- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- лапате ли го целия
естествено че немога целия![]()
Koito ne iska kogato moje nqma da moje kogato iska
1во зависи от партньора
2ро и от момичето до колко и е голяма устата
3то до каква степен успява да игнорире допира му до гърлото си.
4то 70% от мненията които прочетох - не се обиждаите - ама имам чувството, че са написани от отбор кретени. Хора хора факторите са си фактори погледнете ги и тогава се питайте.
тази тема мисля, че се преизчерпа....
П.С. Става страшно като почне да смуче просо летиш :Р
Мисля, че сложих точката на темата.
Според мен е супер яко да ти го лапнат почти целия защото якото е когато става тясно и главичката се допира до това тясно))
Обаче зависи много от техниката на момичето, от предварителната нагласа на момичето, от големината на члена на момчето, а също така и от устата на момичето иначе аз нямам нищо против някоя по опитна да по практикува на мен ......![]()
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на подпис/ забрана за ползване на такъв/
опитвала съм се целия и съм успявала,но когато пробвам по-продължително ми се насълзяват очите и започва да ми се повдига...иначе гаджето ми казва,че му е много хубаво така![]()
*ThE~WorLd~Is~MinE*
Поздравления малко момичета са способни на това на тази възраст .... а тези които са способни си мислят че как да го кажа че нещо не им е наред и затова не си признават ... макар че всичко се постига с тренировки. Евала ти праяПървоначално написано от pinK_Baby
![]()
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на подпис/ забрана за ползване на такъв/
Ai stiga be,skoro 6te vi kaja v podrobnostiproblem nema
![]()
Ми попринцип винаги опитвам и според размера се справям ако е прекалено голям си помагам с ръце защото е кофти докато мъ правиш кеф да ти се при гади![]()
Обичал ли си без да те обичат? Плакал ли си както плаках аз.Навярно не,защото винаги си бил обичан.Желая винаги да е така и да не изпаднеш ти в момент критичен и да страдаш както страдах аз!
Да, обикновено им ги лапам до топките, така ми допада най-много
уто4нявай с "у"Първоначално написано от няма.мир.за.грозните
а ти се научи че 4 - е цифра, а не букваПървоначално написано от vvs_go
Първоначално написано от pinK_Baby
И при мен е така.![]()
2т. системно, бан по профил и ип.
Mnogo zavisi ot razmera razbira se.Ako e po-maluk stava,no ako e po-golemichuk...s poveche usiliq eventualno moje da se poluchi...![]()
попринцип дам , но все пак си зависи от размера и от желанието ми![]()
Танцът е израз на вертикално желание , а целувката е предупреждение за долно нападение!!! :P
Да, мога.
Но си зависи от настриението дали искам да го направя.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
абе мога..ма не ми е мн приятно щото ми стига доста навътре в гърлото и ми става гадно
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Може....но вече е зададена така и така... По-добре отговори? Поемаш ли го целия до топките или не?Първоначално написано от My_Infernal_Majesty
Ne praa svir4oci,no ako pravex nqma6e da go lapam celiq i da si burkam v gurloto(s onova)
ObI4KaM~yOuR~eYeS~zA6ToTo Te Sa~VeRy~NicE~.
VeDnUj~LoOk~At~Me~I pOsLe~DoN't~FoRgEt~Me~.
MoEtO sUrCe~TiK~tAk~FoR~yOu~Za6ToTo~I~LOVE~YOU~~
bonboncheto_vicky
Имаш ли 14 години???![]()
хаха...и аз това се чудехПървоначално написано от Анонимко
![]()
ne moga celiq da go nalapam 6tot mi se povdiga i se polu4ava malko kofti situaciq
ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P
има мъже което обичат да чукат в устата, ако попаднеш на такъв?Първоначално написано от stra6no_sexy
упражнявай се повече за вбъдеще!