.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Тема: imam problem4e

Град
    не е установено още :]]

imam problem4e

molq vi se pomognete mi nqkolko dni sled kato s moq priqtel go pravihme zapo4na da me boli mnogo i po sramnite mi ustni se poqviha ne6to kato cepnatini,pokriti s nqkav bql sekret pomonete mi i ne mi se podigravaite s obidi i nasme6tki

kalinka_malinka
    Guest
    колкото може по скоро отивай на гинеколог, за да ти даде точна диагноза

Град
    СеДнаЛа На КъЛБотО ЗЕмя
    GINEKOLOG!!!!!
    {!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}

slun4iceeeto
    Guest
    eto edno dokazatelstvo 4e ne vinagi misulta 4e si gotov da poeme6 otgovornost sled kato se otdade6 na nqkogo ne vinagi se okazva vqrna

a na problema 6te otgovorq 4e nqmam predstava kakvo moje da e tova,no moq suvet e da se konsultira6 s genekolog,a ako te e strax ili sram ve4e nz za6toto moje bi samo toi 6te ti pomogne

umnata sledva6tiq put i uspex dano ne e ne6to seriozno

Guest
    Ако сте били без презрватив, най-вероятно ти е лепнал нещо. Можеш първо да го питаш дали се е изследвал за венерически болести, после да си посетиш гинеколога. Ако той те е заразил, ще трябва впоследствие и него да го заведеш, за да се лекувате заедно.
    Но задължително иди на гинеколог. Просто нямаш друг избор.

Guest
    Ако се чувстваш толкова голяма, че да правиш секс, не виждам да има проблем да отидеш при гинеколог да те прегледа.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ако се чувстваш толкова голяма, че да правиш секс, не виждам да има проблем да отидеш при гинеколог да те прегледа.
    Точно.

Град
    varna
    Цитирай Първоначално написано от the^one
    Точно.
    mda, ako sq kaje6 4e te e sram tova dokazva kolko nezrqla moje da si za sex.vednaga bqgai na ginekolog. i na toq bal1k moje da mu go zavre6 otzad! koi znai s koq kurva e bil i posle ti e lepnal nqkoq gadost. mn kofti naistina.

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Доста неприятно... Ами трябва да отидеш на лекар, че това не е нормално..

Цитирай Първоначално написано от foxy-to
    mda, ako sq kaje6 4e te e sram tova dokazva kolko nezrqla moje da si za sex.vednaga bqgai na ginekolog. i na toq bal1k moje da mu go zavre6 otzad! koi znai s koq k***a e bil i posle ti e lepnal nqkoq gadost. mn kofti naistina.
    Симптомите на венерическите болести понякога не съществуват или отшумяват много бързо, така че човек си мисли, че е било временно явление или протриване.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Град
    varna
    e da oba4e toi izglejda ne se e pazil i sega na momi4eto mu e kofti

Не съди толкова. Може да е имал сериозна и дългогодишна връзка с момичето, което му е предало това нещо и при нея да е било хронично например - тогава няма симптоми. Повечето хора не се пазят със сериозните си гаджета. Не че го оправдавам, но знам какво е.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Град
    varna
    da prava si. mai prekaleno mn s1dq. oba4e s1m si takava, nikoga ne othv1rlqm i nai-lo6ite varianti

Ако сте били без презрватив, най-вероятно ти е лепнал нещо. Можеш първо да го питаш дали се е изследвал за венерически болести, после да си посетиш гинеколога. Ако той те е заразил, ще трябва впоследствие и него да го заведеш, за да се лекувате заедно.
    Но задължително иди на гинеколог. Просто нямаш друг избор.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Град
    Някъде покрай пудинга
    Върви на генеколог. Ако ти е лепнал нещо да те лекуват. Може да не са умира от туй ама по добре отиди, не искаш козметични дефекти по вагината си нали? После като те види някой какво ще си помисли...10 лв струва да отидеш на генеколог. Има и нещо такова като лекарска тайна. Тоя човек вижда секи ден хора като теб, от какво да те е срам-човек си?
    Е ако искаш отиди на ветеринар

Macka,idi na genekolog 6toto moje da e ne6to mn seriozno.

Цитирай Първоначално написано от kis4ety
    Macka,idi na genekolog 6toto moje da e ne6to mn seriozno.

Guest
    genekolog be momi4e

Супер фен Аватара на rakiQ
    100 пъти и казахте на момичето гениколог
    още 100 нема ли да и каете

Град
    Варна
    Отивай на гинеколог!
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си