значи темата която пускам е малко налудничава и идиотска ама все пак може да се получи нещо полезно. нямам постоянна приятелка, пък и не искам за момента да се обвързвам, няма да изтъквам причини защо. обаче съм страшно загорял!!! не се сдържам, постоянно в главата ми е секс. няма да си търся приятелка, защото смятам че целта не оправдава средствата, а търся неангажираща връзка. има ли някъде в чата подобен канал свързан с това? защото съм убеден че има страшно много загорели жени, но просто ще ги е срам да си поискат или да пуснат подобна тема, защото ще ги помислят за курви. ама все пак това си е съвсем нормален физически акт и не намирам нищо срамно в това. неприлично е да, но все пак в интернет можем да останем и анонимни ако не ни харесва нещо. тези сайтове за сериозни запознанства също са вариант, ама там хората отиват по други причини, пък и отнема доста време докато стане заварка. докато при непосредсвен чат говорите си, разменяте снимки, харесвате се или не и съответно- в леглото. наоколо да има загорели жени? да не се спотайват ами да си признаят! :P