- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- За какво бихте дали живота си?
За член от семейството ми, както и за моето момиче. Ама и за някой приятел бих го направил.....
az bih dala jivota si za Priqtelite mi no nai ve4e za Nai-Drata si priqtelka de iii za nqkoi moi rodnini de![]()
He e Ba}|{Ho DaJlu Me MpA3u|_|_| iJli Obu4a6 -Ba}|{HoTo e 4e u B DBaTa CJlu4e9| Cu MuCJlu6 3a MeHe!{}:P
Бих си дал живота за роднините за приятелите за хора които обичам ама бих си го дал и за всички серии на костенурките нинджа и за всички серийки на Миши рокери от Марс + времето да ги изгледам :P Ебавам се няма си дам живота за филмчетата![]()
Ами бих дала живота си за този на някой друг човек.Бих го дала за щастието на близките си и приятелите си.Като се замисля повечко и остановявам,че общо взето ако моя живот е цената на щастието и живота на другите бих го дала с удоволствие.Дори и за една усмивчица.
Най-добрите и красиви неща на света не могат да бъдат видяни, нито докоснати... те се усещат в сърцето.
Ако кажа че давам живота си няма да знам за какво го давам.Ако кажа че не го давам ще излезна егоист.Зависи от момента и обстоятелствата за да знам дали съм готова да умра в името на нещо по велико.
za ni6to za6toto tova e edinstvenoto ne6to koeto si e samo moe![]()
![]()
az bih dala jivota si za sestra mia be za vseki edin 4len na semeistvoto mi. a moje bi i za nqkoi friend. 4estno kazano ne znam
No MaN, No CrY!!!
\m/
as si davam jivota poprincip samo za 3 ne6ta za maika mi za korn i za momi4eto mi koeto obi4am bezumno mnogo no mai nai mnogo da vam za momi4eto mi sled tva za korn i nak naraq za maika mi![]()
![]()
![]()
Сетих се
Бих го дал за нов живот
![]()
Za neshto koeto si zaslujava.![]()
bih dala jivota si za 4ovek na koito mnogo d1rja i obi4am