- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Myzika i jivot
kakvo e za myzikata ?
i as taka, mnogo se kefq na muzikataПървоначално написано от ISSP
![]()
muzikata e ne6to, koeto me kara da se 4uvstvam super![]()
Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!
Много готино нещице, убива скуката, кефи. АКо не мога да слушам музика с дни, все наум си тананикам нещичко. Музиката е навсякъде около нас - тва е положението.
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
4ast ot jivota mi...hobi...zanimanie, profesiq (xixixi)...Muzikata za men e edna neizmenna 4ast ot jivota mi, za men tq e kato vodata ne moga bez neq![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
еми то си е казано още в заглавието на тая тема "Myzika i jivot" , музиката е живота...и обратното...![]()
HaPpiLy EvEr AfteR
Музиката е много повече от просто музика
muzikata me kara da pla4a , da sme smeq , da jiveq , da se kefq , da se vuzhi6tavam![]()
za men musikata e nachin na jivot i neshtoto zaradi koeto jiveq, no sasedite mi ne me razbirat che taka go priemam![]()
![]()
![]()
za men edin ot osnovnite uchiteli v jivota ...samoche iskam da dopylnq che slusham hip-hop
![]()
Музиката е загадка. Музиката е послание. Музиката е чувство. Музиката е решение. Музиката те отнася. Музиката те пренася. Музиката те издига. Музиката те.......... :P![]()
![]()
![]()
Нека живеем за един по-мирен свят, да се отнасяме се с толерантност към другите и опитваме да ги разбираме. Нека ги изслушаме, за да опитаме да решим проблемите. А докато преговаряме, те ще пускат нови бомби, то се знае.
Имам още песни за които да разкажа. Има и по-весели теми.![]()
92% от живота мии сичко друго ее фалшиво х немога просто без музика
Love conquers all
This one will last a lifetime
And if love conquers all
This one will last forever