.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 91

Тема: я

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка

Re: SkinheadS - малко разяснение

Цитирай Първоначално написано от ^efas^^
    Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    скинове в България са SkinheadS white power - расисти, борещи се в България да живея само българи.
    Не разбирам защо са само расисти а се борят в българия да има само българи в смисал с гърците също сме от една раса ( европеидна ) ама по това дето го каза разбирам че не са само расисти щото според мен расите не са Българска Руска Американска и т.н. ами са Европеидна Моголоидна и т.н. изяснете си представите за РАСА
    BTW пънкар съм ама не пуша трева и не се друсам верно че мноо са тия дето се друсат ама не сички
    Написал си "Европеидна, Монголоидна и т.н.". Защо не написа вместо "и т.н." просто Негроидна. Все пак някой ако незнае, че расите на планетата Земя са 3, ще си помисли че са много. Пък ако незнаеш че са три, извинявай че отворих дума за това

Голям фен
    Град
    Milky Way
    Знам колко са и кои са въпроса е че Българите не са РАСА и ако каузата на скиновете е да изтребят сичко в Б-я що не е българин според мен са повечко от расисти

Guest
    Az sum bulgarche - smeshen si ne ti puskalo ot nishto...edi koi si shtqh da biesh...neshto m/u jalak i smeshen si

Tvurdite che prechistvate darjavata kato izbivate cigani hora ot drugi rasi kato afrikanci kakuvto sum az, a togava kakvo ste kato izbivate i svoite sagrajdani? podli kriminali?.
    "One Grows Tall After Walking Through A Forest Of Tall Trees."

Guest
    Nali prechistvate, za6to togava samo biete horata a ne gi ubivate direktno.

Nali tova e dobra kauza i trqbva da se razbira ot vseki bulgarin, 6to ne si kupite urajiq i da pochnete da strelqte vseki vtori na ulicata.

Повече от фен
    на мен ми беше причтно да чета...беше просто интересно

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Поредната расистка простотия. Като ти се трепе, вземи трепи хлебарки- те със сигурност са -по- вредни от циганите. Пък и един човек от мръсната славянска раса... някак си не върви да споделя идеите на Хитлер МНооооого добре е направил човека, аха, ама не смятам, че щяхме да сме живи- който и да е от нас- ако беше изпълнил великата си цел...

Сега мнение- всичките скинове в бг са жалки позйори с повечко негативна енергия, която се чудят върху кого да излеят...
    Никой не може да ме убеди , че расизмът е полезен за някого. Или че така мразените цигани ще дойдат да ме изядат- живея в квартал с доста роми и те уверявам, че никого не са изяли досега. Единственото ми неприятно прозишествие в моя "цигански" квартал (Владиславово във Варна) беше когато едни скинари ме помислиха за мангалка в тъмното и се опитаха да ме прегазят с една лада...

Аз съм Българче... Един съвет- престани да позираш, че си скинар, никого няма да впечатлиш. Всички хора с повече от два грама мозък в главата си знаят колко жалко е това.
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Голям фен Аватара на Nekasa4a
    Град
    София кв. Лозенец /Ловеч "Попска Градинка"
    Az nqma da spora s vas 6toto mi umrazna Imam da kaja edno skinar ne e samo brasnata glava kobinki i kamoflaj skinar e 4ovek s razli4en na4in na mislene i skinar moje da e 4ovek koito ni nai malko da prili4a na tiq deto ste vijdali po televiziqta za6toto pove4eto prikazvate bez da znaete ni6to ili samo naizosteni raboti
    I don't thing ! I drink !!!
    Litex & Metal Rulz !!!

Верни сме до Гроб!

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Цитирай Първоначално написано от Nekasa4a
    Az nqma da spora s vas 6toto mi umrazna Imam da kaja edno skinar ne e samo brasnata glava kobinki i kamoflaj skinar e 4ovek s razli4en na4in na mislene i skinar moje da e 4ovek koito ni nai malko da prili4a na tiq deto ste vijdali po televiziqta za6toto pove4eto prikazvate bez da znaete ni6to ili samo naizosteni raboti
    Aз по телевизията скинари не съм виждала говоря от наблюдения.А и ми стана странно да видя как си противоречи Аз Съм БЪлгарче... Когато кажем нещо против скнарите- все не сме наясно.Ами разясни ни като знаеш повече. Все пак темата се казва "малко разяснение"
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Град
    София
    Някой от вас са много далеч от истината. Някой от вас не виждат, това което би трябвало да се види. Някой от вас го виждат, но уви не могат.
    Нека всеки да си зададе въпроса. Кой съм аз? Откъде идвам? и ще има ли нещо след мен?

