ахахахахахахахахааххахаха ахахаххаа
господи колко глупости на едно място не бях виждал
хахахахаахаххаахахахахаха хаха
So What !?!
Greshish - SICHKI pushat PONE treva. Skinarite gi uvajavam zashtoto imat principi i sashtevremenno imam mn nisko mnenie za tqh - borqt se za nai tupoto vazmojno neshto - rasisti sa - ne sa hora nachi (diskriminiram gi)
една поправка...скинарите не мразят
пънковете защото ПОНЕ пушат трева.
мразят се заради доста други неща, да
започнем поне от това че пънковете са
анархисти, а скинарите не са.
и аз съм на мнение че в България
истински скинари, които знаят за какво се
борят, почти няма.повечето са или нацисти
или позьори, целящи...незнам какво...
а расизма според мен е много тъпо нещо...
не че нещо, аз никога не съм имала проблеми
с расисти(освен в тоя форум де)
мм за голите глави са ми расказвали че преди
нещо си скиновете са били пънкари или нещо
подобно абе имали са дълги коси и са били
анархисти, докато групичка от такива нацисти
решават да се отцепят и си обръсват главите
а кво е бимбар?а бтв това дет е можеш да му се
сетиш за думата аз го пиша суичър))кво ти пука
важното е да се разбира за кво става дума![]()
Аз съм БЪЛГАРЧЕ
Драги ми смехурко, искам да ти кажа, че в другата ти тема написах част от мнението си за голичките тикви. Няма постоянно да се повтарям !!!!
Вие изобщо знаете ли кой е бил Хитлер ?!?!!?!? Тоя човек е избил повече хора от населението на България ... може би само Сталин му прави "конкуренцея"
Щом почитате възгледите на Хитлер, при вас е на почит и Насилието, Жестокостта, Подлостта
Как мога да харесвам подобни хора, които нямат нищо общо с нормалните човешки взаимоотношения ?!?!??!?
So What !?!
Ia mi kaji grizacho,koe e podloto na Hitler ?
Ia mi kaji grizacho,koi chovek koito se e opital da prevzeme sveta ne e bil do niakade jestok i ne e li tova edno ot usloviata za pobeda.A bez nasilie kak shte pobedish a ?
I nakraia da vidish che i az sum chovek ... CHESTIT TI PRAZNIK !
ave tuka mai nikoi nishto ne razbira ot skinheads otvorete www.bhbulgaria.com i iz4etete celiq sait posle otvorete www.google.com napishete skinheads ili samo skinhead i pro4etete vsi4kata informaciq i togava davaite mneniq koito naistina mogat da pretendirat 4e sa donqkyde pone kompetentni (a i hvanete pro4etete cqlata kniga moqta borba a ne samo izdanieto i v neta shtoto v neta e okolo 200 stranici a v deistvitelnost moqta borba struva 20 kinta i q imam v nas i e 674 stranici ako ne se lyja)![]()
Левски шампион але але!
Ей, голям зор видях, докато я прочета "Моята борба" и да ти кажа нищо друго не видях там, освен болни мисли на болен човек. Вярно е, че е бил голям оратор- например, когато майка му е умирала той е убедил лекуващият лекар да я "лекува" по нов и още неизпитан метод, за който само са се носили слухове, че може да помогне. Ако не ме лъже паметта, лечението е било пиене на разреден калиев перманганат, от което жената си е отишла за една седмица и се е мъчила страшно. Лекарят, както се досещаш е бил евреин и тази е една от причините малкият Адолфчо да изперка така качествено.
Отклоних се от основната тема, защото много се дразня от всичко расистко, въпреки че и аз не понасям нЕкои "видове" мангусти. Казваш, че има скинари против расизма- аз пък ти казвам, че такова животно нема. А за тези, които виреят в България просто ми е беден речника, за да опиша колко са смешни в очите ми. Я ми кажи ти лично вярваш ли, че в България, а и в която и да е друга страна по света е възможно населението да е САМО от "коренни" жители. И как се борят? Нещо ми убягва тая тяхната борба- явно е абсолютно безрезултатна. Преди 1-2 месеца в един вестник четох за трагикомична случка: 5-6 "скинхедс", сред които и едно момиче нападнали циганин на автобусна спирка и го счупили от бой. Някой се обадил в полицията и те дошли след 1 мин., като хванали младежта момата и още 2-ма се разплакали, другите останали като препикани мушката. Това ли, питам те е въпросната "борба"? Това ли е начинът, да покажеш какъв си националист? Да се събереш с други 5-6 говеда и да набиете някой, който е сам?
"Другото защото е "на почит" Хитлер е защото той прави, нещо за нас хубаво, изтребва всичко което не е от бялата раса."
Е тази мисъл я прочетох 5 пъти и още не мога да я стопля! Я ми кажи на теб лично по някакъв начин някой жълт, черен или мургавеляк ти е попречил в живота? Накой манго ти пречи да ходиш на училище? Или да следваш, да си намериш хубава работа или да излезеш вечер и да си покупонясваш? На мен лично никой и за нищо не ми пречи.
Вярвам, че си умно момче и интересът ти към скиновете ще премине бързо-бързо- в България те са просто млад хора, които се чудят с какво да уплатняват свободно време, хора на които им е скучно и искат да си поиграят.
Всички беди на компютъра идват от задклавиатурното устройство!
