KOlko trqbva da mi e dylyg poloviqt organ v erektiralo systoqnie?Na 15 godini sym i mi e 14-15 cm.Tova dostaty4no li e i 6te raste li o6te.V diametyr e 11 cm.Tova dobre li e?
Има време до към 20години ще растеш, споко. Според мен 15см не е никак зле, но, ако те притеснява много, сокойно имаш още бая време да се развиваш!
ALL I EVER WANTED,ALL I EVER NEEDED IS HERE IN MY ARMS!WORDS ARE VERY UNNECESSARY THEY CAN ONLY DO HARM!
spoko normalno e no moje i da raste pove4e taka 4e spoko
HORA,ZAPOMNETE-AZ SUM MOM4E!!!
emi kvo da ti kaja mislq 4e ti e dobre ama primerno moq e 17-8 i sam na 16 ot 2 dena!!!Първоначално написано от SMS-MMS
da ti kaja minal si granicata i ve4e si v normalnoto otdelenie...i 15 da ti ostane nqma problem 6toto nali se se6ta6 4e e vajno kak go vratka6 i 4e tva 4e si s 20cm (primerno) ne zna4i 4e 6te si eba4 ot klasa...
![]()
![]()
absolutno dobre ti e, a ima i da ti raste o6te do kum 22 godini![]()
dobre ti e ne se pritesnqvai
Нищо не може да бъде по-голямо от човешката глупост !!!
E,ve4e sym spokoen![]()
"V diametyr e 11 cm.Tova dobre li e?"
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ в диаметър няма как да е 11см !!!!!! мм може ама см НИКОГА![]()
![]()
![]()
Животът е кратък! Не се лишавай от нищо!
![]()
Spox ia az sam na 15 i na men mi e tolkoz!
2PAC forever in our hearts! Just keep this legend alive!!!
THUG LIFE
Until The End Of Time
Just Me Against The World
"....What's next, I don't know and I don't care
One things fo' sho', tommorrow I won't be here...."
Диаметърът е мнооо голям....Знае6 ли какво е диаметър???Първоначално написано от SMS-MMS
Немам Подпис...
do 25 godini she raste !i e napulno normalno ! TOCHEN TI E !
pussy wet as a river
you need a boat for me nigga
come on baby just lay down
or to bed with me baby
see me rubbin' my clit
suckin' (suckin') my tits
q pak se zamisli hubavo!!! Kato iskam da otbeleja 4e vzimam pod vnimanie gre6kata diametyr/perimetyr!Първоначално написано от serialkiller
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
w0w pi4 ... a we dobre si si , k`vo se pritesnqva6 !![]()
MNOGO TI E ZLE ONAQ RABOTA!!!19-20 E IDEALNO
batkooo nz ama na javata mu e kam 30 tina eba goo iskam da ti rashlabq anusa ...![]()
![]()
![]()
az sum na 14 i mi e 16...smqtai
Май всеки си мисли че като излъже и ще се почувства супер мъж. Тез които ми говорят тука че са на 15 16 години и к*ра им е над 16 супер много лъжат или си го мерят от мъ*ите нагоре. Нз какви бяха ония сведения за пи*ките там в по-горната тема, но на 80% от БЕЛИТЕ МЪЖЕ (не деца) им е между 13,5 и 17. Ще пусна тема да видите сега дали е добре да имаш толкова голяма патка.
Ае споко бе. Идеал си ти е. Това ти е напълно достатъчно. Идеалния размер![]()
На 15 години не си ли учил елементарна геометрия? Обиколката е 11. Ако беше диаметър, щеше да е 5 пъти по-дебел.