WP skinheads v bulgariq sa prosto totalni idioti.

malki momchenca s izkreveni mozucheta i golemi kompleksi koito tursqt kude da si izbiqt problema che pi6kata im e mn malka.

imat nqkuv problem i si go iskarvat na nqkoi drug 6tot nqmat otgovornostta da se spravat sami.

az sum negar i poznavam istinskite skinari ne tupite "boneheads" i jalkite "neo-nazis".

Dori kato afrikanec uvajavam ideiti i .....kak e dumata na bg "principles". . .tezi "principles" koito te spodelqt ob6to kato organizaciq i subculture. Istinskite skinheads pravqt ne6to dobro za darjavata si i az uvajavam tova dori kato chernokoj.

vie milichkite neonazis i jalki WP skins traa da se zabur6ite nqkude. instinskata sub-kultura na skinarite koqto pochna v angliq rano 60-te godini e prestijna kato ideq i moje da bude odobrena i uvajavana ot sqkakva rasa za6toto idealite sa internacionalni i korenite im sa bazirani v istinata i RAVENSTVOTO na horata v ob6testvoto.

gubi6 si vremeto ako si rasist ili neo nazist. Istinskite skinari ne sa rasisti edinstvenoto koeto ti ima6 ob6to s skinar e stereotipichnite drehi koito nosi6 i birata.

Ima aziackski skinari,chernokoji skinari,ispanski,evreiski.. ot sqkvi rasi, i kauzata obedinqva6ta gi e ravenstvoto v jivota i ob6testvoto. ako iska6 da se bie6 hva6tai purvata tuxlena stena i pochvai da nalaga6.

vmesto da si gubi6 vremeto tuka i da davaj jalki izvineniq za jivota si kato tva che imigrantite i chujdenciti sa ti zaemali rabotnoto mqsto i okupirali darjavata ti.

ako dava6 stotinka za bulgariq se bori sre6to tvoite lideri na darjavata a ne sre6to nqkoi na koito okoto mu e milimetur po nastrani ot tvito ili kojata mu e razlichen cvqt.

az kato chernokoj sum gord da poznavam istinski skinari durjaiki na idealite ot 60te godini a ne vie boklucite, mrusnata mutaciq koqto se narichate neo nazis.

Traa tre hvane edin istinski skinar i da ti spuka rasistkata glava ot boi ta da razbere6 naistina kvo e da si skinar.

"Ами аз малко знам, но ще напиша нещо, защото повечето от вас и това не знаят.
    Мии..... има много видове SkinheadS. Има против расизма...футболни скинове...има още 3-4 "вида", но не се сещам. Повечето (да не кажа всички) скинове в България са SkinheadS white power - расисти, борещи се в България да живея само българи."Защо пречупеният кръст ли?" Мии.....преди да е в този му вид (всеки го знае) е бил обърнат наляво. Тогава е бил символ на свободата, светлината..ала-бала такива глупости. После Хитлер го "взима" и го обръща наляво и става точно обратното на това което е било. Голитъе глави са защото някой си е бил крайно ляв, но след като са се отцепили едните се обръсват гола глава (другите били с далги коси). Другото защото е "на почит" Хитлер е защото той прави, нещо за нас хубаво, изтребва всичко което не е от бялата раса. Малкия "Адолфчо" е харесвал войниците и битките още от 11годишна възраст. На 15г. остава без родители и това му е помогнало да стори това за което е мечтал. (Прочетете "Mein Kampf"). Той е бил просто добър оратор. Не всичко го е решавал сам. Нареждат му нещо, а той просто убеждава хората в това. Чакайте че "малко" се отплеснах и почнах да обяснявам да Хитлер и идеите му.
    Външният вид на скинарите е ясен: кобинки, бели връзки, камуфлаж, бимбар, голата глава, и онова нещо за което не се сещам българска дума и няма да го напиша на български, защото е много неловко за мен. Ще го опиша...хаха сигурно очаквате нещо велико. Черно, като блуза с дълък ръкав, и качулка SkinheadS са против наркотиците. Логично е и да са против пънкарите и рапарите защото повечето ПОНЕ пушат трева."

Sega neznam kakuv skinar si? . . no kato go prochetoh tva mi stana qsno che pada6 v 3 - 4 grupa: tupite i zabludeni skinari "fencewalkers".

