- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- НЛО - разкази на лични преживявания - от ВАС!
Az ne sym imala kakyvto i da bilo doseg s NLO, ne sym gi vijdala realno i ne sa me otvli4ali za sega.Ima vreme.
No imam izvestni podozreniq, 4e sysedkata ot stariq kv sa q pribirali
...Redovno obqsnqvashe na men i na maika mi 4e hodela 'gore' [kude beshe tova ne stana mn qsno], vidqla se s toz i onq...vse krakata q bolqha ot mnogoto i tejko hodene i prepqtstviqta koito se nalagalo da preminava [usymnih se 4e moje b "Bojestvenata komediq na Dante e provokirala vyobrajenieto i]..Chesto i se slu4vashe da polu4ava signali ot tova 'gore' i nakraq reshi 4e tova e bilo znak da pomaga na horata i stana qsnovidka
... Kakvi li ne neshta ne ni e razkazvala i ponqkoga beshe tolkova ubedena i uverena v dumite si 4e 4ak az se osymnqvah v pravotata i
.. Ponqkoga si mislq, 4e dori i da syshtestvuvat takiva neshta, dori i da sa verni dumite na sysedkata nie nikoga ne bihme gi prieli zashtoto te izlizat izvyn normata za 'normalnost'...
![]()
V deistvitelnost i az ne vqrvam na podobni razkazi tip 'otvle4eni ot vihyra' no vqrvam 4e syshtestvuva NLO i vsqkakvi podobni paranormalni qvleniq...
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.