- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- liubimite vi temi vuv foruma
emm tursih , tursih ama ne namerih taq tema , ako sluchaino q ima se izvinqvam i shte pomol1 za 2 neshta da mi dadete link i posle da se iztrie moqta tema![]()
Think. Believe. Dream. Dear!
imam mnogo liubimi temi..no nai me kafat anketite..![]()
moje bi...........................interesnite temi ot Fun fun i pak fun 6oto ima mnoo sme6ni glupusti4ki![]()
There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!
obi4am temite, v koito mnogo hora davat mnenie interesno e da vidi6 kakvo si mislq horata na vyzrast, gore dolu kato tvoqta![]()
*ThE~WorLd~Is~MinE*
Хехе много са няма смисъл да изброявам...![]()
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
Stoinostnite, tezi koito se otnasqt za seriozni ne6ta, a ne bludkavite igriSa6to taka moite temi, 6tom az sam gi pusnala zna4i me kefqt
![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
няма смисъл да изброявам![]()
I az se kefq p04ti na si4ki temi kydet0 pi6at mn h0ra i mi e interesn0 da vidq kf0 mislqt !
temite na Satanas_daughter
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
По-добре питай кои са темите, които не ми понасят. Това са темите-игри, темите са обсъждане на юзъри и глупавите теми на разни гости и флудъри. Всички други малко или много ми харесват.
e napravo se olq tuka.kazva6 4e se zaqjda s tebe,a v slu4aq tozi koito se zaqjda si tiПървоначално написано от Traffic
i pone po temata da be6e pisal...
ina4e na men lubimite mi temi sa smislenite(kakva promqna v men,a) i tezi deto pisah kato luda v tqh mi stavat vse po bezinteresni
hihihi i mnogo se kefeh na temata za obsujdane na userite...jalko 4e ve4e svur6i
![]()
Любовта е най-висшата степен на омразата
амхммм.......тея сериозните щот ме карат да мисля..а мн го обичам туй....
![]()
..But why?...