на тези нацита им викаме boneheadsПървоначално написано от tedo_davis
![]()
registraciata mi na bif6a i nastoq6ta chupacabra e zapazena. c`est moi, obi4am fi pilenca /q elati pilenca pri batkoooooo haha/
hehe nz kak im vikate ama az mnenie nqmam za naci-tata ... edni sa dobri drugi ako si pynk .. ti razbivat glavata bez da mu mislqt.Първоначално написано от SixSense
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
пънковете са против boneheads, и нямат проблеми с истинските скинхедс, по простата причина, че са анархисти. схващаш ли идеятаПървоначално написано от tedo_davis
![]()
registraciata mi na bif6a i nastoq6ta chupacabra e zapazena. c`est moi, obi4am fi pilenca /q elati pilenca pri batkoooooo haha/
ne znam koi si koq si no gi shvashtam spox za istinskite skin heads opredeleno shvashtam BECAUSE edin ot tqh sam!Първоначално написано от SixSense
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
и в какво се изрязва твоето 'скинарство' ?
mda...ama taka dagovorim 3ma 4oveka po temata ve4e ne e mn zabavnopredi i nqkvi "nacita" pisaxa ama sa nikoi nema...za boneheads predi nqkolko dni si govorix s 2ma i ne me bixa prosto za6toto ne bqxa pili i vzex bira 4e mi se pie6e...ta kato se razgovorixme citiram "ami neznam za6to sum nazi no sum nazi" i tova mi go govorqt xora na po 22-3 godini...za kvo govorim? ediniqt si be6e vzel kniga "Lujata za 6-te miliona" pitam go kva e taq kniga i po4va da mi obqsnqva 4e hitler PROSTO karal xorata da rabotqt mnogo i te sami si umirali..posle go pitax za lagerite deto sa zatvarqli xora i sa gi goreli i za horata koito toq izrod e izbil zaradi bolniq si mozuk i toi kaji re4i po4ti nevinen go izkara...NEZNAM ZA KAKVO SE BORQT TEQ HORA...BONEHEADS!!! kva 4ista rasa kato trepqt malcinstvata i kvoto ne im haresa ? 4istata rasa e bilo opravdanieto na Hitler 4e e izbil tolkova narod! basi opravdanieto draznq se mamka mu ! kolkoto do istinskite skinheads 6te se radvam da se zapoznaq s nqkoi za6toto dosega samo sum 4el za tqx, no nikude ne sum gi vijdal surp i 4uk osven nqkvi mazni guzar4eta po vitoshka...samo pre4upeni krustove gledam i White Power! draznq se ve4e... iskam da napravq ne6to po vuprosa,no sam nemoga... govori6 mu,a to ot duma ne razbira..boneheads!! ve4e ne mi puka mn dali 6te me hvanat nqkude i 6te me prebiqt,no prosto sa mi sme6ni i me draznqt s toq pre4upen krust i White Power! da pro4etat istoriqta purvo ili da izgledat nqkoi film pone,no tva e polojenieto..te taka sa izbrali...v moite o4i te ostavat jalki..i nai strannoto e 4e nqkoi 4etat i znaqt i pak vqrvat v ideqta na edin bolen 4ovek s bolen mozuk...az ne sum nqkuv evrein ili ciganin mamka mu! No nqmam ni6to protiv tezi hora... pri vsi4ki vidove ima dobri i lo6i!!! TOVA e...Az sum 4ist Bulgarin i iskam da ima ravnopravie i pravo na glas nezavisimo soc.polojenie ili vuzrast! moje bi tova edin den 6te stane realnost,no tova 6te go re6i na6eto pokolenie
edin 4ovek trqbva da e svoboden za da vqrva i se bori za ideite si! Ako nqma svoboda nqma i izbor,nqma 6tastie,nqma jivot ako nqma svoboda !
Beat The Bastards!!!
много си прав.Първоначално написано от universal_dream
обаче аз не искам равноправие между всички щото ми е скимнало, ами щото не съм и чиста българка..
относно тъпите смешни нацита - те са некадърни да се наричат 'скинхедс' , дотук ОК, но какво да се прави, че са некадърни да се наричат нацита при положение, че дори не знаят за кфо го правят.. абе българска му работа![]()
sec malko gledam ti avatara ... pynkarka li si ? zashtoto kaza "ne sym 4ista bylgarka"?Първоначално написано от SixSense
Admin-Coki:
абе тъпо е да кажеш 'аз съм пънкар', щото не мисля, че съм достатъчно 'достойна' да съм пънкарка ... да кажем.. слушам пънк, и подкрепям анархистичните дейстивияи това че не съм чиста българка какво общо има?
am nishto obshto .. samo problemi ot Nazi-tata T'va eПървоначално написано от SixSense
![]()
Admin-Coki:
и без да пънкарствам пак имам проблеми с нацитата тка че споксПървоначално написано от tedo_davis
![]()
да вярно Българска му работа...ние българите сме много заблуден народ...а нацитата са наи заблудените от всичкикога ли ще си отворим очите и ще направим нещо по въпроса...няма значение skinheads ili punkheads или или... трябва да сме НАРОД! обединени и силни-united за да направим нещо по въпроса с тъпата ни държава! щото така разцепено няма да стане нищо..ще умрем в смрадта на собствените си отпадъци ХАХА!
Beat The Bastards!!!
никога няма да сме единни, защото никой не го иска. българи сме все пак, всеки трябва да се докаже че е нещо НАД другия.. тъпи хора.. кфи хора, доближаваме се до маймунките вече....Първоначално написано от universal_dream
абе да ви го начукам в гъза скапани тийнчета! скинхед=футбол, бира, бой и oi! DOC MARTENS forever!
Кви са тия простотии за единство и нацита?
ако беше прочел малко по-внимателно какво сме писали, щеше да разбереш за кфи нацита говорим. ае палиПървоначално написано от Анонимко
Vseki se mrazi-6toto vsichki se mislqt za strashna konkurenciq po mejdu si.Smeshno e otsrtani