- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Hora kajete kvo da pravq
Ot nqkolko sedmici si haresvam edno mom4e koeto e ot moq kvartal.Ot na4alo toi se durje6e mnogo dobre obajda6e mi se po 2 puti na den i si govorehme po 30 min za mn ne6ta.kato se videhme v 4ata me nari4a6e milo i az ostanah s vpe4atlenieto 4e me haresva,no ne bqh sigurna.Sega az po4nah da go haresvam i kato mu kazah toi zapo4na da me otbqgva da ne iska da se sre6tame iz kvartala.Pra6tam mu sms-i toi nikakuv otgovor ne mi dava,negov priqtel mi kaza 4e bil mnogo sramejliv i 4e imal truden harakter.Kajete da produlja li da se borq za nego ili da tursq druga lubov?????![]()
![]()
estestveno 4e 6te se borish za nego... abe naprao idi u tqh ili zvanni po telefona i mu kaji 4e go haresvash izlete piite neshtocunki gunki i rabotata 6te e FIRE
e tuka ve4e PiTBuL e mnogo prav,shte se borish ako e nujno kakto kaza PiTBuL idi do tqh,awe neshtata sha se opraqt nqa kade da hodqt:}hihik :P
Kefish me..Първоначално написано от PiTBuL
i az mislq taka
Za Teb Sum Veche Taka Daleche i Propast Ni Deli..
PravilnoПървоначално написано от PiTBuL
![]()
emi az nemoga da se suglasia s tova. mislia 4e triabva da ostavish toi da se pobori malko, ako te haresva toi pak shte ti se obajda i shte si govorite... niama da te izbqgva osobeno kato e razbral 4e i ti imash 4ustva. Kolkoto i da e sramejliv tova nemoje da stane! Pomisli malko... iskash li da si nekoia patka deto ti4a sled nego ili iskash toi da te uvajava i ti kato ne mu obrushtash tolkova vnimanie toi sam shte si doide pri teb ako te haresva!!!
Бори се каквото и да става защото сигурно си заслужаваа.Питбул е прав и се надявам да го послушаш защото аз незнам какво да те посъветвам а смятам ,че това,което е казал той е правилно.Действай и не се бави ,момиче.Успехчо да ти е на помощ![]()
Priqtel e ne tozi koito ti b1rshe s1lzite,a tozi,koito ne ti dava povod da plachesh!
Пробвай, все пак, ако и той те харесва ще е много кофти да не се получи нищо заради срамежливостта му и трудния характер!
ALL I EVER WANTED,ALL I EVER NEEDED IS HERE IN MY ARMS!WORDS ARE VERY UNNECESSARY THEY CAN ONLY DO HARM!
ДА БЕ ДА, ДУМИ НА "ВСЕ-СВАЛЯН" ЧОВЕК, ако ме разбираш кво искам да кажа. Бори се до дупка, щото иначе може да загубиш...Първоначално написано от hellaFine
Според мен няма смисъл, защото докато гледаш него пропускаш много други. Искам да кажа, че докато се бориш за нещо което явно не можеш да спечелиш ще пропуснеш друго, което и без да се бориш ще спечелиш
Естествено,щом го харесваш ще се бориш.що за въпрос!
Бездомна любов
estetsveno 6te se bori6 !nikoga ne se predavai !!!borba do smurt tva e moqta filosofiq pro6ka nqma ispre4i li se nqko sma4kva6 go i produljava6 borba do smurt dokato ima6 kruv v jilite si![]()
Kakvo da ti kaja...,Pri men istoriata e po4ti sa6tata s edno mom4e se gonim i vse e se stigame..egati takava sityacia me razbiva totalno.Az sa6to si traya i 4akam toi da napravi parvata kra4ka.Ma sam inat i 6te 4akam-vse pak ako me jelae vse nqkoga 6a se osmili...Ma a6tevremenno se oglejdai i za drygi-vse pak toi ne e edinstven
сигурно си е платил сметката на телефона.. и за това не те търси вече![]()
Do you speak Salsa? .......
така да погледнем нещата отстрани как изглеждат
това че те нарича мило в чата нее нищо особено и незначи нищо
това че ти е звънял по телефона и сте си приказвали продължително това вече е нещо (едно момче едва ли ще тръгне да си приказва с някое момиче просто еи така по телефона без никаква цел)
да приемем че целта си му била ти (ама ти си бляла на някаде и не си клъвнала веднага)
сега ти го търсиш той се дърпа / или защото е срамежлив (едва ли след като ти е звънял и сте разпъвали лукуми по телефона) или просто прверява дали имаш интерес към него или си има няква друга основателна (или не основателна причина да се дърпа)
извод намираш го лице в лица и го почваш първа цел да разбереш дали та харесва и ако те харесва що са дърпа и после му показваш че и ти го харесваш ако тои вече си е признал след мъчителен распит че те харесва (показването става с целувка за да не стане недоразумение и да не е разбрал че го харесваш)
след малко ако си прочета моя комента и сигорно ще се пръсна от смях кви военни стратегии измислям
Az sam napalno saglasna s Yung-Joc.Vse pak ako ne riskuva6 ne pe4eli6.Predi vreme i az imah tvoq problem,no vednaga otidoh pri mom4eto koeto haresvam i mu kazah lice v lice 4e go haresvam i mislq 4e imame badq6te.Ot na4alo toi onemq no posle mi kaza 4e i toi izpitva sa6toto i sega ot 1 godina sme zaedno i na 27 tozi mesec pravim godi6nina.Mnogo se obi4ame i az te savetvam da deistva6.Uspeh i dano ste 6tastlivi zaedno![]()
![]()
![]()
![]()
![]()