Simvola swastika, ne trqbva da si skinar za da znae6 ot ob6ta kultura che oznachava "unconquerable" na angliiski. 6ti go preveda 6toto qvno ne razbira6 angliiski 6tom do sega ne si razbral kvo oznachava. Ne e obratnoto na "svetlinata" i "ala bala" . A oznachava, nepobedimite i olicetforqva ob6to vzeto "holocausta", i izbivaneto na evreite. A da ne govorim che i adolf e evrein....izvinqvam se "bil". I to slava bogo 6tot sichki 6tqhme da sme murtvi.

Skinheads sa protiv narkoticite?....i poradi tova mrazqt raparite i punkarite?.... DObre sega chuh vsichko maikooo sigorno pak govori6 za mutaciqta naricha6ta se skinari.

choveche ti dori znae6 li za6to si oblechen kakto si oblechen?... ako iska6 da si rasist prosto. po dobre si svali kobinkite i bombera 6tot se izlaga6.

ave kazvash,che si gord da poznacash skinar,takuv ot 60-te..DA ama nie ne sme v 60-te i normalno e razbiraniata malko ili mnogo,da sa se poikrivili.sam kazvash che ne razbirash mnogo,i az ne razbiram mnogo,obache ne prikazvam,taka che i ti nedei,az sum sigurna che Az Sum Bulgarche,razbira mnogo poveche ot skinovete ot kolkoto ti

Голям фен
    Град
    Beyond the limits of the mind
    Skinovete ne sa samo protiv mangalite. Te sa protiv vsi4ki, koito ne sa beli, ne sa bulgari. Az li4no ne gi haresvam, poneje mislq, 4e podkrepqt nasilieto. Oba4e dva puti pove4e mrazq mangalite!!!

Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.

basi temata 4esnooo tva se nari4a forum :P

ave kazvash,che si gord da poznacash skinar,takuv ot 60-te..DA ama nie ne sme v 60-te i normalno e razbiraniata malko ili mnogo,da sa se poikrivili.sam kazvash che ne razbirash mnogo,i az ne razbiram mnogo,obache ne prikazvam,taka che i ti nedei,az sum sigurna che Az Sum Bulgarche,razbira mnogo poveche ot skinovete ot kolkoto ti

"takuv ot 60" nqma znachenie ot koga sa. Ima dve strani. Rasisti i Nerasisti. ako 6te godinata da e 429 BC.

Istinskite skinari za koito govorq si su6testvuvat navsqkude, a ne mutaciqta.
    Kude sum pisal che neznam mnogo? Ti nqma6 nai malkoto pravo da mi kazva6 da ne prikazvam taka. 6tot ti si bqla, i teb ne te interesuva, ne vijdam na kva usnova mi pi6e6: kolkoto da znaeme che si online li?..

Are da ne se zaqjdam s teb. Tuka razsajdavame ne se karame.

Az sum bulgarche ne e bil roden skinar ta da e toi samo tozi koito znae kakvo e tova. O6te poveche ochevadno neznae kakvo sa, 6tom vse o6te e takuv. Ako iska da e rasist i da trepe nebulgarite togava prosto da si gi mahne tiq drehi 6tot tka predstavq gre6nata kauza.

6te pomolq da ne pi6e6 poveche usven ako ima6 ne6to smisleno da kaje6 a ne prosto da draska6 raznoobrazno 6tot ti e skimnalo kato deistvitelno si nqma6 nito prust nito opit v taq rabota, i tova mi stana predelno qsno ot "posta ti'

sichko huu

Град
    on the island of the sun
    Аз съм БЪЛГАРЧЕ...mai te zatapixa pi4...ne vidqx otgovori da dade6 na Murderdoll i effilang...pojelavam ti da sre6tne6 nqkoi istinski Red skin prestani da govori6 gluposti 4e me razsmiva6,ako otgovori6 na teq dvamata po gore spomenati 6te se izloji6 o6te pove4e...6toto si4ko tqxno koeto pro4etox i za men e istina,zatva kato neznae6 po dobre si trai 6toto si sme6en pi4...Satanas_daughter ti puk kva si a ti kvo 6te kaje6 za novoto pokolenie skinari...6toto kato gledam gi razbira6 ne6tata, a i nali si xodila sus skin... kvo mi govori6 i ti gluposti "ne6tata malko sa se poizkrivili" koe se e izkrivilo we ? boneheads i nazitata sa fashagi otcepnici istinskite skinove sa anarhisti. i kvo mi govorite za cigani samo,nali temata be6e za skinheads,ne6to ne razbrax Аз съм БЪЛГАРЧЕ ti k'uv skin si ?
    Beat The Bastards!!!

