- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- imam problem4e
molq vi se pomognete mi nqkolko dni sled kato s moq priqtel go pravihme zapo4na da me boli mnogo i po sramnite mi ustni se poqviha ne6to kato cepnatini,pokriti s nqkav bql sekret pomonete mi i ne mi se podigravaite s obidi i nasme6tki![]()
![]()
![]()
колкото може по скоро отивай на гинеколог, за да ти даде точна диагноза
GINEKOLOG!!!!!![]()
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
eto edno dokazatelstvo 4e ne vinagi misulta 4e si gotov da poeme6 otgovornost sled kato se otdade6 na nqkogo ne vinagi se okazva vqrna
a na problema 6te otgovorq 4e nqmam predstava kakvo moje da e tova,no moq suvet e da se konsultira6 s genekolog,a ako te e strax ili sram ve4e nz za6toto moje bi samo toi 6te ti pomogne
umnata sledva6tiq put i uspex dano ne e ne6to seriozno![]()
Ако сте били без презрватив, най-вероятно ти е лепнал нещо. Можеш първо да го питаш дали се е изследвал за венерически болести, после да си посетиш гинеколога. Ако той те е заразил, ще трябва впоследствие и него да го заведеш, за да се лекувате заедно.
Но задължително иди на гинеколог. Просто нямаш друг избор.
Ако се чувстваш толкова голяма, че да правиш секс, не виждам да има проблем да отидеш при гинеколог да те прегледа.
Доста неприятно... Ами трябва да отидеш на лекар, че това не е нормално..![]()
Симптомите на венерическите болести понякога не съществуват или отшумяват много бързо, така че човек си мисли, че е било временно явление или протриване.Първоначално написано от foxy-to
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Не съди толкова. Може да е имал сериозна и дългогодишна връзка с момичето, което му е предало това нещо и при нея да е било хронично например - тогава няма симптоми. Повечето хора не се пазят със сериозните си гаджета. Не че го оправдавам, но знам какво е.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Първоначално написано от Анонимко
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Върви на генеколог. Ако ти е лепнал нещо да те лекуват. Може да не са умира от туй ама по добре отиди, не искаш козметични дефекти по вагината си нали? После като те види някой какво ще си помисли...10 лв струва да отидеш на генеколог. Има и нещо такова като лекарска тайна. Тоя човек вижда секи ден хора като теб, от какво да те е срам-човек си?
Е ако искаш отиди на ветеринар![]()
Macka,idi na genekolog 6toto moje da e ne6to mn seriozno.
Първоначално написано от kis4ety
![]()
![]()
genekolog be momi4e![]()
100 пъти и казахте на момичето гениколог
още 100 нема ли да и каете![]()
Отивай на гинеколог!
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.