.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

liubimite vi temi vuv foruma

emm tursih , tursih ama ne namerih taq tema , ako sluchaino q ima se izvinqvam i shte pomol1 za 2 neshta da mi dadete link i posle da se iztrie moqta tema
    Think. Believe. Dream. Dear!

Голям фен
    Град
    Na nebeto sred zvezdite
    imam mnogo liubimi temi..no nai me kafat anketite..

moje bi...........................interesnite temi ot Fun fun i pak fun 6oto ima mnoo sme6ni glupusti4ki
    There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!

Голям фен
    Град
    Stara Zagora
    obi4am temite, v koito mnogo hora davat mnenie interesno e da vidi6 kakvo si mislq horata na vyzrast, gore dolu kato tvoqta

*ThE~WorLd~Is~MinE*

Голям фен
    Град
    По света и у ВАС!!!
    Хехе много са няма смисъл да изброявам...
    When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away

Голям фен
    Град
    София, Матрицата-4 :)
    ми любима тема нямам. влизам във всички теми, за които видя, че ренито е писала вътре.

Click!

Stoinostnite, tezi koito se otnasqt za seriozni ne6ta, a ne bludkavite igri Sa6to taka moite temi, 6tom az sam gi pusnala zna4i me kefqt
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

Guest
    няма смисъл да изброявам

Супер фен
    Град
    Stara Zagora
    I az se kefq p04ti na si4ki temi kydet0 pi6at mn h0ra i mi e interesn0 da vidq kf0 mislqt !

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    temite na Satanas_daughter
    Admin-Coki:
    Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.

Guest
    По-добре питай кои са темите, които не ми понасят. Това са темите-игри, темите са обсъждане на юзъри и глупавите теми на разни гости и флудъри. Всички други малко или много ми харесват.

Голям фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от ^AvRiL^LaViGnE^
    По-добре питай кои са темите, които не ми понасят. Това са темите-игри, темите са обсъждане на юзъри и глупавите теми на разни гости и флудъри. Всички други малко или много ми харесват.
    ти май няма тема, за която да не кажеш, че не ти харесва. някой се е родил с гъзъ нагоре и като е пораснал сичко и секи му е криво....

Click!

Цитирай Първоначално написано от Traffic
    ти май няма тема, за която да не кажеш, че не ти харесва. някой се е родил с гъзъ нагоре и като е пораснал сичко и секи му е криво....
    e napravo se olq tuka.kazva6 4e se zaqjda s tebe,a v slu4aq tozi koito se zaqjda si ti i pone po temata da be6e pisal...
    ina4e na men lubimite mi temi sa smislenite(kakva promqna v men,a ) i tezi deto pisah kato luda v tqh mi stavat vse po bezinteresni hihihi i mnogo se kefeh na temata za obsujdane na userite...jalko 4e ve4e svur6i

Любовта е най-висшата степен на омразата

Голям фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от amy lee
    Цитирай Първоначално написано от Traffic
    e napravo se olq tuka.kazva6 4e se zaqjda s tebe,a v slu4aq tozi koito se zaqjda si ti i pone po temata da be6e pisal...
    ina4e na men lubimite mi temi sa smislenite(kakva promqna v men,a ) i tezi deto pisah kato luda v tqh mi stavat vse po bezinteresni hihihi i mnogo se kefeh na temata za obsujdane na userite...jalko 4e ve4e svur6i
    аз по темата съм писал по-нагоре, а че тя се заяжда си е вярно и като ми се отвори шанса винаги й го връщам, без значение дали тя се е заяла или не....

Click!

Супер фен
    Град
    above the clouds..
    амхммм.......тея сериозните щот ме карат да мисля..а мн го обичам туй....

..But why?...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си