Град
    on the island of the sun
    iznervixte me tuka s teq gluposti deto ste pisali...samo Murderdoll i effilang gi priznavam..nekoi put trqbva da piem beer,awe nqmam ni6to protiv skinarite,ama da znaqt zakvo se borqt,a ne tuka da mi razpravqte za 1kniga i za hitler da mi govorite...vuob6te Аз съм БЪЛГАРЧЕ i az sum bulgar4e ama mi e tupo nekuv kato tebe da me pita ti punkar li si i da mi sko4i na boi sus o6te 3-4-5 4oveka kaji pone kuv e pravilniq otgovor da znam kvo da kazvam
    Beat The Bastards!!!

Фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от Kittie_
    Az sum bulgarche - smeshen si ne ti puskalo ot nishto...edi koi si shtqh da biesh...neshto m/u jalak i smeshen si
    Absoliutno! Pri tova e i nqkuv kompleksar, to mu lichi..
    Your love is one in a million

Guest
    awe eto tuka si pi6e 4isto,prosto i kratko...s 2 dumi za k'vo stava vupros
    http://punksnotdead.datacom.bg/Skinheads.htm

Agagagagagagaag....

Slabi sa da priznaqt naistina kakvo sa skinarite.

"Мии..... има много видове SkinheadS. Има против расизма...футболни скинове...има още 3-4 "вида", но не се сещам."

Nali tova ti e kulurata, su6testvoto, tvoqt jivot i iztochnik na energiq i vduhnovenie...trabva da znae6 sichko nali?

Stranno kak zabravi da spomene6 za istinskite skinari..prosto tka ti se izpluzna predpolagam os suznanieto..?... *otgovarq si*..: da sigurnu..

"Bob Marley" was a skinhead..! It's a classic. Its the fight for balance and equal respect, thats what skinheads are about you-ignorant-little-fuked-out-of-your-twisted-nazi-bonehead-son-of-a-gypsy-whore.

Guest
    Аве вие тука като ви прочетох повечето мнение с изключение на 2 мнеиния всичките сте супер заблудени по-хубу изобщо не говорете за Skin Heads като си нямата и понятие !!! Повечето скинове в България са си позьори и са скинове заради модата !!! Малцина от тази държава изобщо знаят за кво става дума затова по-хубу си трайте мишоци !

Град
    on the island of the sun
    e kvo da si trae6 we 4ove4e ? kuv e smisula da si mi6ok i e taka da se pi6e6 nqkuv punkar,ama da te e strax da izlezne6 navunka e taka sus grebena...beter nekoi evrei brat4e da se krie6...mi smisula e da ne ti razmajat liceto i da ne ti izbiqt zubite nqkvi fashion pozior4eta nali...tqloto umira no du6ata na nikoi nemoje da vzeme6,ama kuv e smisula kato ve4e si bez zubi ?! are ti ako znae6 zakvo stava vupros da ni razqsni6...6toto az zatva sum tuka,da vidq drugi mneniq na istinski xora,a ne Az Sum Bulgar4e da mi pi6e nekvi nedovur6eni ne6ta...6toto predi punkovete sa xodeli na futbolni ma4ove i sa si bili priqteli sus skinovete i izvednuj kvo ??? e tva ne go razbiram...nekvi ob6ti interesi i vuob6te na4in na jivot v edna mizerna durjava sus shit pravitelstvo...zamislete se kuv e smisula da se izbivame kato moje da se obedinim i da stanem po-silni..deba One World One Future ne e li taka ? i az mrazim cigani ama ne tqx trqbva da gonim,a pravitelstvoto 6toto te sa 6ibanqcite !!
    Beat The Bastards!!!

Looks at your Avatar: Thats what i call a fashion statement!!

Punks are so cool man

Ama za neo-nazistite i rasistite imam edin komentar samo....:

Godsmack - Whatever
    "I dont need your shit todayyy...your pathetic in your own WWaaayy...aaaaaaaaaaaaa iiiii feel for youu...."

Q vij i afrikanci slu6ali metal :P da ne povqrva6

Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...
    qka e temichkata

Guest
    Цитирай Първоначално написано от effilang
    Looks at your Avatar: Thats what i call a fashion statement!!

Punks are so cool man

Ama za skinarite imam edin komentar samo....:

Godsmack - Whatever
    "I dont need your shit todayyy...your pathetic in your own WWaaayy...aaaaaaaaaaaaa iiiii feel for youu...."

Q vij i afrikanci slu6ali metal :P da ne povqrva6
    emi punko nikoga ne e i nikoga nqma da umre,nito puk idealite i vqrata na drugite,za6toto vseki ima pravo na glas,a vuv vseki glas ima nqkva istina

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си