.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37
    ANTON```
    Guest

За какво бихте дали живота си?

Срещу какво бихте дали животът си и бихте ли го дали за нещо? Ако можете кажете с повече подробности защо бихте се пожертвали заради (каквото кажете).
    Аз бих го дал за близките си.

Аз бих дал живота си както за мойте роднини,така и за едно момиче което много обичам
    http://poetry.rotten.com/worm/
    Im A Gangsta & My Life Is Gangsta!

Cyberdyne_101
    Guest
    За нищо не го давам Все пак не съм го намерил на пътя тоз Живот..

Повече от фен
    bih dal jivota si za nqkoq naistina blagorodna cel,ili za edno momi4e v koeto sum vliuben(predi tva 6te pomislq mnogo dobre)-bih se jertval,no 4estno kazano predpo4itam da jiveq

HORA,ZAPOMNETE-AZ SUM MOM4E!!!

Повече от фен
    bih dal jivota si za nqkoq naistina blagorodna cel,ili za edno momi4e v koeto sum vliuben(predi tva 6te pomislq mnogo dobre)-bih se jertval,no 4estno kazano predpo4itam da jiveq

HORA,ZAPOMNETE-AZ SUM MOM4E!!!

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    Za kakvo li?Za malko pove4e Obi4.Bih dal jivota si za ... rodninite mi ... istinskite mi priqteli ... ta dori i za nepoznat 4ovek ili dete.
    Admin-Coki:
    Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.

Аз бих дала живота си за роднините си,за приятелите си,за любимия си човек.Също така бих дала живота си,ако така ще допринеса за това света да стане по-добър и хората също.

Супер фен
    Град
    above the clouds..
    ооо...моя живот го залагам срещу нечий друг живот...а този нечий друг живот..може да принадлежи само на няколко човека...
    майка ми...
    брат ми..
    баба мии...
    момчет...дет си обичам..
    екзодус..(бест фриенд..)
    дарки(бест фриенд..)
    и това са май...
    а бих гу дала и за живота на едно негро..дет ми стои долу в подписа... щото на него ше му се радват поичи от колкот на нмен...бих гу дала и за общото щастие..и за цялата радост..за доброто бъдеще..и т.н..

..But why?...

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    bih go dala za maika mi,ba6ta mi,brat mi,lelq mi i best friend-a mi ...
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Голям фен Аватара на techCandy
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от tedo_davis
    ta dori i za nepoznat 4ovek ili dete.
    interesnoto 4e i az, naprao jivota si go nqmam za ni6to, za tolkova ujasno
    mnogo ne6ta bih go dala, i bez drugo ni6to ne struva i syvsem bezsmislen

Give me your best shot motherfucker!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от fire_of_satan
    И аз го бих дала за който и да било.Ако този човек е в беда и аз мога да му помогна бих се жертвала естествено.Така или иначе той може да се окаже много по-полезен и по-щастлив от моя милост .Иначе бих го дала за всички който са ми близки!!!

Живота ми ли? Ми мога да почна да изброявам как ще го дам, ако в замяна животът на земята стане по-добър, з амир и ала бала дъръ бъръ...ама ме съмнява, че ако си дам живота ще стане нещо такова де. За момче, което да обичам? Еми неска обичам един, утре друг...то мойто май хич не е любоФ...тъй че и туй отпада. Нашите? Ми те са ми дали живота. Те са единствените хора, заради които може да ми се отнеме. За тях бих го дала с две ръци. И без туй не го искам. Ама на някой друг, на който не му пука за мен или на мен не ми пука за него...по-хубаво да живея да го дразня, отколкото да му правя услуга.
    SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!

За детето си.
    Всички беди на компютъра идват от задклавиатурното устройство!

Повече от фен
    Град
    Ei tam..
    Ami az bih si dala jivota za 4ovek koito bi go ocenil..bez dori i da go poznavam .. ako si zaslujava..za blizkite mi estestveno 4e bih go dala zashtoto bez vseki edin ot tqh... 6te mi e pusto i nqma da moga da vodq p1lnocenen jivot.. 6te e po dobre i az ako ne s1m jiva...
    Radvai se na tova koeto imash dnes i se bori za onova,koeto iskash da imash utre!

Mi ne znam i da polu4a ne6to v zamqna,za kakvo 6te mi e,kato en sam jiva?!?
    There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    в момента само за близките ми.

Голям фен
    Bix go dala samo ako, znam 4e 6e spasq drug jivot, osobeno na dete, dori i savsem nepoznato ili puk za xorata koito obi4am i koito go zaslujavat.
    Любовта е дума, измислена от комунистите за да ебат без пари! {Nekasa4a}

Guest
    сериозно ако ми оставаше един ден живот,първо щях да пусна тема в "На Лафче"-Утре умирам или нещо такова
    след това ще мога да умра спокойно

сууупер як пич
    Guest
    Миии... Бих го дал за едно мавзолейче на Пер ла Шез, та да го сложат там.

Град
    nqkade tam
    mi ne sam se zamislqla za tfa,no bih go dala za nqkogo ot rodninite mi , za nqkoi mn skap friend ili za mom4eto koeto naisitna obi4am! da-opredeleno za moeto mom4e vsi4ko davam!
    I will stay forever here with you,my love.
    The softly spoken words you gave me
    Even in death the life goes on
    I'll die but real love is forever

I love you,Sako! {{P}}

Цитирай Първоначално написано от fire_of_satan
    a za6to si misli6,4e jivota ti nqma smisul?sigurna sum 4e ako potursi6 vse nqkude 6te nameri6 ne6to smisleno,povqrvai mi

bih dala jivota si za semeistvoto si i priqtelite mi.i moje bi za da spasq nqkoi drug jivot...za drugo sega ne se se6tam,moje bi za6toto nqma za kakvo drugo

Любовта е най-висшата степен на омразата

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от LunaTriCk
    в момента само за близките ми.
    И аз м0же би сам0 за близките си ! Но иначе на ник0й друг ! Жив0тът ми е ценен и всеки ден ми дава различни възм0жн0сти к0ит0 н0 трябва да се пр0пускат !
    И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

Голям фен
    Град
    Stara Zagora
    za blizkite mi jivota mi e cenen ne iskam da se razdelqm s nego za deteto si predpolagam vsi4ko 6te davam...no zasega smqtam 4e samo za semeistvoto mi i za nqkoi mnogo mnogo dobyr priqtel...za mom4e..ne mislq moje bi za6toto ne sym se vliubvala tolkova, 4e da me nakara da se otkaja ot ne6to tolkova vajno...uff nz pak se opletoh vyv filosofstvaniq aide PEACE

*ThE~WorLd~Is~MinE*

Повече от фен Аватара на honey_reflection
    Град
    In the middle of no where.. at the top of heavens floor lol
    zivota si za nishto i za nikoi ne bih go dala!

F* [ You're nobody until you're talked about. ]

Голям фен
    Град
    София, Матрицата-4 :)

Re: За какво бихте дали живота си?

Цитирай Първоначално написано от ANTON```
    Срещу какво бихте дали животът си и бихте ли го дали за нещо? Ако можете кажете с повече подробности защо бихте се пожертвали заради (каквото кажете).
    Аз бих го дал за близките си.
    преди имаше за какво да го дам, но вече не остана нищо, за което да си струва. може би само за един човек, но той не иска да казвам кой е.

Click!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си