.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Голям фен
    ami az kato bqh po-malka i vse sanuvah edin sa6t san ta zna4i,to be6e narisuvano. ima6e edno mom4ence v spalnqta na maika mi i darje6e kup s knigi,koito stigaha 4ak do tavana. i po edno vreme mom4enceto izpuska knigite,te padam,a imam 4uvstvoto,4e padam az be6e mnogo gadno. po princip imam super otka4eni sani6ta
    No MaN, No CrY!!!
    \m/

Голям фен Аватара на Nekasa4a
    Град
    София кв. Лозенец /Ловеч "Попска Градинка"
    Na4i moito be6e ko6mar ama ve4e ne go sanuvam baq vrem

Na4i prestavlqva 4e sam na legloto deto si spq oba4e to se varti postoqno i propada i se varti i az nemoga da mradna
    I don't thing ! I drink !!!
    Litex & Metal Rulz !!!

Верни сме до Гроб!

m da kato malka sunubvah s sedmici nared kak posred nosht stavam da ida do toaletnata i ot mivkata v toaletnata mi se smeiat gadni i mani helabarki... a predi edna godina suuvah edin sun koito se povtori predi 1 mesec v koiato shapkata mi beshe v kruv i az s karah na bratovchedka mi,kak mojelo da ne i puka tfa che na neinata shapka kruvta ne lechi ne znache che nikoi niama da razbere che ne sme go napravili zaaedno...i tuka se sabujdam

zvezdi4kiiiiii
    Guest

Re: Сънували ли сте един и същ сън повече от 1 път?Разкажете

Цитирай Първоначално написано от {Z}{A}{R}{A}
    Цитирай Първоначално написано от :(
    Аз съм сънувал някои сънища доста пъти.Но като изключа баналните (че някой те гони и не можеж да му избягаш, или че падаш от високо) един сън ме тормози от време на време.Сънувам, че адски ме болят зъбите и че челюстите ми (и горната и долната) постоянно се изкривяват.Много е гадно и реално
    ole tva sys zubite i as kat malka sum go sunuvala...mn e gadno.i8na4e sunuvam sqkvi typotii a kat malka ima6e nqkuv sun za torbalan xax det mn 4esto go sunuvah i kat me dogone6e sa subujfah i zatva mno go obi4ah toq syn ;]
    i az super 4esto sanuvam nqkvi takiva gadorii sas zabite si...
    daje sno6ti sanuvah 4e sam v nqkvo daskalo i zabite mmi po4vat da se 4upqt i posle da padat celi a az gi sabiram v 6epite si i te vse padat i padat ... predi ponqkoga porastvaha pak ama v pove4eto slu4ai ne i be6e mn kofti ama sno6ti toq san kato go sanuvah hi4 ne se izpla6ih, ve4e sam sviknala maika mi vika 4e kogato ti padali zabite zna4elo 4e nqkoi 6te umre a ot tova dali te bolqlo ili ne zaviselo dali bill blizak toq 4ovek ili ne...men ne me boli tai 4e nqma za kvo da se pritesnqvam

a drug pat sanuvam pak 4e sam v asansior i kakto nqkoi be6e pisal po gore natiskam kop4eto za moq etaj a tui 4udo vse ne spira...podminava6e etajite a az vse natiskam nqkoe drugo kop4e ama to ne6te i n6te da spre!!! be6e mn kofti , daje ponqkoga padah v 6ahtata...sega ve4e me e strah da vlizam sama v asansiori

a slu4valo li vi se e naprimer prez denq da se se6tate izvednaj za nqkakvi momenti ot sani6ta , ei taka izvednaj bez da ste iskali , sqka6 ne6to podobno na deja vu??? naposledak mi se slu4va stra6no 4esto, daje ponqkoga si mislq 4e poludqvam

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Аз имам един дето бягам по някви покриви (ама съм малък 10-12годишен) и съм с някви приятели..гони не охраната отдолу и аз се пускам по улука и бягам по няквя улица...помня че има някви хора на другия тротоар, отсреща кола, а до мене телефон. Мисля че се обадих някъде, но не помня..тръгнах да се прибирам и видях друдите приятели. После някъв бик ни подгони и беше без един крак защото нещо му беше станало и му го отрязаха..та гони ни той в някво дере и вече няка къде да бягана....и изведнъж се срутва почвата и отдолу мъртви крави, овце, кози и някви такива, ама много това е голямо място, колкото футболно игрище, и тоя бик си видя крака и нещо измуча и се събуждам

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Някой бил ли е на Мальовица? Е там се качвам със ските на големия влек и отивам към писта "Ръждавица", обаче горе не се пускам и продалжавам...завъртам се и обратно, обаче наобратно влековете са на 20-30метра от земята...и аз се държа и гледам хората отдолу дето се качват, виждам патеката в гората и аз сам точно над нея и по едно време падам чочхо към пътеката и точно преди да се тазмажа като ла*но се събуждам.

Има и още един който го сънувах един пък когата трябваше да ставан за детска градина и докато лежах си санува, ама друг път ще е

Голям фен
    Град
    I MightBe in front of u.iMightBeBehind u.EitherWay,I have a knife.Don'tMakeAnySudden,IcanSlip
    mi da naprimer tozi syn we4e go synuwam za 3 put nqkade.zna4i sedq si az w staqta i slu6am musika i maika mi vliza i kazwa 4e zaminawame .Mn stranno 6toto posle otiwam na balkona i ska4am ama padam mn mn dylgo i nakraq se sabuzdam
    Love is not like anything.Especially a fucking knife!

Супер фен
    Ami daaa
    Synuvam che padam v dupka ... i letq i mi se zaviva svqt ...
    mnogo chesto synuvam che placha ....

Повече от фен
    Град
    На ЕдНо МяСтО
    ...Като бях малка разни такива сънища много ме шашкаха..Но сега не им обръщам внимание...

Words don't come easy to me...
    How can I find a way to make you see...
    I love you...I will fly to tha moon and back
    if you be my baby...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си