- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- Едно предложение ?
Не знам дали е само от мен *ако и други са на същото дередже,да кажат*
Влизам си във http://teenproblem.net/forum бързо и безпроблемно. Избирам си форум Фън да кажем - пак всичко е ОК . Само,че като се опитам да вляза в някоя ТЕМА , ми зарежда 8-10 секудни и според мен не е нормално . И ако това е и на други хора , не само на мене , няма ли да е добре , ако сложите някакво ограничение на картинките в подписите,защото явно те са причината за това забавяне на зареждането на страницата
i az opitah s takiva ubejdeniq, .. mozycite obache ne se trogvat i se praqt na umni!
za tova si instalirah Opera, i si q nastroih da zarejda samo keshiranite kartinki. deistva dosta dobre. zarejda stranichkata za po 4sek maksimum
Пий Бира За Да Станеш Човек
Мен винаги ми е баван тоя сайт
I'll be your dream,I'll be your wish
I'll be your fantasy.I'll be your hope,
I'll be your love,
be everything that you need.
Mi na men mi zarejda barzo ama nqkoi pat se bozi zaradi kartinkite 6toto te dostva natvarvat![]()
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
mi i kato sa vi shtaigi mashinite ko iskate!
az samo ponqkoga imam problemi.ne vinagi. ina4e i az q imam instalirana opera, oba4e kum neq pribqgvam samo ako ima problemi s microsoft-a. ama sq da ne se otklonqvam ot temata
kartinkite...ne znam dali te sa problema, nai veroqtno da. no na mene te mai mi se zarejdat posledni i gledam samo postovete. te pone si mi izlizat dokato kartinkite o6te se vla4at![]()
Любовта е най-висшата степен на омразата
na mene mnogo puti mi e mogo bavno![]()
![]()
ami posledno vreme dori ne moga da viq povecheto avatari ili podpisi otvarq mi stranicata obache kartinkite sa s X
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
Na men pove4eto puti mi se zarejda barzo saita, no imam slu4ei kogato e mnogo baven i trudno se rovq v negoTova e ot neta...No za tvoq problem ne znam kakva e pri4inata
![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
seksi .. kvo znachi byrzo ? imash 1terabait za sekunda skorost i ti otvarq sait za 2sek. max sys vsichkite mu kartinki?
Ами имаше едната тема и Lea се беше погрижила да сложи 26 612 човечета () и как няма да се бъгне ... за щастие след като дигнахме паника ся модераторите се опитват да се покажат че вършат работа и ги махнаха ... ама сяко чудо за 3 дни
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!