ave kazvash,che si gord da poznacash skinar,takuv ot 60-te..DA ama nie ne sme v 60-te i normalno e razbiraniata malko ili mnogo,da sa se poikrivili.sam kazvash che ne razbirash mnogo,i az ne razbiram mnogo,obache ne prikazvam,taka che i ti nedei,az sum sigurna che Az Sum Bulgarche,razbira mnogo poveche ot skinovete ot kolkoto ti

"takuv ot 60" nqma znachenie ot koga sa. Ima dve strani. Rasisti i Nerasisti. ako 6te godinata da e 429 BC.

Istinskite skinari za koito govorq si su6testvuvat navsqkude, a ne mutaciqta.
Kude sum pisal che neznam mnogo? Ti nqma6 nai malkoto pravo da mi kazva6 da ne prikazvam taka. 6tot ti si bqla, i teb ne te interesuva, ne vijdam na kva usnova mi pi6e6: kolkoto da znaeme che si online li?..

Are da ne se zaqjdam s teb. Tuka razsajdavame ne se karame.

Az sum bulgarche ne e bil roden skinar ta da e toi samo tozi koito znae kakvo e tova. O6te poveche ochevadno neznae kakvo sa, 6tom vse o6te e takuv. Ako iska da e rasist i da trepe nebulgarite togava prosto da si gi mahne tiq drehi 6tot tka predstavq gre6nata kauza.

6te pomolq da ne pi6e6 poveche usven ako ima6 ne6to smisleno da kaje6 a ne prosto da draska6 raznoobrazno 6tot ti e skimnalo kato deistvitelno si nqma6 nito prust nito opit v taq rabota, i tova mi stana predelno qsno ot "posta ti'

sichko huu