имаше един, който го сънувах често преди да умре... кучето ни. знам, звучи смешно, че е куче, ама съня беше странен и го сънувах доста често. бехме некъде из щатите, между 4 големи халета подредени в квадрат, така че между тях има разстояние да мине само един единствен човек. изведнъж и 4-те халета се подпалваха като от само себе си. после идваха много пожарни камиони да гасят. и изведнъж се оказваше, че не сме никъде, а на едно парче земя, което се носи из космоса.
простотия, нали? а сънувах често и една друга простотия, която никога няма да се сбъдне, щото е невъзможно такова нещо. просто няма как да се случи. а някои хора ми казват, че щяло да се случи, но от което съм сънувал, до сега са се сбъднали само няколко.
та начи, аз, мойта сестричка (тя си знае коя е ) и един приятел сме в хижа на витоша. моя френд отива някъде изведнъж и не участва по-нататъка. изведнъж сестричката ми изчезва от пейзажа и се появява К.Б. и ми предлага нещо, на което ВЕЧЕ бих отказал. знаете коя е К.Б. и какво сънувах, че ми предлага и какво бих й отказал вече. както и да е, освен нея се появява и една мацка, която никога през живота си не съм виждал и открито заявява на К.Б., че нямало да се откаже от мене ( ) и двете почват да се карат...
е тоя сън пък ако не е комедия... ... хах, ако се появи такова момиче, което да каже такова нещо, аз ше си обръсна краката