- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- 2 fevruari
Awe hora koi 6e praznuva utrE???![]()
![]()
![]()
Аз, защото една приятелка има рожден ден!![]()
Loving you is like breathing... how can I stop?!?!![]()
az na edin pr rd-to...i praznika na wis4ki mom4eta w klasa....a ponqkoga se zamilqm dali da ne wzema i az...i bez tfa nqam uspehi s myjete![]()
praznika na wis4ki mom4eta w klasa....
xaax i pri men e sa6toto :P
I tried so hard
And got so far
But in the end
It doesn't even matter
I had to fall
To lose it all
But in the end
It doesn't even matter !
Аз няма да празнувам за сега ама наще момчета...със сигурност!
hihihihi.su6toto bih kazala i az.Първоначално написано от BaT_GirL
Любовта е най-висшата степен на омразата
i azПървоначално написано от Jamalska
There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!
Аз имам два повода да празнувам.
1.Утре две приятелки имат рожден ден
2 Утре е "Световен ден на влажните зони"
Аз съм природозащитник и утре ще се размотавам по центъра да обясня на хората, че не познават природата и не знаят нищо за нея.
I az 6te praznuvam, ne 4e sam gey, a edna priqtelka ima den den![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
da doidaПървоначално написано от Traffic
![]()
![]()
хяхяяяяяяяя и аз ше празнуваааааааам ляляляляля...ахахах
бестфриендката(бившатта) има рд..ама може..и така да си празнувам ахахах
![]()
..But why?...
Е много са ми интересни такива непросветени хора.Първо не е никъв гей празник(това българите са си го измислили).Второ е някакъв народен празник,както и църковен.Прзвославните празнуват Сретение Господно,а католиците пак някакъв празник и ден на свещите.А ако не се лъжа и е ден на метеролозите в АмерикаПървоначално написано от Traffic
Ha mi kat ne ste namerili podhodq6tiq ko da vi praq haresaite si nqkoi koito vi haresva a ne nqkoi mn gotin ama nadut kat puqkПървоначално написано от Alli
![]()
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
Te sa ebat ne praznuvatПървоначално написано от Murderdoll
![]()
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
Pfu znaete li kolko mi puka na men za 2-ri fevruari.Minava mi napravo prez orhideqta koqto q nqmam.K'vo kato e 2-ri fevruari?Tva v Bylgariq se vika "Petliov den" v smisal neshto kato den na myjete.No nie glupacite ( ili po to4no tezi kato "ZIZO" i "Jenq Min4ev" sa si go prebarali i sa si haresali tova da e den da Gey-4etata v BG.4udo golqmo 4e nqkoi shtql da mi praznuva ... dobre tqhen praznik si e ... neka praznuvat. NO az NQMA DA PRAZNUVAM.I bez tova v4era ( na 1-vi fevruari ) sam se napraznuval qko za "TRIFON ZAREZAN" po staro mu.
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.