_хала на старото си гадже и също има невероятно тяло.Много яка, слабичка, с удивителна форма на тялото!!!И веднъж в час по музика беше...се излегнала на чина и говореше с една нейна приятелка, а тя беше точно до мен (на задния чин и аз ги слушах и си говорех с тях) и едвам се сдържах да нея фана за ц*ц*те, щот те са най-яки от цялото й тяло

Е, сдържах се де, но оттогава имам известни сексуални фантазии за нея, защото много добре се оформяха тогава гърдите й и почти бяха излезли от сутиена.
Та, искам да питам, вие имате ли такива сексуални фантазии за някои познати и дали според вас това е нормално???(честно казано, тази втората много искам да я изч_кам...

)