25лв. е била в Сф. тук в стз незнам колко е. Ама 25лв. е тая средния "вариянт" Най-кратката е 150стр. другара е 250-300стр. пък тая дето ти я имаш е най-добрия вариянт, естествено.Първоначално написано от air_J
Пак разсъждаваш едностранчиво- в какво се опитваш да ме убедиш, че в тая държава само циганите са крадци, убийци и наркопласьори ли? Че само те са причината да сме все онеправдани, нещастни и прецакани? Страх те е, че майка ти и сестра ти могат да бъдат нападнати? А ако ги нападне българин? Ами имат си- кой лада, кой жигула, кой каруца...защо гледаш в канчето на другия? Пак питам- Манго Джери ли ти е конкурент за работа с добра заплата? Аз не съм чула и видяла циганин на заплата от 500 лв. примерно, да не би да искаш да работиш в комунала? Там определено ще са ти конкуренция.Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
Всички беди на компютъра идват от задклавиатурното устройство!
Аз не съм SkinHead,нито съм някакъв расист,но мога да кажа това,което виждам,а то е следното:
-Циганите в България се множат яко и си мисля,че след 10-15 години ще са колкото българите,защото ние яко се изнасяме в чужбина да бачкаме като волове/масово в скапаните Щати,където яко промиват мозъците на хората!!!/.
-Сега ромите тук са 1,2 млн...в някой държави при такава цифра се говори за автономност!
-Гледах новините преди малко...ромите стачкуват,защото нямали пари/а кой има?!Ебати!/Всички яко взимат помощи за безработни,многодетни,болн и,инвалиди и не знам си още какво,никой от тях не плаща ни ток,ни вода,ни данъци...реално погледнато българите работят и ги издържат!
-Апък лично аз уча в училище,което е непосредствено до един евтин ресторант и там им гледам сватбите...няма да ви казвам с какви коли идват...мерцедеси,БМВ-та...
и после ми говорете за интеграция на ромите...,защото те са отритнати от обществото...само за пример...дадоха им нови блокове да се нанесат вътре...за 1 год тия апартаменти са разрушени!
-Обещават,те ромите, 400 000 гласа за партия,която им осигури 12 места в парламента!Ами то както е тръгнало те след 15 год. ще имат сигурно над 50 % от местата в парламента!!!Е тогава кажете ми нормално ли е в Българаия българите да станат малцинство!
...Дано като влезем в Европейсия съюз малко да се поизнесат по Европа...!!!Това ще спаси България!
Каквото и да правиш,прави го с финес!
Кефещи "Новаци" има. Поне един който е проумял, че те (Циганите) живеят по-лесно. Един който да е разбрал, че родителите му плащат тока и водата на циганите, на които не им пука от нищо, освен от къде да изкарат още някой лев без да се бъхтят по 8-10 като родителите миПървоначално написано от Mushroom
ave air_J gi znae ve![]()
Ami tuka v stz p0znavam nqk0lk0 skinara 0t k0it0 ediniq jivee tuka d0 nas ! Ne me kefi mn ama k0 da se prai trqbva da se tyrpi :P
Първоначално написано от zElEnA^mAsLiNkA
Я кажи къде живееш, за да знам кой от наще знаеш !!! Или поне го опиши !!!
az puk niamam nishto protiv skinarite,predi imah gaje skinar i sa si mnogo iaki i sum na mnenieto che praviat neshto dobro za bg...a do kolkoto punkarite ne sa tochno za tva mrazane ot nacistite,a prosto shtoto punkarite sa anarhisti i iskat neshto suvsem obratno na tova koeto iskat nacistite
Ako Hitler beshe oshte jiv i ako imashe vlast - nas nqmashe da ni ima...nali ne sme germanci ne sme s rusa kosa i rusi ochi - ne sme ``chista rasa`` super nachi skinarte potkrepqte choveka koito bi va istrebil ako beshe jiv... prekrasno nali? i UMNO
Първоначално написано от Kittie_
КОй говори за Хитлер. Той е глупак който може само да говори. Направил е нещо хобаво понеже иска да остане само "чистата раса". Естествено, че е щел да помете и нас, защото Славяните не са "чиста раса". Мен не ме кефи, че е щал да убие роднините ми, а защото е разкарвал и евреите. Аз съм доволен и само циганите, и негрите, и китайците ииии..... те като се махнат ще е добре.
i az sum dovolna che se e opiatal da razkara evreite,tia sa super gadni men me drazniat ot religozna gledna tochka...izbrania narod,,,drun drun jalko che ne gi e iztebil do krak...i turcite me draznat i te imat tupa religia drazni me kak tretirat jenite,a za ciganite da ne govorim pisna mi vseki put koga to sum si v bg da niamame lapma v vhoda...ili po putia za moreto da gi gledam kak se muknat s jalkite im karuchki...bliaksПървоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
Мен ме дразни това, че повечето момичета (поне като по-малки) са се мъкнели с мангали напред назад. К'во се движат с тях не мога да разбера !!! Пък за РЕЗАЦИТЕ...не са ми гадни, но правят глупости. Една приятелка ако е била "работоспособна" е щала да си легле с един такъв. Попринцип не ми пречат рязаните, но яко тоя беше спал с приятелката ми щях да го спукам от бой. Изобщо не ми пука от нищо. Щях да го размажа тоя нещасникПървоначално написано от Satanas_daughter
![]()
![]()
![]()
Не разбирам защо са само расисти а се борят в българия да има само българи в смисал с гърците също сме от една раса ( европеидна ) ама по това дето го каза разбирам че не са само расисти щото според мен расите не са Българска Руска Американска и т.н. ами са Европеидна Моголоидна и т.н. изяснете си представите за РАСАПървоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
BTW пънкар съм ама не пуша трева и не се друсам верно че мноо са тия дето се друсат ама не сички![]()