- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс на плажа
Искам да ви питам правили ли сте секс на плажа?![]()
Аз това лято пробвах за първи път (на пясъка става дума) с една германка, дето не искаше да ме вземе при себе си в ходела и го направихме на плажа ама дупето ми се напълни с пясък.
Кажете вашия опит какъв е![]()
A ako ti vlene pesak u guza ?
da,pravila sum na plaja , no be6e mn typo 6toto po edno vreme ima6e nqkvi mangali det zqpaha![]()
![]()
![]()
i trqq6e da sprem
a za pqsuka nqma6e problemi
![]()
da i na su6ata i vuv vodata, kakto i v postovete na spasitelite, ne sum ostanala nedovolna, daje e bilo super izjivqvane![]()
Haha na nebeto ne iskate li???Kvi sa tiq tupotii sex na plaja!!!!Moje da se pravi na mnogo po-romanti4ni mesta na zakrito!!!Ne si padam po otkritite mesta.......specialno za takiva li4ni vzaimootno6eniq!!!!![]()
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
Abe vii ste se pobarkali be![]()
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
абе то имаше един такъв виц за секс на плажа ама айде не сега че нямам време![]()
Животът е кратък! Не се лишавай от нищо!
![]()
kato ti polepne po patkata i vlezne v minjata naesh li kvo veselo shti stane i ne samo na tebe!!!
Goreshtite ti ustni sa soleni, navjarno pak si pravila minet, no az shte prodyljavam da te shibam, zashtoto sym prostak, a ne poet!!!
ami ne ama mn iskam da opitam![]()
![]()
![]()
stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!
nem
Не съм правила,но съм голяма мераклийка.А в гората под дърветата бих казала че също не е никак лошо![]()
Предното лято го изкарах в Созопол и за 2 месеца доста пъти ми хрумна тази идея, но се отказах. Първо, защото и двата плажа бяха осветени и яко щъкаха хора и второ, защото ме е страх, че ще се напълня с пясък, ще дере и боли.
![]()
Собственост на Canis_Dirus
pravil sym go nqkolko pyti v/u pesyka no ne ostanah mn ocharovan ..
ako pravite seks na otkrito si slagaite postelka(taka nqma da ima pqsak v dupeto)........a za seks na plaja...nesam probvala,no ako hodq na more s gageto,ako nqma hora 6te go napravq... \
/
i az ne sum go pravila no sum merakliika nadqvam se tova lqto i tova da opitam![]()
NE SAM GO pravila...no ako otidem s gadjeto shte go napravq....![]()
пробвала съм на всякаде що е на морето от водата до пясъка и каманяците много яяко беше![]()
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Правила съм секс единствено в София. На плажа...ако е през нощта и е на кърпа.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
не сам правил ... ма мноу искам да пробвам![]()
Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money.If you think the fuck is funny,fuck yourself and safe your money