.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    qvor_83
    Guest

Смисълат на живота ви

за мен това е бъдещето ми като адвокат и моето гадже, което много обичам

Град
    Las Vegas :D
    Mii.. hybavo neshto e .. edin chyfek da ti e smisylyt na jivota I na men .. do predi izvestnu vreme mi beshe edin chyfek.. sega veche .. ne e i taka.Zagybih go predi mn mn vreme.. Po vajnoto e obache che sviknah i sega ne mi pyka iam nov jivot celi ii taka :P Pykk i iskym da stana zabolekyr iixixxik :P
    rEsPeCt My sHiTzZ

АМи аз на моя живот май май не съм открила смисъла ощя. Засега поне гледам да си завърша, да се махна от Бг и да си намеря някаква работа, с която ще мога да помагам на родителите си и по тоз начин да им се отблагодаря за всичко, което са направили за мен.
    SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!

Супер фен
    Град
    Stara Zagora
    Smisylyt mi e da zavyr6a uspen0 gimnaziqta da kandidatstvam tam kydet0 nai mi d0pada i da rab0tq tfa k0et0 iskam i k0et0 6te pravq s ud0v0lstvie :}

Голям фен
    да правя хората щастливи и да се радвам на живота и хубавите му страни
    - Обичаш ли ме?
    - Повече отколкото може.
    - Колко може?
    - Не може.
    - Въобще ли?
    - Изобщо.

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Purvo iskam da zavursha vsi4ko sas otli4en uspeh za da moga da kandidatstvam kudeto si poiskam nqkude v 4ujbina a puk posle 6te vidim

Ами смисълът на живота ми са хората които обичам.
    Смисъл на живота ми може да придаде един непознат,който съм срещнала на улицата.
    Човек никога не знае кога нещо или някого ще осмисли живота му.
    Или пък кога нещо или някого ще го обезсмисли.

Супер фен
    Град
    above the clouds..
    малка съм,тъпа съм,сдухах се,смисъл в живота си няам..освен този да се старая да правя хората щастливи... и да им помагам.....де да бяха и те такива...

..But why?...

Голям фен
    Град
    По света и у ВАС!!!
    Ами да правя...хората щастливи тва си ми е за цел!!!
    Обаче напоследък само наранявам и разочаровам близките си хора...и незнам кво да правя много сам сдухан!!!
    When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away

opredeleno smisula na jivota mi e
    priqtelite mi
    semeistvoto mi
    az
    bude6teto mi
    tova kak 6te se dokaja i realiziram sled kato zavur6a u4ili6te

Любовта е най-висшата степен на омразата

Голям фен
    Tuk moje bi trqbva da kaja 4e smisula mi e dobroto mi budesta,kariera,semeistvo i t.n,no spored men v tozi jivot ima mn po-vajni neshta....az namiram smisul dori v tova 4e se subujdam sutrin,4e vijdam ogrqloto slunce,4e se vijdam vseki den s horata koito obi4am...4e se 4uvstvam svobodna i shtastliva...prosto jiveq i tursq hubavite neshta i zapazvam shtastlivite si migove...ne iskam jivota mi da ima 1 opredelen smisul...iskan prosto da jiveq jivota si...i da gledam napred

Obiknesh li obi4ai silno,
    namrazish li zavinagi mrazi,
    ne sujalqvai nikoga za nishto,
    edva li nqkoi teb shte sujali...!!!

Голям фен Аватара на techCandy
    Град
    София
    smisyla na jivota mi....
    opredeleno lipsva, no 6te gi izjiveq kakto trqbva
    sys smisyl ili ne, rodila sym se 6te jiveq, kvoto bilo bilo

Give me your best shot motherfucker!

Фен
    Град
    In ThE MiDDlE oF NoWhErE
    Ами моя какъв ли е моя смисъл в живота може би това са приятелите ми,семейството ми,бъдещето ми на човек и на гражданин на нашата държава.Това ме вълнува най-много.А също така и човека,които обожавам адски много - момчето,което обичам повече от 3 години вече.....
    Най-добрите и красиви неща на света не могат да бъдат видяни, нито докоснати... те се усещат в сърцето.

Супер фен
    Град
    Не Пиша Вече Ф Тъпия Форум
    още не съм го открила...май няма смисъл...
    но както и да е ще живея...до колкото си искам
    и после ше се самоубия обещала съм си го тфа
    но преди това ще се махна от Бг и като дизел
    гърл ще се отблагодаря на родителите си и
    всички които са ме подкрепяли някога.
    ...Romance Is For The Weak-Minded...

Guest
    Ами никой човек, който едновременно уважава себе си и има възможност да се разкара нанякъде, не би останал в такава гнусна държава. Нека бягат хората, това не е трагично, а напротив - трябва да се радваме, ако малкото останали що-годе свестни хора у нас успеят да се спасят, вместо и те да пропаднат в помийната яма България.Добре де, а ако всеки които е грамотен и има възможности бяга, тогава в какво ще се превърне тази даржава? Тогава никога няма да се оправи. В икономиката не се отчита човешкият фактор, който всъщност е най-важен

Голям фен
    Град
    ...Here In The Shadows...
    Ами ако семейство, приятели и бъдеще се нарекат смисъл.Да това е моят смисъл.Искам хората да ме запомнят с нещо независимо добро ли лошо Искам, когато моето име бъде казано то да всява респект, дори страх.Искам, но май само първите 3 ще се осъщесвят...Но кой знае.... Някой ден, може би ДЕНИЦА КОЖУХАРОВА е синоним на...незнам преполагам, че на нещо хубаво

Смисълът на моя живот е преодоляването на дребните препятствия. Следването на мечтите и търсенето на красотата и добротата. Иска ми се да намеря момичето за мен... искам да изпълня амбициите си. Смисълът ми е да се боря за всичко...

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Tova koeto mi dava sila da jiveia v momenta e sestri4kata mi...

Супер фен
    М щастиет0 ! М0ет0, на х0рата к0ит0 0бичам ! Търся щастиет0 във всичк0 ! В малките и ценни неща ! Щастиет0 е на всякаде :P пр0ст0 трябва да се 0гледаш и г0 намираш !
    И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

Guest
    За мен смисълът е това да видя най-близките и обичани от мен хора щастливи. И не на последно място - една жена в моя живот.

Повече от фен
    Град
    В СьРчИцеТо На Fuelman :P {}
    amI smisala na moq jivot 4estno kazano sa priqtelite mI nai ve4e i moje bi ne trqbva da zabravqm i maika mi koqto e mn dobra

He e Ba}|{Ho DaJlu Me MpA3u|_|_| iJli Obu4a6 -Ba}|{HoTo e 4e u B DBaTa CJlu4e9| Cu MuCJlu6 3a MeHe!{}:P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си