- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- лапате ли го целия
Опитвала съм целият и съм успявала. Една приятелка ми беше казала, че цаката става като си отпуснеш гърлото. Понеже като го стягаш и ти се повдига. + че на приятеля ми му харесва много!
Хахаха, опитай ти да видим дали ще можеш.Не, не мога и мисля, че това е абсурд, ако момчето е надарено.
ne sym lapala za sega
no skoro mislq da probvam s priqtelq mi za6toto toi mnogo iska...ne si mislete 4e me kara na sila za6toto sym sigurna
prosto me byzika i sym sigurna 4e 6te e mn 6tastliv
a vse pak kogato toi e 6tastliv i az sym 6tastliva
Ами чак целия малко трудно ще се погълне, особено ако е големичък...аз съм пробвала, ама отива ного на вътре и ми става гадно....то не е нужно да го лапнеш целия, за да се кефи момчето - важно е как го правиша и ти освен че го лапаш, може да го близкаш отстрани и т.н., тъй че и без да си го навираш целия може да се получи екстра
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
bal sam su maikata lapam go celiq kat jivotno i tva eta daje i anusa mu lija
![]()
Офффф бахти не се спряхте с тия глупости..човек нищо смислено не може да прочете в тоя форумПървоначално написано от SouLRippe®
![]()
Как целия уе..вие сте болнииииНапРау С ТаШаЦиТе
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
izvinqvai mn no ako ti zabodat vilica v madete i edin golqm shish v glavichkata na penisa nqma li da ti e po qko i sled tva da go lapnat i edva akumulirashta pechka da i slojish v ustata tva samo dokat go pisha svurshih 10 puti po 0.25 ml 2 litra i polovina sperma na vqturaПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
\
/ \
/
![]()
![]()
![]()
Хахахах абе ти като мн знайш що не дойдеш АЗ да ти напраа 1 свирка? да те видим тогава дали мн ша вийш![]()
idvamПървоначално написано от Анонимко
![]()
е..нали аз щях да идвам неска бе?!?!? кво стана?!![]()
a se v guz samo da usetq tvoite sochni vlajni usmi koito mi napomnqt prqsno izpecheno kafe s mirisa na braziliq ..da gi usetq s kurovata si glava adi milo chakam teПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Айде любов моя ей сега след малко тръгвам,чеееее..искам да ми разкажеш приказка :P
А и мило мило..обичам те,милооооооо![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i az te obicham lubov moq i te chakam s neturpenie adi {{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{P}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}} }}}Първоначално написано от Анонимко
Ай народе аз след малко почвам да се оправям,щото тва момченце СоулРиппер ме нави да му правя свирка и..Ся ще ходя у тях
Айде стискайте ми палци да не се изложа..
![]()
nqma nqma s neq hodim ot blizo 5 meseca i az mn q obicham i tq prai mn hubavi svirki za sujelenie trqq da mi vqrvate shtot edva li sha prai na drПървоначално написано от Анонимко
ta t.e. nqma da se izloji shot dosta dobreadi milichka chakam te po fast
OMG![]()
8 т. системно- бан по ип и профил
Момиче ти ,вече си КУРВА! По темата:От когато съм с гаджето ми тя винаги ми го е лапала целияПървоначално написано от NESSY
![]()
Хахаха аз ако се пробвам целия..малиии![]()
parviq i vtoriq pat vidqh zor ama sled tva spokoino si go lapam celiq![]()
Съдейки по датата, въпроса може да не е към жените бе !!!Първоначално написано от ATAKABG
![]()
![]()
![]()
Не насилвайте приятелката си да го поема целия в стата си. За всички момчета важи правилото - колкото по-навътре, толкова по-добре. Особено ако е по-голям - моя е 21 см. и на девойките им е трудно.
от кое даскало си кажи да се преместя да се потренирашПървоначално написано от NESSY
А ся сериозно
Защо пък непременно трябва да е момче от твойто даскало ми толкова ли няма други училища и момчета![]()
Оптимист ЗАВИНАГИ!