- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво ви прави щасливи ?
Аз пък съм много рядко щастлив...
И все пак всички,които казват,че трябва да се обръща внимавние на дребните неща са прави.Примерно-аз съм с НОКИА3310..оня ден си смених оригиналния тъмно син панел(с който съм от 4г) с един ЖЕСТОК прозрачен светлосин...НАПРАВО УМРЯХ ОТ КЕФ...все едно имам нов телефон.Не можах да му се нарадвам 3 дена![]()
Щастлив съм,като гледам Tom & Jarry...дори да са стари серии,пак умирам от кефВкусовите удоволствия са ясни ...и може би остава най-важното-когато всички близки са наред и се разбираме...и когато приятелите ми показват,че държат на мен...ето това ме прави наистина щастлив.
Също когато се запозная с някой открит,искрен и отворен душевно човек...и разбирам,че не всички са завистливи и лицемерни копелета.Има и хубави хора.ИМА ГИ!ВЯРВАМ В ТОВА!![]()
![]()
![]()
Когато искаш нещо-търсиш начин,когато не го искаш-търсиш оправдание.
amI neznam 4esno kazano zavisi no nai ve4e tova da sam s priqtelite mi i si4ko da e na 6+:P
He e Ba}|{Ho DaJlu Me MpA3u|_|_| iJli Obu4a6 -Ba}|{HoTo e 4e u B DBaTa CJlu4e9| Cu MuCJlu6 3a MeHe!{}:P
I az sam taka-nau4ila sam se vinagi da bada usmihnata i da se razdvam i na nai-maninkoto ne6to...Първоначално написано от aBeP4eTo
A btw aBeP4eTo ima6 stra6en podpis-mnogo me nakefi,super e![]()
Razdqlata za lubovta e tova koeto e vqtara za oganq:slabiq gasi,a silniq razgarq!!!
Ne zabravqi GOLEMITE neshta v jivota, no ne se otkazvai i ot MALKITE radosti!Radva me vsi4ko
Shtastliva sym,kogato i horata okolo men sa shastlivi.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Рядко съм щастлива,в по-голямата част от времето съм винаги нацупена.И винаги мрънкам за всевъзможни глупости.Но иначе могат много неща да ме направят щастлива,стига в този момент да не прояввам своя инат и да не искам да покажа истинското си настроение.
НАпример щастлива се чувствам,когато семейството ми е добре.
Щастлива се чувствам,когато съм с приятелите си.
Щастлива се чувствам,когато усещам присъствието на любимия човек.
Щастлива съм и когато другите са щастливи,когато всички около мен се смеят и се радват на живота.
Най-добрите и красиви неща на света не могат да бъдат видяни, нито докоснати... те се усещат в сърцето.
i az taka...Първоначално написано от Alli
)) osobeno za sms-a hahaha
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Az SyM sI gAzE i Za DrUgItE hIcH nE mE e*e !!!
Щастлив съм:
когато Ливърпул бий
когато аз побеждавам
когато съм с приятели
когато си поискам![]()
Ами щастлива ме прави всичко което ме кара да се усмихвам...дори това че преди малко татко ми донесе счупената част от единия ми нокът и ми предложи да я залепим..стига ми че успя да ме засмее...
In such ugly times, the only true protest is beauty!
Ами...напоследък не съм мноого щастлива,даже бих казала въобщеНо иначе щастлива ме прави...една усмивка,едно намигване,една прегръдка,хехе една шестица
или един СМС....едно нахранено улично животинче...Всичко хубаво ме кара да се усмихваМ!!!
![]()
Най-щастлива съм когато усещам че хората ме обичат и уважават.Иначе и разни дреболийки като някоя картичка или мила целувчица по бузката също биха ме направили щастлива стига да е от сърце.
Миличка, и аз съм така- старая се винаги да търся положителната страна на нещата, да се радвам дори на най-дребните неща.Първоначално написано от aBeP4eTo
Щастлива съм, когато усещам, че хората ме харесват и държат на мен....
Щастлива съм, когато слушам музика, гледам хубав филм, хапвам нещо, което обичам, разхождам се и съм на някое красиво място...
Щастлива съм, когато имам успехи, когато си почивам или пък съм си свършила работата....
Щастлива съм, когато съм с любимите си хора....
Щастлива съм, когато си спомням за хубавите моменти....
.......
Щастлива съм, когато........ съм щастлива![]()
... Кой, ако не аз
.... Кога, ако не сега...
ponqkoga mn malko neshto moje da me napravi shtasliva...to4no v momenta bih bila adski shtastliva ako vidq edin prqtel da se usmihne,zashtoto ve4e nqkolko meseca ne sum vijdala usmivkata mu...
shtastliva sum kogato nqkoi kaje ili pokaje, che me obicha ili puk kogato az go napravq.. kogato nqkoi mi se usmihne, kogato nqkoi priqtel me gushne
kogato gushkam koteto si
kogato sme se subrali mnogo priqteli.. kogato tancuvam na liubima pesen nparimer
kogato horata okolo men sa shtastlivi i me zarejdat s polojitelna energiq..
kogato nqkoi se griji za men
kogato pravq neshto hubavo za nqkoi, koito obicham..
kogato vidq nqkoi da pravi dobro..![]()
kogato polusha podaruk
kogato se naspq... lollz
ooo daaaa i kakto pochti vsichki, kogato qm shokolad ili neshto drugo liubimo..
mislq, che ne sa nujni mnogo usiliq, za da napravish nqkoi shtastliv i e hubavo kogato se setish da go napravish.. =)
Your love is one in a million