.
Затворена тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 85
    Голям фен
    Град
    Lost In Dying World
    Опитвала съм целият и съм успявала. Една приятелка ми беше казала, че цаката става като си отпуснеш гърлото. Понеже като го стягаш и ти се повдига. + че на приятеля ми му харесва много!

Мега фен Аватара на koalka
    Хахаха, опитай ти да видим дали ще можеш.Не, не мога и мисля, че това е абсурд, ако момчето е надарено.

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Хахаха, опитай ти да видим дали ще можеш.Не, не мога и мисля, че това е абсурд, ако момчето е надарено.
    Подкрепям

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

ne sym lapala za sega

no skoro mislq da probvam s priqtelq mi za6toto toi mnogo iska...ne si mislete 4e me kara na sila za6toto sym sigurna

prosto me byzika i sym sigurna 4e 6te e mn 6tastliv
    a vse pak kogato toi e 6tastliv i az sym 6tastliva

Голям фен
    Ами чак целия малко трудно ще се погълне, особено ако е големичък...аз съм пробвала, ама отива ного на вътре и ми става гадно....то не е нужно да го лапнеш целия, за да се кефи момчето - важно е как го правиш а и ти освен че го лапаш, може да го близкаш отстрани и т.н., тъй че и без да си го навираш целия може да се получи екстра
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимка в подпис.

доколкото мога лапам....

98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си!!!

bal sam su maikata lapam go celiq kat jivotno i tva e ta daje i anusa mu lija

Guest
    Цитирай Първоначално написано от SouLRippe®
    Офффф бахти не се спряхте с тия глупости..човек нищо смислено не може да прочете в тоя форум
    Как целия уе..вие сте болнииии НапРау С ТаШаЦиТе

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от SouLRippe®
    Офффф бахти не се спряхте с тия глупости..човек нищо смислено не може да прочете в тоя форум
    Как целия уе..вие сте болнииии НапРау С ТаШаЦиТе
    izvinqvai mn no ako ti zabodat vilica v madete i edin golqm shish v glavichkata na penisa nqma li da ti e po qko i sled tva da go lapnat i edva akumulirashta pechka da i slojish v ustata tva samo dokat go pisha svurshih 10 puti po 0.25 ml 2 litra i polovina sperma na vqtura \/ \/

Guest
    Хахахах абе ти като мн знайш що не дойдеш АЗ да ти напраа 1 свирка? да те видим тогава дали мн ша вийш

Хахахах абе ти като мн знайш що не дойдеш АЗ да ти напраа 1 свирка? да те видим тогава дали мн ша вийш
    idvam

Guest
    е..нали аз щях да идвам неска бе?!?!? кво стана?!

е..нали аз щях да идвам неска бе?!?!? кво стана?!
    a se v guz samo da usetq tvoite sochni vlajni usmi koito mi napomnqt prqsno izpecheno kafe s mirisa na braziliq ..da gi usetq s kurovata si glava adi milo chakam te

Guest
    Айде любов моя ей сега след малко тръгвам,чеееее..искам да ми разкажеш приказка :P
    А и мило мило..обичам те,милооооооо

Айде любов моя ей сега след малко тръгвам,чеееее..искам да ми разкажеш приказка :P
    А и мило мило..обичам те,милооооооо
    i az te obicham lubov moq i te chakam s neturpenie adi {{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{P}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}} }}}

Guest
    Ай народе аз след малко почвам да се оправям,щото тва момченце СоулРиппер ме нави да му правя свирка и.. Ся ще ходя у тях Айде стискайте ми палци да не се изложа..

Ай народе аз след малко почвам да се оправям,щото тва момченце СоулРиппер ме нави да му правя свирка и.. Ся ще ходя у тях Айде стискайте ми палци да не се изложа..
    nqma nqma s neq hodim ot blizo 5 meseca i az mn q obicham i tq prai mn hubavi svirki za sujelenie trqq da mi vqrvate shtot edva li sha prai na dr
    ta t.e. nqma da se izloji shot dosta dobre adi milichka chakam te po fast

OMG
    8 т. системно- бан по ип и профил

Guest
    Цитирай Първоначално написано от NESSY
    Много бих искала да пробвам да правя свирки на някое ГОТИНО момче,но имам един проблем:Аз съм 8 клас и в нашето даскало има много готини момчета и ако на някое от тях направя свирки на другия ден цялото училище ще знае и ще ме мислят за КУРВА!!! За това не сам пробвала!
    Момиче ти ,вече си КУРВА! По темата:От когато съм с гаджето ми тя винаги ми го е лапала целия

Супер фен
    Хахаха аз ако се пробвам целия..малиии

o.c_fenka
    Guest
    parviq i vtoriq pat vidqh zor ama sled tva spokoino si go lapam celiq

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    Еби му мамата... тая тема навършва днеска точно 2 години
    Съдейки по датата, въпроса може да не е към жените бе !!!

Guest

Съобразете се с приятелната си

Не насилвайте приятелката си да го поема целия в стата си. За всички момчета важи правилото - колкото по-навътре, толкова по-добре. Особено ако е по-голям - моя е 21 см. и на девойките им е трудно.

Цитирай Първоначално написано от NESSY
    Много бих искала да пробвам да правя свирки на някое ГОТИНО момче,но имам един проблем:Аз съм 8 клас и в нашето даскало има много готини момчета и ако на някое от тях направя свирки на другия ден цялото училище ще знае и ще ме мислят за КУРВА!!! За това не сам пробвала!
    от кое даскало си кажи да се преместя да се потренираш
    А ся сериозно
    Защо пък непременно трябва да е момче от твойто даскало ми толкова ли няма други училища и момчета
    Оптимист ЗАВИНАГИ!

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Не ! Не го ! И без тва свирки не бих правила на всеки , с когото правя секс.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си